Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ssmpmd
Evo kako izgleda kad se nešto minira - urušavanje je obavezno, a na onom Ukro klipu ga uopšte nema. Zrada i peremoga, poznati Ukro medijski fenomeni - rusko bombardovanje Avdejevke tako začas postane “Ukro zamka za Ruse u Bahmutu”.

Nisam mislio da je minirano u cilju rušenja zgrade, uostalom čemu takav potez u sravnjenom gradu.

Ostavio sam mogućnost da je minirano ostavljanjem eksploziva, možda i neke municije koja nije mogla da se izvuče pri povlačenju.
Ostave gde je, maskiraju, miniraju, povuku se i detoniraju sa udaljenosti kada procene da je neprijatelj zauzeo zgradu.

Može da bude i avio bomba, svakako

FsTQ0aGXgAEdHd6

Baš to što je nacrtano. Lupetaš i troluješ ne bi li nekog iznervirao - motivacija trolova je poznata nauci već duže vreme Frzzi, demaskirani ste Mr Frzzi, skroz na skroz.
Pa nisam upoznat s time.
Znači imamo Rusku Federaciju, to je federacija Rusije i još nekih država među kojima nije Bjelorusija, i imamo istovremeno Saveznu državu Rusije i Bjelorusije, bez tih drugih dodatnih država Ruske Federacije.
Dobro sam opisao?

Aha, pozvali građevinske minere da uredno.nešto miniraju da slučajno nešto ne padne na susjednu vilu
Ne lupetaj Frzzi, ono je bila detonacija ispred zgrade, nisi valjda slep. Inženjerija koja postavlja minska polja minira onakvu zgradu začas, i to tako da niko iz nje živu glavu ne izvuče, a niko i ne “minira” da bi pobio neprijatelja - osim u filmovima.

Nikako ti nije palo na pamet da ukoliko već moraš da napustiš visoku zgradu iz koje će posle da te mitraljiraju i rešetaju snajperi možda nije loša ideja da ako se ima vremena i mogućnosti prosto tu zgradu miniraš i srušiš? Pa da, Frzzi nam ima veeeeeliko ratno iskustvo iz devedesetih, doduše progonio čovek starce po Slavoniji pa mu promaklo.

dakle
isto to , tj ovaj video i ide da ukrajinci po povlacenju , miniraju zgrade i onda i ih i unistavaju
sto znaci da si , lsazov i zbog ovakvih stvari i ides a ignor

A odakle znaš da je baš ovo tačno

Uostalom ovde i ne piše da je minirano već da je pogođeno od strane 93-će brigade

Upravo sam prokomentarisao da se isti video protura sa 10-tak različitih objašnjenje i što se tiče dejstva i što se tiče strane i što se tiče lokacije.

Evo ti nam kaži pouzdanu informaciju ŠTA TO VIDIMO NA SNIMKU I GDE

Klasičan whataboutism, nemaš ti mene šta optužiti da genocidišem, a šta su Ameri tek radili indijancima?
Optužuješ Asada da je koristio kemijsko i biološko oružje protiv civila, pa šta i ako jest? Misliš da samo Amer ima pravo boginjama zaraziti indijance? Licemjeruuuuu :ok:
Sam pojam “whataboutism” su izmislili Amerikanci negodujući što se SSSR uopšte usuđivao da se poredi sa njima. Ovde se u školama predaje da su izuzetni, posebni, iznad svih ostalih i da kao takvi mogu sve - gomila puritanskih religijskih idiotizama o “sjajnom gradu na vrhu brda”, kome će “narodi zavideti”.

American exceptionalism is the belief that the United States is either distinctive, unique, or exemplary compared to other nations.[1]Proponents of it argue that the values, political system, and historical development of the U.S.are unique in human history, often with the implication that it is both destined and entitled to play a distinct and positive role on the world stage.[2][unreliable source?]

The Statue of Liberty contains several symbols associated with a combination of features unique to the United States: the date of the U.S. Declaration of Independence, a broken shackle and chain representing the abolition of slavery, and a torch symbolizing enlightenment.
It originates in the observations and writings of French political scientist and historian Alexis de Tocqueville, most notably in his comparison of the United States with Great Britain and his native France. Tocqueville was the first writer to describe the country as "exceptional" following his travels there in 1831.[3] The earliest documented use of the specific term "American exceptionalism" is by American communists in intra-communist disputes in the late 1920s.[4]

Political scientist Seymour Martin Lipset argues that the United States is exceptional in that it started from a revolutionary event. He therefore traces the origins of American exceptionalism to the American Revolution, from which the U.S. emerged as "the first new nation" with a distinct ideology.[5] This ideology, which Lipset called Americanism, but is often also referred to as American exceptionalism, is based on liberty, egalitarianism, individualism, republicanism, democracy, and laissez-faire economics; these principles are sometimes collectively referred to as "American exceptionalism".[6] As a term in social science, American exceptionalism refers to the United States' status as a global outlier. Critics of the concept claim that the idea of American exceptionalism suggests that the US is better than other countries, has a superior culture, or has a unique mission to transform the planet and its inhabitants. [7]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/American_exceptionalism

Klasičan whataboutism, nemaš ti mene šta optužiti da genocidišem, a šta su Ameri tek radili indijancima?
Optužuješ Asada da je koristio kemijsko i biološko oružje protiv civila, pa šta i ako jest? Misliš da samo Amer ima pravo boginjama zaraziti indijance? Licemjeruuuuu :ok:
To im je glavni argument jer bolji nemaju.

"Šta fali što Putin ubija civile, i Pol Pot je to radio pa se niko bije bunio, baćo moj...."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back