Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.990
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak je sprzenVest u kojoj lik javlja da je automobil dignut u vazduh i dodaje da se moli da je unutra stradao i neki petokolonaš - "Let's pray it took a collaborator away Waiting for more info." ti prenosiš kao da je već sigurno da je unutra zaginuo petokolonaš i da je dobro što je familija uštedela na kremaciji.
Onako iskreno, kaži nam kako te nije sramota da lažeš tako providno i očigledno, šta ti to znači kad svako ko pročita originalnu vest (mada je pitanje i odakle je ovo preneto) vidi da se tu ne pominje bilo kakva žrtva, ništa nije potvrđeno.
U suštini nije bitno, samo me impresionira potreba da se laže tek onako, bez ikakve potrebe i povoda.
Ako nije bice
A za ocigledne lazi obrati se svojim prorusscicima![]()
Mislim da lažu. Suhoj je ispustio gorivo iz rezervoara ispred drona.Rojters krenuo da kmeči, nema više nekažnjivog špojuniranja za Ukre i Klovna:
Pogledajte prilog 1310230
Tako završe kvislinzi
Pa što se ti spuštaš na njihov nivo, izdigni se iznad toga i ako bar lažeš laži inteligentno a ne kao najgori kokošar.
To ti je prijatelju patologija, potreba da se laže i kada je laž sasvim očigledna i ogoljena.

Rojters krenuo da kmeči, nema više nekažnjivog špojuniranja za Ukre i Klovna:
Pogledajte prilog 1310230

Sprzen....I opet lažeš, piše da je u bolnici, ti ga opet sahranjuješ
Nemaš pametnija posla ili je tvoja patološka potreba da lažeš jača od razuma.
Završio na patologijiSprzen....
Pa se ti popni na glavu
A i sam znas da poslje przenja svi idu u bolnicu a vecina se vraca sa nogama napred![]()
Neko je uhvatio brzi red za pristup djevicama.
Svejedno, drona više nema.Mislim da lažu. Suhoj je ispustio gorivo iz rezervoara ispred drona.
. Nekoliko puta pre sudara, Su-27 su sipali gorivo i leteli ispred MK-9 na bezobziran, ekološki neispravan i neprofesionalan način.![]()
Traže oni udare megatonskim, pa ono što preživi u Sibir na prevaspitavanje. Nije tamo Klovn postavio samog sebe nego su ovakvi jedva dočekali ludaka.Da li je i ovo moguće? Crveni krst! Neverovatno i bizarno!

Ja sam citao da je bio sudar...
Ruski avion piskio po Americkom dronu:
RUSKI BORBENI AVION OBORIO AMERIČKI DRON: Incident iznad Crnog mora, potencijalno OPASNA ESKALACIJA
https://www.kurir.rs/planeta/412516...orbeni-avion-i-americki-dron-iznad-crnog-mora
...