Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.549
Ova je prvo bio Rus pa Ukrajinac,zarobljavali ga 50x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova je prvo bio Rus pa Ukrajinac,zarobljavali ga 50x
То би било нешто најглупље до сада, не постоји ни промил шансе да се активира овај југ као озбиљан активан фронт.Imam feeling i osjećam to da će Ukri udariti okupatora kod Hersona
Ebalo majku kad ga febo grobar fali! Bolje mu je da se odmah kupi odakle je došao. Pri tome ne mislim na Čipuljiće!Prvi put moram kazat... AV svaka cast ..razotkrio si Krstaricu
TIXI...& Company, cujte i pocujte![]()
provereni izvoriGde ga izračuna auu
To te teši? Nisko si pao...Za sada poginulo preko 300.000 vojnika na obe strane. Puno je to za pravoslavce koji i ionako kubure sa demografskim kolapsom

Mislim da rusosiiti svi imaju holesterol od stresa kad gledaju ove snimkeRusko staro zeljezo
![]()
Uf, mnogoZa sada poginulo preko 300.000 vojnika na obe strane. Puno je to za pravoslavce koji i ionako kubure sa demografskim kolapsom
To te teši? Nisko si pao...
Uf, mnogo
Jel imas nesto da dokazes takve brojeve jer mnogo odskacu od bilo koje procene a da je koliko toliko objektivna
Ukrajina pak ocjenjuje da Bahmut ima ograničenu stratešku važnost, no unatoč tome pruža žestok otpor. Zastupnik u ukrajinskom parlamentu Serhi Rahmanin smatra da se obrana Bahmuta vjerojatno ne može nastaviti unedogled. "Vjerujem da ćemo prije ili kasnije vjerojatno morati napustiti Bahmut. Nema smisla držati ga pod svaku cijenu", izjavio je za radio NV.
eu nacisti, šta da vam kažem..pripremite maramice xoxoxoox

Poljska se neće usrećiti, mogu da uzmu Galiciju pa i celu zapadnu Ukrajinu, napravili bi sebi velike probleme i ekonomski i vojno a ništa specijalno ne bi dobili.Samo informacija.
Cisti se teren za ultrakatolicku Poljsku
Poljska je sada najveca vojna sila u EU i ovim ratom im se cisti teren da upadnu u prazan prostor i primaknu se Moskvi. Vatikan like this
Poljska se neće usrećiti, mogu da uzmu Galiciju pa i celu zapadnu Ukrajinu, napravili bi sebi velike probleme i ekonomski i vojno a ništa specijalno ne bi dobili.