Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.290
I pored mostića su se slikali, pa posle krenulo kmečanje.Čekamo da se u Kijevu slikaju pored razglednice koja slavi ovaj napad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pored mostića su se slikali, pa posle krenulo kmečanje.Čekamo da se u Kijevu slikaju pored razglednice koja slavi ovaj napad...
Zastiđe????![]()
Ovaj dogadjaj je stvarno bio zastidje ljudske civilizacije, i srecan sam sto je bio u americkoj izvedbi.

Imaju žute trake. To su Ukrajinci.
Oa zato pobegnu kod Ukra, tamo ga takav isti ludak sa kukastim krstom pusti iz tvorza, čak i ako ga zatvore što je isprebijao nekog za uvredu Hitlera i sl.Ima i toga, ali u Rusiji neonacisti ili oni koji propagiraju nacizam tesko stradaju od sluzbi bezbednosti jer ne tolerisu takve debile
Da, u CG imamo taj izraz xDZastiđe????![]()
Jeste, neće dugo, već su saterani u neku šumu i opkoljeni. Jedino je pitanje da li će uopšte da ih zarobljavaju.Imaju žute trake. To su Ukrajinci.
Kažem ja nekrofili su to, decoubice, specijalno odabrani za ovakve akcije.Amerikanci bar naprave false flag kako treba, ovi raspali rusi ni to ne znaju napraviti pošteno, ne'š ti false flaga, kao napad na neku selendru s tri kuće, i odmah napadnut školski autobus, ni manje ni više, iebote, patetično![]()
Reče čovek i nastavi da čita novine, pijuckajući svoju kavicu.Vašim zločinima sam osobno svjedočio, to mi ne treba nitko govoriti, naravno, vi govorite da ste samo brali cvijeće i ljubičice, kao i Rusi danas![]()
U Ukropistaniji već strah žta će Rusi da im rade zbog ovoga, i treba!Kažem ja nekrofili su to, decoubice, specijalno odabrani za ovakve akcije.
Poslati sa ciljem da izazovu strah kod civilnog stanovništva.
Da prenesu poruku Zelenskog - NEĆEMO IMATI MILOSTI !
Gebels Junior.Reče čovek i nastavi da čita novine, pijuckajući svoju kavicu.
Jeste, neće dugo, već su saterani u neku šumu i opkoljeni. Jedino je pitanje da li će uopšte da ih zarobljavaju.
Ma radimo "Markale" kak ne kužiš ?Russke si zaboravio
Koja bi to zeza bila ... dvajs ukrajinaca za sat vremena okuprali selo 400 km u Russiji a russcici ne mogu Baxmut mjesecima
Ukrajinci sprcali russku vojsku do balcaka
Nije vama intelekt jaca strana u stvari ni blizu jace strane , vama se svako muudo pod bubrege moze prodat i fatate se ko somovi na bucku![]()
Udariće ih na muke da otcvrkuću i od laju što znaju, a onda ode tikva, tako da Ukri ne pokušavaju sa otmicama da bi razmenjivali ološ.Mora da ima neki ustaša u toj grupi ?
Zarobiće ih rusi, al nezvanično.
Sad su je skrenuli, samo tako. Da vidiš samo na telegramu kako poFatani Ukri okajavaju ovo, deru se kao volovi.Ova teroristicka akcija vam je da se skrene zapadu paznja sa brodoloma u Bahmutu.
Ne bi me cudilo i ne bi vam bilo prvi putMa radimo "Markale" kak ne kužiš ?

Ruski nacisti su danas ili u sibirskim rudnicima ili u Ukrajini.Ima i toga, ali u Rusiji neonacisti ili oni koji propagiraju nacizam tesko stradaju od sluzbi bezbednosti jer ne tolerisu takve debile
Kako to da tebe preskociseRuski nacisti su danas ili u sibirskim rudnicima ili u Ukrajini.
Jel ? Pa to je vaš satanistički patent.Ne bi me cudilo i ne bi vam bilo prvi put![]()