Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Lavrov je imao takvih bar 10![]()
Ovaj dogadjaj je stvarno bio zastidje ljudske civilizacije, i srecan sam sto je bio u americkoj izvedbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lavrov je imao takvih bar 10![]()
Ovaj dogadjaj je stvarno bio zastidje ljudske civilizacije, i srecan sam sto je bio u americkoj izvedbi.
Naravno, evo tebe smo triput naboli na bajonet kad si bio beba, a dok si odrastao već smo te deset puta ubili.Vašim zločinima sam osobno svjedočio, to mi ne treba nitko govoriti, naravno, vi govorite da ste samo brali cvijeće i ljubičice, kao i Rusi danas![]()
Sve cemu si ti svedocio je prazna kantica eurokremaVašim zločinima sam osobno svjedočio, to mi ne treba nitko govoriti, naravno, vi govorite da ste samo brali cvijeće i ljubičice, kao i Rusi danas![]()
Masa ruskih ludaka je posle tzv “Majdana” pobegla kod Ukra jer se ustanovilo da tamo možeš da radiš šta hoćeš.Ukrajinac, nema dalje…jos i jevrejin… sve je jasno
Ti si bre pravi Gebels, i glavom i bradom.

Још један низак ударац за једнополарни свијет.Дошао је дефинитивно крај истог.Добро дошли у нови миленијум мултиполарности!!!
Sve cemu si ti svedocio je prazna kantica eurokrema

Masa pobegulja nisu Rusi vec Ukrajinci ciji su roditelji bili na privremenom radu negde i igrim slucaja su tamo odrastali. Samo odrastanje u Nemackoj je dovoljno da se ustanovi kako je radikalizovan u Nemackoj i zadojen povampirenim pedo.nacizmomMasa ruskih ludaka je posle tzv “Majdana” pobegla kod Ukra jer se ustanovilo da tamo možeš da radiš šta hoćeš.
Ti nisi u stanju da razlikuješ svoje želje od stvarnosti.Putin je poprilicno uzrujan bio danas. Smiren ali uzrujan. Po glasu mu se oseti.
Boji se on tih revolucionarnih grupa.
Hvala Srbiji i Srbima što podupiru NATO i Ukrajinu, posebno hvala @Casual Observer, @bas kao i @marsijaner, to su naši novoamerikanci i novokanađani (za one koji ne znaju) te svima koji radite u zemljama naše EU, EFTA i UK. Vaš novac, koji ste platili kao porez je dobro potrošen u naoružanje i odbranu Ukrajine od ruske agresije. Puno vam hvala još jednom.
Ono, hmmm, ono, mda, ono, mislim, ono, zbilja...A pazi priče, napadnut 'školski autobus', poginula 'djevojčica',ono, daj molim te, ta ruska patetika u ovakvim lažnim vijestima je ono, ogavna, ono, 'ubijena djevojčica, djedica od sto i tri godine, i dva zečića ruske nacionalnosti, izgaženo cvijeće i ukradena duda maloj bebi, ruskoj', ti rusi zbilja misle da imaju posla s debilima, ono, tko u ovo povjeruje ja sam ozbiljno zabrinut za njegovo mentalno zdravlje![]()
Осим што Путина подржава 82% становништва
Jesi lizao prstice? Poklopac?Ajde dijete u školicu, da ne zakasniš![]()
Iz koje si ti istorijske čitanke učio...car je imao 96% pdorske. Boljsevici su bili mala sekta u izbeglistvu.
Kazem ti Rusija ima svoja pravila.
Ima ih, ali ima i 100% Rusa neonacista. U Kijevu je nepostedno pre početka ovog na nekoj Ukro žurki za ludake snimljen i neki idiot, čist etnički Rus koji je ubio nekog u Rusiji šutirajući ga cokulama u glavu pa prebegao Ukrima još godinama pre ovoga.Masa pobegulja nisu Rusi vec Ukrajinci ciji su roditelji bili na privremenom radu negde i igrim slucaja su tamo odrastali. Samo odrastanje u Nemackoj je dovoljno da se ustanovi kako je radikalizovan u Nemackoj i zadojen povampirenim pedo.nacizmom
Osim da se je davno stavljena tacka na revolucije u Rusiji.car je imao 96% pdorske. Boljsevici su bili mala sekta u izbeglistvu.
Kazem ti Rusija ima svoja pravila.
Neke Jožobrozove. On je Titin, Tita je njegov.Iz koje si ti istorijske čitanke učio...
Čekamo da se u Kijevu slikaju pored razglednice koja slavi ovaj napad...Тренутно је Украјина у циклу ПЕРЕМОГА,
када буде Русија одговорила на провокацију биће у моду ЗАШТООООООООО
Ima i toga, ali u Rusiji neonacisti ili oni koji propagiraju nacizam tesko stradaju od sluzbi bezbednosti jer ne tolerisu takve debileIma ih, ali ima i 100% Rusa neonacista. U Kijevu je nepostedno pre početka ovog na nekoj Ukro žurki za ludake snimljen i neki idiot, čist etnički Rus koji je ubio nekog u Rusiji šutirajući ga cokulama u glavu pa prebegao Ukrima još godinama pre ovoga.
Osim da se je davno stavljena tacka na revolucije u Rusiji.
Tu lepo piše da će Ukri da izazovu rat, još tad. Zna epruveta za vaše trikove.Lavrov je imao takvih bar 10
Pa ti ovde podrzavas stranu terorista pedo nacista i prdofasista.Da, teško se suočiti s istinom, pogotovo ako je istina neugodna za tebe, i ruši ti sliku o tebi kao pravednom borcu za slobodu, a zapravo si zločinac![]()