Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S obzirom da se ICC mnogo frlja sa terminom “ratni zločini”, onda treba bar propisno zaraditi titulu, od “privođenja” nema ništa, tj od hvatanja “optuženih”, a za “sudije” i “tužioce” nisam baš mnogo siguaran, sumnjivo mi je da Wagneru i Kadirovu može neko baš da zabrani neku operaciju tipa privođenje u neki holandski podrum radi izvesne operacije. :hahaha: :rotf:
I zvanično je pokrenuta istraga od strane Rusije protiv haških sudija koji su donijeli političku odluku da raspišu potjernicu.
Što znači da bi uskoro i Rusija mogla raspisati potjernice za njima a onda...

Иран рачуна на „огромне количине“ размене испоруке нафте и гаса из Русије ове године, рекао је за РИА Новости ирански министар економије и финансија Ехсан Кандузи.

hehe onaj snimak je vrh kada Putko vozi Ladu Nivu ili moskviča možda kroz okupirani Mariupolj u sred noći gde priča sa nekim žiteljima kao evo ja doš'o da vas obiđem ja sam običan normalan lik sve je ovde regularno i normalno žiteljima je drago što me vide sve je to spontano itd.KGB prodakšn level debilana
Putin je kukavica

Nije heroj ko Vucic da licno kopa rovove oko Beograda na Vodi dok nove zgrade tonu

Cijene plina u Europi na najnižoj razini od ljeta 2021.​

CIJENA prirodnog plina pala je danas na europskom tržištu na najnižu razinu od srpnja 2021. godine kliznuvši nakratko ispod 40 eura po megavatsatu (MWh) zahvaljujući slabijoj potražnji na pragu proljeća. Veleprodajna cijena plina, mjerena referentnim terminskim ugovorom na nizozemskoj platformi TTF, spustila se jutros na 39.65 eura. Poslijepodne megavatsatom se trgovalo po 40.18 eura. :kafa:
Lazi i klevete

Evropa se smrzava u martu mesecu, javlja radio Golija

40 афричких земаља у Москви Догађај се зове Међународна парламентарна конференција Русија – Африка у мултиполарном свету
FrsE4sjXwAEYdpn

However, the rebel coalition initially blamed by some for the attack put out a statement later in the day. Without providing evidence, it accused Russian mercenaries from the Wagner Group of being behind the violence.

:lol:
Pa zar ti nija jasna oćigledna farsa uoći posete Sia Rusiji ???
Da se zavade rusi i Kinezi , kad im takve stvari nisu u interesu
Zna se ko može da smisli takve gadosti !

„Си Ђинпинг је, по доласку у Москву, изрекао најбунтовније речи са становишта Запада: „Кина је спремна да стане заједно са Русијом на чување светског поретка заснованог на међународном праву“, а не на „правилима“. ' неко измислио, али по закону! — Владимир Корнилов

40 афричких земаља у Москви Догађај се зове Међународна парламентарна конференција Русија – Африка у мултиполарном свету
FrsE4sjXwAEYdpn
U istom danu poseta najbitnijeg predsednika na svetu i konferencija svih država Afrike, jadni Putin ne postiže sve njih da ispoštuje ovako izovolan 😅

U istom danu poseta najbitnijeg predsednika na svetu i konferencija svih država Afrike, jadni Putin ne postiže sve njih da ispoštuje ovako izovolan 😅
Ma sprema se nešto krupno na globalnom nivou
Okrenuće Putin i SI afriku i bliski istok protiv jenkija i EU i pridobiti sebi sav slobidaski i svet
Smrdljivi jenki , pirgavci , kanada i EU neka se dalje valjaju u svom izmetu
ne znaju nizašta drugo samo za spletke , prevare i pljačke

Cijene plina u Europi na najnižoj razini od ljeta 2021.​

CIJENA prirodnog plina pala je danas na europskom tržištu na najnižu razinu od srpnja 2021. godine kliznuvši nakratko ispod 40 eura po megavatsatu (MWh) zahvaljujući slabijoj potražnji na pragu proljeća. Veleprodajna cijena plina, mjerena referentnim terminskim ugovorom na nizozemskoj platformi TTF, spustila se jutros na 39.65 eura. Poslijepodne megavatsatom se trgovalo po 40.18 eura. :kafa:
Nije to nista. Koliko ce tek zivot pojeftiniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back