dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.385
Link?Koliko znam, cca 15.200
Evidentirano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Link?Koliko znam, cca 15.200
Evidentirano
Nula, evo sajt pa nađiA koliko dece drže tvoji Ukri na onom svom spisku za odstrel “Mirotvorets”?
Ruske planirajuće bombe su nekako ostavile mnogo jači utisak Frzzi.Veče ne miriše na rakove i školjke nego na kuglice volframa
Ne laži Frzzi, sam znaš da namerno lažeš da bi trolovao.
Evo @Mačkoni, ovo je primjer propagande i ovo treba da prijavišNije nijedno. To nisu ukrajinska djeca nego djeca sa ugroženih ratnih područja.
Ne znaju oni ili nece da znaju.Čim kreneš sa argumentima oni krenu sa vrijeđanjem. Ne znaju šta bi drugo.
Gumiša.već sam pitao i nisam video odgovor.Možda si odgovorio a da ja to nisam video.Zato ću ponoviti pitanje.Ako ti nije smetala agresija NATO u kojoj je učestvovala i Hrvatska dajući svoj vazdužni prostor za vazduhoplove i rakete NATO,na SR Jugoslaviju i okupacija dela teritorije SRJ od strane NATO,zašto ti smeta agresija RF na Ukrajinu i okupacija dela ukrajinkse teritorije ?Znači tako glasi tvoja definicija okupatora? Okej![]()
ovde su vec objavili pre mesec dana da su rusi unistili i zarobili leopard tenkove![]()
Поред доласка немачке технике, украјински тенкисти су завршили обуку на британским Challenger 2 и већ су се вратили у Украјину. Извештава The Guardian.
Курс обуке трајао је неколико недеља и састојао се од обуке за управљање тенковима, као и вођења борбених акција са њима.
Очекује се да ће Западна оклопна возила и посаде обучене на њима стићи управо на време за украјински контранапад најављен за пролеће.
Gde si ih upoznao? Ti upoznao puno njih, ja ama baš nijednog.. očito ne živimo na istoj planeti.ja jesam brate!!! puno njih! pišeš gluposti odma da ti kažem!
Pogodak ruske planirajuće bombe u Ukro zgrdau u Avdejevki. Nije čak ni Bahmut.
Ko kaže da me nije smetala agresija NATO pakta i da me ne smeta okupacija SrbijeGumiša.već sam pitao i nisam video odgovor.Možda si odgovorio a da ja to nisam video.Zato ću ponoviti pitanje.Ako ti nije smetala agresija NATO u kojoj je učestvovala i Hrvatska dajući svoj vazdužni prostor za vazduhoplove i rakete NATO,na SR Jugoslaviju i okupacija dela teritorije SRJ od strane NATO,zašto ti smeta agresija RF na Ukrajinu i okupacija dela ukrajinkse teritorije ?
Sajt na koji se pozivaš je Nulandovkin - njena rodbina je glavna u uredništvu - Nulandovkin muž se preziva Kagan, kao i glavna urednica, nije slučajno, a pokrenut je radi dokazivanja da se “pobeđuje u Iraku i Afganistanu”. Finansira se isključivo od donacija proizvođača oružja. Konstantno zahteva “veće angažovanje Amerike” u ratovima:
ceo nato momentalno ima oko 3,5 miliona vojnika aktivnih. (plus rezervisti), a samo u evropi ima vise od 3000 tenkovajel ti palo na pamet mozda, ALI SLUCAJNO dal je nekom palo na pamet, da Evropske zemlje nemaju nikakve namere da ratuju, pa shodno tome ne prave neke nepotrebne vojske
samo to nije u skladu sa vasim narativima da NATO planira da napadne Rusiju, jer kako da napadne, kad imaju samo 200 tenkova
medjutim vi i dalje nastavljate iako vam sve jasno i bez greske ukazuje da nije tako kako vas loze na sputnjiku