Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
390 dan, Ruse Kinezi drze u saci. Pravice Zapadnjake od blata, ali kasno je. :heart: 🇺🇦

image.png
Biće otprilike ovako:
Pogledajte prilog 1313580

Uzgred, raspitajte se malo zašto postoji kineski naziv za Vladivostok.

hehe onaj snimak je vrh kada Putko vozi Ladu Nivu ili moskviča možda kroz okupirani Mariupolj u sred noći gde priča sa nekim žiteljima kao evo ja doš'o da vas obiđem ja sam običan normalan lik sve je ovde regularno i normalno žiteljima je drago što me vide sve je to spontano itd.KGB prodakšn level debilana
A neka žena se dere iz daljine da je sve ovo laž za kamere:hahaha:

Putin je jasno rekao prošle godine kad je pričao o Petru Velikom da su ciljevi veći od Ukrajine.
Да али они не захтевају војни ангажман. Уништење петродолара изазваће
катастрофалне последице на западу. Социјалистичке револуције у најави.
Све се враћа, све се плаћа, којом мером мериш, истом ће ти бити одмерено.

Да али они не захтевају војни ангажман. Уништење петродолара изазваће
катастрофалне последице на западу. Социјалистичке револуције у најави.
Све се враћа, све се плаћа, којом мером мериш, истом ће ти бити одмерено.
Snovi nisu zabranjeni. Samo da podsetim da rusofili najavljuju propast Amerike odavno. Ima tu samo jedan problemčić: Rat je veoma skupo zadovoljstvo, naročito ovaj, a Ameri imaju mnogo više para.
Laku noć :bye:

Snovi nisu zabranjeni. Samo da podsetim da rusofili najavljuju propast Amerike odavno. Ima tu samo jedan problemčić: Rat je veoma skupo zadovoljstvo, naročito ovaj, a Ameri imaju mnogo više para.
Laku noć :bye:
Паре у рату немају никакву вредност! Муслимани Сарајева и Мостара плаћали су српском војнику 1000 КМ за килограм кафе.

Cijene plina u Europi na najnižoj razini od ljeta 2021.​

CIJENA prirodnog plina pala je danas na europskom tržištu na najnižu razinu od srpnja 2021. godine kliznuvši nakratko ispod 40 eura po megavatsatu (MWh) zahvaljujući slabijoj potražnji na pragu proljeća. Veleprodajna cijena plina, mjerena referentnim terminskim ugovorom na nizozemskoj platformi TTF, spustila se jutros na 39.65 eura. Poslijepodne megavatsatom se trgovalo po 40.18 eura. :kafa:

Laku noć
Kako zamišljaš da dolar zadrži poziciju jedine svetske valute kad Anerika postane treća svetska privreda? Pa ni UK nije baš potonulo sa svojim Ostrvom, ali su morali da se čiste iz kolonija koje su tako lako zaposedali jer druga strana nije imala čime da se brani. Da nije i neko drugi otprilike tako došao do univerzalnog carstva? Da nisu možda svi takvi “rules based International orders” i slično odreda magline i fatamorgane sa organicenim rokom trajanja?

FAF92FFD-F1A1-49C7-809B-53B9AA357AD2.jpeg

76C2ACAA-1BB8-4625-A10D-661510E932A9.jpeg

Cijene plina u Europi na najnižoj razini od ljeta 2021.​

CIJENA prirodnog plina pala je danas na europskom tržištu na najnižu razinu od srpnja 2021. godine kliznuvši nakratko ispod 40 eura po megavatsatu (MWh) zahvaljujući slabijoj potražnji na pragu proljeća. Veleprodajna cijena plina, mjerena referentnim terminskim ugovorom na nizozemskoj platformi TTF, spustila se jutros na 39.65 eura. Poslijepodne megavatsatom se trgovalo po 40.18 eura.
Berza, trenutna ponuda i tražnja i kraj zime, niko ne kupuje a ima malo ponude, mali je problem što zima dolazi baš svake godine, jednom godišnje, i neće baš svaka da bude tako topla.

Kao da su se Saudijska Arabija i Iran pomirili u Pekingu da bi dozvolili Kataru i ostalim zalivskim vucibatinama da rade sve što im Bajden zahteva? Kao da ceo kartel neće malo da se prilagođava činjenici života da je EU nula u odnosu na Kinu a da Ameriika nezadrživo klizi na drugo, pa treće mesto. I Indija će je preteći, bez obzira na standard, upravo prestižu Nemačku i Japan.

hehe onaj snimak je vrh kada Putko vozi Ladu Nivu ili moskviča možda kroz okupirani Mariupolj u sred noći gde priča sa nekim žiteljima kao evo ja doš'o da vas obiđem ja sam običan normalan lik sve je ovde regularno i normalno žiteljima je drago što me vide sve je to spontano itd.KGB prodakšn level debilana
Nego će ga obezbeđenje pustiti da sam landra po selu?
Normalno da je sve pripremljeno od Službe i da je svaki korak isplaniran, kad je u pitanju takva ličnost ništa se ne prepušta slučaju.

Berza, trenutna ponuda i tražnja i kraj zime, niko ne kupuje a ima malo ponude, mali je problem što zima dolazi baš svake godine, jedno. godišnje, i neće baš svaka da bude tako topla.

Kao da su se Saudijska Arabija i Iran pomirili u Pekingu da bi dozvolili Kataru i ostalim zalivskim vucibatinama da rade sve što im Bajden zahteva? Kao da ceo kartel neće malo da se prilagođava činjenici života da je EU nula u odnosu na Kinu a da Ameriika nezadrživo klizi na drugo, pa treće mesto. I Indija će je preteći, bez obzira na standard, upravo prestižu Nemačku i Japan.
Kako ti je promakla topla zima pa su skladišta ostala puna. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back