Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Очекивано трајање живота на првој линији фронта је око четири сата", признао је он, говорећи о украјинским војницима, пише амерички медиј.
2 meseca žestokih borbi su 1440 časa.
da je po 500 boraca na prvoj liniji znači u 2 meseca pogibe 180.000 ukrajinaca i možda još 50.000 u drugim linijama, sve u svemu u bahmutu za 2 meseca poginulo 230.000 ukrajinskih vojnika. Da bi nadoknadili gubitke ukrajinci su u bahmut poslali za 2 meseca bar 150.000 vojnika, znači ukupno nekih oko 400.000 ukrajinaca je poginulo ili se bore u bahmutu, i još eto 800.000 ranjenih....

2 meseca žestokih borbi su 1440 časa.
da je po 500 boraca na prvoj liniji znači u 2 meseca pogibe 180.000 ukrajinaca i možda još 50.000 u drugim linijama, sve u svemu u bahmutu za 2 meseca poginulo 230.000 ukrajinskih vojnika. Da bi nadoknadili gubitke ukrajinci su u bahmut poslali za 2 meseca bar 150.000 vojnika, znači ukupno nekih oko 400.000 ukrajinaca je poginulo ili se bore u bahmutu, i još eto 800.000 ranjenih....
Gde ga izračuna auu

Probijen Ukro front kod Kupjanska, veliki prodor, Rusi se potpuno učvrstili na prlazima, mehanizacija kopa fortifikacije za slučaj pokušaja neko Ukro napada, jedini Ukro mostić je na dometu ruskih minobacača.

maxresdefault.jpg

Koliko ih se predalo?
10k u Bahmutu? Fantaziraš. Nema ih ni 500 u samom gradu.
Izvuku se žmirećki

Kad samo pomislim da si nekada bio relativno ozbiljan forumaš a danas se takmičiš sa Jaguarkom u besmislicama

Kakvo posrnuće, greota

Elem kako misliš da 500 vojnika drži ceo front u Bahmutu, pogledaj mapu rasporedi ti tih 500, baš me zanima šta ćeš pokriti.

Uzgred nemoj da misliš da ja navijam da ostanu i izginu, ja sam od starta govorio da je besmisleno baciti toliko života na odbranu tačke koju znaš da ćeš na kraju predati.

Trenutačno, streljivo, topništvo, financije, narudzba... odvratnog li jezika.
заправо ближе српком језику него оно што Срби користе ђе све наше љепе ријечи замијенише мукањима и њакањима штојекаквим које не значе ништа на нашем језику.
Код непријатеља нешто и ваља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back