Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.588
Nema vremena ni za to, idu oni na štavljenje kod Vagnera.Mislim da je Ukropima u Bahmutu varikina sada potrebnija od hrane i municije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vremena ni za to, idu oni na štavljenje kod Vagnera.Mislim da je Ukropima u Bahmutu varikina sada potrebnija od hrane i municije.

Kod njih nema sale,dali nazive novim oblastima i pise da je bombardovanje na teritoriji Rusije za Zaporosku oblast.Cela Ukrajina je pod napadomPogledajte prilog 1304123
Кристофер Кројц предводи ДРГ у РусијуMeni je sve ovo oko Bahmuta jako cudno.
Uvjeren sam da Ukrajincima sluzi za vezivanje ruskih snaga, da im skrece paznju i da ce uskoro udariti tamo gdje Rusi ne ocekuju.
Nitko nije toliko glup da zrtvuje tisuce vojnika samo radi simbola.
Vrlo moguce da slijedi repriza Hersona i Harkiva, i tada su Rusi sve oci uprli u Herson i pricali o neuspjelim ukrajinskim ofanzivama, da bi u roku tjedan dana izgubili preko 8000 km2.oko Harkiva.
A i ruskoj vojsci nije nimalo na cast da im najvece uspjehe biljezi privatna a ne regularna vojska. To bi bio blam za bilo koju vojsku svijeta.
Ne znam tko je to ni kakve veze ima sa mojim komentaromКристофер Кројц предводи ДРГ у Русију
Pogledajte prilog 1304245
Јудејски аријевац кој ће водити контранапад у БахмутуNe znam tko je to ni kakve veze ima sa mojim komentarom
Onda daj zilion napada po okupatoru da im se poveća odlučnost, može?Kao što se bojao "revolucionarnih grupa" tj islamskih terorista Basajeva, od straha ih je sve redom dezintegrisao.
Isto čeka ukropske neonaciste, svaki ovakav napad smo povećava odlučnost.
знам какви су људи свуда и кад се најбоље ради а камоли никако и наопакоNemam utisak da si zlonameran, ali ne možeš svoje lično iskustvo projektovati na svaku sličnu situaciju.
U Bahmutu ratuju samo Vagnerovci,npr.oni koji su mobilisani i dalje nisu na ratistu iz nekog nama nepoznatog razloga.Meni je sve ovo oko Bahmuta jako cudno.
Uvjeren sam da Ukrajincima sluzi za vezivanje ruskih snaga, da im skrece paznju i da ce uskoro udariti tamo gdje Rusi ne ocekuju.
Vrlo moguce da slijedi repriza Hersona i Harkiva, i tada su Rusi sve oci uprli u Herson i pricali o neuspjelim ukrajinskim ofanzivama, da bi u roku tjedan dana izgubili preko 8000 km2.oko Harkiva. Tako im se i sada sve vrti samo oko Bahmuta, a ne vide ni lijevo ni desno od njega. Mozda grijesim, ali poznavajuci Ruse ...
A i ruskoj vojsci nije nimalo na cast da im najvece uspjehe biljezi privatna a ne regularna vojska. To bi bio blam za bilo koju vojsku svijeta.
Koga briga što Bandićev uguz misli?Kako su Hrvati podneli ovo?
Nema varikine vise u prodaji,sve pokupovao Belivuk.Mislim da je Ukropima u Bahmutu varikina sada potrebnija od hrane i municije.
не баш, приватно ако се ради како треба ту је и флексибилност и све што треба доброј војсци (осим масовности у свему кад је у питању рег. војска)Meni je sve ovo oko Bahmuta jako cudno.
Vrlo moguce da slijedi repriza Hersona i Harkiva, i tada su Rusi sve oci uprli u Herson i pricali o neuspjelim ukrajinskim ofanzivama, da bi u roku tjedan dana izgubili preko 8000 km2.oko Harkiva. Tako im se i sada sve vrti samo oko Bahmuta, a ne vide ni lijevo ni desno od njega. Mozda grijesim, ali poznavajuci Ruse ...
Jos uvijek je sve jedna velika pat pozicija.не баш, приватно ако се ради како треба ту је и флексибилност и све што треба доброј војсци (осим масовности у свему кад је у питању рег. војска)
док ови могу увијек окитити се са 100кила ордења свеједно радили или не радили како треба, овим другима то није у корист јер је им је то посао
да баш све тоJos uvijek je sve jedna velika pat pozicija.
Rusku odrzava njihova masa, a ukrajinsku ruska nesposobnost koju za sada jako dobbro iskoristavaju i drze se.
Odlicno opisano.Jos uvijek je sve jedna velika pat pozicija.
Rusku odrzava njihova masa, a ukrajinsku ruska nesposobnost koju za sada jako dobbro iskoristavaju i drze se.
Nemaju vise cime,svo su ljudstvo iscrpeli,svaka im cast i na ovome sto izdrzavaju.Meni je sve ovo oko Bahmuta jako cudno.
Ovaj je najeb'o ako ga navataju.Ovo su do sada idnetifikovani:
Pogledajte prilog 1304136
Pogledajte prilog 1304140
Pogledajte prilog 1304142
Mišljenje formirano pod uticajem groupthink-a na CRO forumima.Meni je sve ovo oko Bahmuta jako cudno.