Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
57. бригада 34. батаљона, 17. марта, бачена је на положаје опкољена, без артиљеријске подршке, без комуникације, само су је бацили на оклоп. Изашли смо у поља, није било евакуационог места, није било везе, наша крила су била на све стране, тако да... па, можда због тога што није било везе.
Прошло је буквално 2 дана. Покушавају да нас пошаљу тамо, причају нам бајке да су положаји заузети, да се положаји држе, да артиљерија ради, али знајући сву ситуацију, ми у ово не верујемо. Одбијамо да напредујемо без подршке оклопа, артиљерије, извиђања, без мапа минских поља, јер смо изашли дуж жица и свега осталог...

Nesrečniće,a koliko desetina hiljada Rusa je poginulo do sada?....prilikom njihovih besmislenih napada na suverenu državu Ukrajnu?

Koliko će još zatvorenika da žrtvuje Wagner kao topovsko meso da bi osvojili srušeni Bahmut i još 3 ukrajnska sela?

A prošlog februara ste maštali kako ćete za 7 dana da pregazite celu Ukrajnu :hahaha::hahaha:

Прескаче ти плоча.

Ne znam o cemu pricas,niti kakav Dunav?
Pomesao si me s nekim

Pa to je jedna od teorija (zavere) koja je kružila mesecima medju vama srborusima....kako će Rusi da pregaze ukrajnu za 3 dana,7 dana,kako će da smene NACI režim u Kijevu za mesec dana,kako će da pregaze i Moldaviju i da stignui do Dunava.....pa da stignu i da oslobode Kosovo...:hahaha:

A eto,realnost je takva da godinu dana kasnije Rusi jedva drže položaje oko Donbasa......čekaj tek kad krene nova Ukrajnska ofanziva

Pa to je jedna od teorija (zavere) koja je kružila mesecima medju vama srborusima....kako će Rusi da pregaze ukrajnu za 3 dana,7 dana,kako će da smene NACI režim u Kijevu za mesec dana,kako će da pregaze i Moldaviju i da stignui do Dunava.....pa da stignu i da oslobode Kosovo...:hahaha:

A eto,realnost je takva da godinu dana kasnije Rusi jedva drže položaje oko Donbasa......čekaj tek kad krene nova Ukrajnska ofanziva
Ne znam,ipak si me pomesao nesto.

Zato sto im ne blokira domen ili subnet opsega ip adresa,ne bi mogli vise nikako da se registruju.

Sad si ti mene pomešao sa nekim....

Ja imam samo ovaj nalog na ovom forumu već godinama......

I jedva čekam da Ukrajnci uz pomoć NATO oružja oteraju te pijane i smrdljive ruse u 3PM,odakle su i došli.....

Onda će rusi da se odnesu i iz Srbije u 3PM....a možete i vi sa njima,ako ih toliko volite

Sad si ti mene pomešao sa nekim....

Ja imam samo ovaj nalog na ovom forumu već godinama......

I jedva čekam da Ukrajnci uz pomoć NATO oružja oteraju te pijane i smrdljive ruse u 3PM,odakle su i došli.....

Onda će rusi da se odnesu i iz Srbije u 3PM....a možete i vi sa njima,ako ih toliko volite
Nisam se tebi obratio.
Jel ti imas neki kompleks od Rusa kad tako manicno i histericno pises?

mislim da ne znaju pošto su mrtvi

Znaju...Ukajinci su pravoslavni hrišćani,za razliku od tih ruskih divljih horda varvara....

A definitivno znaju deca,roditelji,žene tih poginulih ukrajinaca zašta su poginuli njihovi očevi,sinovi muževi.......

Dok sa druge strane baš me zanima šta misle o pogibiji nekog ruskog vojnika njegova majka,žena,deca iz Tunguzije ili iz Sibira...

oprosti, ali nije to teorija zavere

rusofilski sentiment je i dalje duboko uveren u taj scenario, kao i u povratak Trampa na vlast u Americi

Čini se da su Xi i Putin u 'braku' iz interesa, a ne iz ljubavi. Ovo su dvije zemlje koje su se dugo ljutile na američko vodstvo u svijetu", rekao je Kirby.

brate kakva gomila sra nja izlazi iz Bele Kuće.. obratite pažnju na poslednju rečenicu, ovu koju sam boldovao..kao da je pisalo neko dete iz četvrtog osnovne..
ljubav, ljutile.. pa jbt kakvi su ovo termini???
Regresirali su na nivo deteta, decenije neosporene dominacije i intervencija po celom svetu su ih uljuljkale i na čelo država su došli teški idioti.

Svet gledaju po DC Comics/Marvel principu, sebe smatraju superherojima koji lete po svetu i zavode red a one koji se drznu da im se suprotstave zlikovcima koje jednostavno moraju pobediti.

Poput Ukrajine koja upravo doživljava katarzu svog zla koje im se nakupilo tokom decenija, tako i ovi moraju da pročiste svoje redove od debila u vlasti.

:hahaha:

Nesrečniće,a koliko desetina hiljada Rusa je poginulo do sada?....prilikom njihovih besmislenih napada na suverenu državu Ukrajnu?

Koliko će još zatvorenika da žrtvuje Wagner kao topovsko meso da bi osvojili srušeni Bahmut i još 3 ukrajnska sela?

A prošlog februara ste maštali kako ćete za 7 dana da pregazite celu Ukrajnu :hahaha::hahaha:
Proslog februara sam pisao ovde da je u interesu Rusije da ovaj rat traje sto je duze moguce, dao sam i objasnjenje zasto. Imas u Arhivi… pa me interesuje ko smo to mi i ko ste to vi?

Prilozi

• 20230320_231904.jpg
    20230320_231904.jpg
    97,2 KB · Pregleda: 24
Proslog februara sam pisao ovde da je u interesu Rusije da ovaj rat traje sto je duze moguce, dao sam i objasnjenje zasto. Imas u Arhivi… pa me interesuje ko smo to mi i ko ste to vi?
naravno.... prazne se nato magacini, ruska vojna industrija cveta, fabrike rade u tri smene, ginu ukrajinski nacisti i po neki ruski kriminalac iz Vagnera, osvaja se teritorija polagano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back