Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.462
rusija ne ratuje, ratuje privatna paravojna formacija wagner sastavljena od plaćenika i zatvorenika. Ruska vojska nije ništa ozbiljno uradila u ukrajini već 8 meseci
Шта пијеш ти?!?
Дај мало тога и нама...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusija ne ratuje, ratuje privatna paravojna formacija wagner sastavljena od plaćenika i zatvorenika. Ruska vojska nije ništa ozbiljno uradila u ukrajini već 8 meseci
da mi je znati kakve veze ima voz u SAD koji je iskocio iz sina sa UkrajinomJoš jedan voz iskočio je iz šina u SAD-u. Ovaj put u Wašingtonu
izlilo se više od 22.000 litara dizela, saopštio je Ekološki pokret. Žrtava nije bilo.
Pogledajte prilog 1311668
Pogledajte prilog 1311669
to se nauči u 6stom razredu, kad bi znao da je gustina bilo čega pa i tla, masa istoga u određenom volumenu, pa onda uporediš sa recimo prosečnom gustinom granita koji je oko 2800 kilograma po metru kubnom, ili gustina peska od 1300 do 1500 kilograma po m3 (u zavisnosti od večičine zrna)Ajd daj mi fomulu za meko tlo??![]()
Амери све што извиђају, прате, дају подршку или ометају Русе на јужном фронту, раде из авио база у Румунији:
Da,da,pogledao sam,ima 30 manje.Aj sledeci put napisi,ispravi me,nemoj ovako da me mucis,nije higijenski.I ovo je mnogo,a video sam da ti je neko dao video klip gde ga otkopavaju.90 tona si video?!?!
aj pogledaj još jedared
Da ispravim i ja tebe?dobro je što rusija nije u europi
jbga, to je, njihov vrhovni komandant je privatno lice, priguzin mislim da se zove koji nema nikakve veze sa ruskom armijomNe lupaj.
Imaju ćipove koje su izvadili iz veš mašina, pa kad krene da se prevrće, on uključi centrifuga mod, zavrti se 360 stepeni i vrati na pruguРаспала Русија има прастару железничку пругу без и једног Ћипа

Samo menja ime, zbog sirenja, na Ruska Imperija...!?!Rusija ce se raspasti ako rat potraje duze od godinu dana,zivi bili pa vidjeli.
ako je u europi onda znači da su i rusi arogantni. Nećemo valjda to dozvoliti!Da ispravim i ja tebe?
To i jeste cilj,da se Poljaci grunu u rat,jer realno oni mrze Ruse vise nego neka druga NATO clanica,sumnjam da bi se Rumunija upustila u tako neki sukob.Једино још Пољска хоће да ратује, после чак до Лисабона и Кубе нико неће
A ta "ruska imperija " ce biti velika koliko pogled doseze sa vrha Kremlja, kako ono rece jedared drug Seselj.Samo menja ime, zbog sirenja, na Ruska Imperija...!?!
De ti kalendar?Rusija ce se raspasti ako rat potraje duze od godinu dana,zivi bili pa vidjeli.
Sta li ce za to vreme biti sa SAD i EU?Rusija ce se raspasti ako rat potraje duze od godinu dana,zivi bili pa vidjeli.

ja sam video i traktor da otkopavaju, u jenea meni je lično t110 zaglibio jedva ga izvukosmo... kroz rusiju je pre 80 godina uspešno dejstvovao nemački tigar tenk od 60 tona, i sa puno slabijim motorom i tehnologijom od današnjih leopardaDa,da,pogledao sam,ima 30 manje.Aj sledeci put napisi,ispravi me,nemoj ovako da me mucis,nije higijenski.I ovo je mnogo,a video sam da ti je neko dao video klip gde ga otkopavaju.
Elisa se iskrivila zbog goriva.Tehnicki nisu ga takli. Avion je ispustao gorivo zbog kvara na motoru a dron je slucajno proleteo kroz to. Da dron nije nevidljiv i da nema super napredni ćip iz miksera, mozda bi ga videli i ispustili gorivo negde drugde. Da je dron ostao kod kuce ne bi se ovo dogodilo. Dobro je barem da je snimio kako ispusta gorivo , sada imaju dokaz da zagadjuju zivotnu okolinu umesto da gorivo ispuste u to predvidjenu posudu
Ti lažeš. Trebao si bolje gledati...Lažeš. Nisu ga pipnuli. Kojim propisom je zabranjeno ispuštanje goriva radi olakšavanja aviona u svom vazdušnom prostoru?
Oni su pokušali pokazati da Krim nije Rusija i da to nisu teritorijalne vode i vazdušni prostor Rusije, ali ih je pravna država demantovala i demontirala.
Precenjuje se njihova volja, jeste da ima mnogo ostrašćenih ali kad udari realnost sumnjam da će im se ratno raspoloženje održati u narodu.To i jeste cilj,da se Poljaci grunu u rat,jer realno oni mrze Ruse vise nego neka druga NATO clanica,sumnjam da bi se Rumunija upustila u tako neki sukob.
Kvalitet ratne tehnike na nivou, radi samo po lepom vremenu i bez stresovaElisa se iskrivila zbog goriva.

Crknite od muke, ništa mu ne možete, razmontiravanje se nastavlja.Kaze putin mora licno uzeti pusku u ruke i u borbu za Bahmut.
Kaze kadirov i kuvar nisu sposobni zauzeti ni kokosinjac sa 3 corave koke.
Poljaci su za ruje Penicillin.Precenjuje se njihova volja, jeste da ima mnogo ostrašćenih ali kad udari realnost sumnjam da će im se ratno raspoloženje održati u narodu.
Evo crkajem sefe.Crknite od muke, ništa mu ne možete, razmontiravanje se nastavlja.
Tako MMF kaže ako sumnjas u njih onda OK ..Pod uvjetom da su Ruske brojke istina. A sumnjam da su istina.