Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Opet greska , Ukrajina nije u Nato-u.greska u brzini, mislio sam unutar NATO ima drugu najjacu vojsku.
Ali bice posto je narod odlucio tako posle napada na tu zemlju od strane ruskih nacista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet greska , Ukrajina nije u Nato-u.greska u brzini, mislio sam unutar NATO ima drugu najjacu vojsku.
Biram boldovanoA sta je bilo ranije, pre tih pregovora? To namerno ne spominjemo? Kad je putin poslao paravojsku da okupira deo suverene drzave? To je pocetak svega.
Zavrsice se porazom Rusije ili potpunim unistenjem sveta. Trece nema.
Zato ga ja i ne čitam.
Zato se Tito javljao iz Beograda,a Zelenski ne moze iz svog glavnog grada-Moskve.mislim da je njgeov ukrajinski kao i Titov srpski. Eksperti kazu.
Koji deo koje suverene drzave?A sta je bilo ranije, pre tih pregovora? To namerno ne spominjemo? Kad je putin poslao paravojsku da okupira deo suverene drzave? To je pocetak svega.
Zavrsice se porazom Rusije ili potpunim unistenjem sveta. Trece nema.
Koje to ima veze sa nestrucnim kadrovima tipa vulina u ruskoj vojsci? Na najvisim polozajima?Sto Zelenski muca dok prica??
Da ne bi izlanuo na ruskom nesto
Timošenko.Glavni debil u vojsci je sojgu po struci gradjevinski inzenjer i politicki funkcioner. On je iznad svih generala....e tugo![]()
Opet greska , Ukrajina nije u Nato-u.
Ali bice posto je narod odlucio tako posle napada na tu zemlju od strane ruskih nacista.
Ko je taj vulin?Ja sam sluzio vojsku u placenicimaKoje to ima veze sa nestrucnim kadrovima tipa vulina u ruskoj vojsci? Na najvisim polozajima?
Clan 5 i odma na Moskvu.Formalno Ukrajina nije u NATO, ali fakticki jeste. Jos kako jeste.
Naravno, i veze sa vojskom nema, glupko moj maleniШојгу је политичка личност, блесо. Као што је у Србији сада Вучевић.
Ono je bio poslednji pokusaj da urazumi one koji su na vlasti u Kijevu.Znaci hteo je da ih okupira. Zasto lazes onda?
Istocni deo Ukrajine. Sta se pravis blesav?Koji deo koje suverene drzave?
To su lose procenili put.lerovi partijski generali pa ih je zato sve posmenjivao u kratkom roku.
A pojedini pacijenti i dalje misle da je to hteo. Takticki ostavio 50 km dugu kolonu bez hrane, dovoljno goriva kao glinene golubove. O boze, kako ste glupi![]()
Ovo sto sad drze?Istocni deo Ukrajine. Sta se pravis blesav?
Naravno, i veze sa vojskom nema, glupko moj maleni
Generali su im svi odreda ulizice-pijandure. Zali boze vojnika.
Isto kao sto je Hitler napao Poljsku. Skroz opravdano. Da zastiti ugrozene Nemce.Ukrajina je izgubila suvetenitet od kako je prvi civil ubijen u Mariupolju 2014.
Tad se Krim vratio svojoj matici.
Šta gde kad kakoIsto kao sto je Hitler napao Poljsku. Skroz opravdano. Da zastiti ugrozene Nemce.
Google je tvoj prijatelj. Nisam ti ja ovde ucitelj istorije.Šta gde kad kako
Ko pita nuklearnu silu sta je opravdano a sta ne?Isto kao sto je Hitler napao Poljsku. Skroz opravdano. Da zastiti ugrozene Nemce.
E to. Siledzijska politika velike sile. Slazem se.Ko pita nuklearnu silu sta je opravdano a sta ne?