- Poruka
- 18.989
I ti se posle nekom žališ da ne dobijaš seriozne odgovore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti se posle nekom žališ da ne dobijaš seriozne odgovore
Ja sam isto čuo od Fabijana i profuknjače sa kaćke petljeDanas slusam nekog Holandskog generala u penziji, Ruske zrtve su ogromne u Bahmutu.
Кад то видим код тебе, у узастопном континуитату од два, везана- можда се и натерам; али, вероватноћа за то је као и за победу Украјине над Русијом, тако да...seriozne odgovore

Мало су се и хитлеровци преселили у Америку... морали су негде побећи.Amerika, uz pomoć NATO-a i svojih poslušnika u EU posle drugog svetskog rata, nadmašili su zverstva Hitlera, pobili više od 60.000.000 nevinih ljudi i razorila na desetine drugih država, a da zato nije odgovarala. Sve plemenito i ljudsko nestaje pred onim što je njima cilj.
Pogledajte prilog 1303831
Trenutno je u toku ozbiljno hajmarsiranje kod HersonaЉуди каква је ситуација спрема ли се напад на американизоване? Херсон, Миколајев после кланице у Бакхмуту, Харков?
Ako znaš nekog u Melitopolju reci mu da BEŽIЉуди каква је ситуација спрема ли се напад на американизоване? Херсон, Миколајев после кланице у Бакхмуту, Харков?
A tvoja nije, ti ljubiš neprijatelje svoj, okrećeš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom, jel tako vjerniče?To je sekta ...

Мало су се и хитлеровци преселили у Америку... морали су негде побећи.
Dok oni gađaju civile, Rusi oslobađaju teritoriju. Biće zanimljivo kad izgube jedan od najbitnijih gradova. Samo je pitanje da li će povući vojsku i sačuvati ljude, ili će ih žrtvovati.Trenutno je u toku ozbiljno hajmarsiranje kod Hersona
Pogledajte prilog 1303843
Imam feeling i osjećam to da će Ukri udariti okupatora kod Hersona
Gde su ti ta himarsovanja? Možda dođu i Marsovci da pomognu Ukrima?Trenutno je u toku ozbiljno hajmarsiranje kod Hersona
Нема Кокаински battle iq што би се рекло. Са Русима се ратоват' не може!Dok oni gađaju civile, Rusi oslobađaju teritoriju. Biće zanimljivo kad izgube jedan od najbitnijih gradova. Samo je pitanje da li će povući vojsku i sačuvati ljude, ili će ih žrtvovati.
Ne znam, za sad vas satiruНема Кокаински battle iq што би се рекло. Са Русима се ратоват' не може!
Ovo tvoje pisanje proizlazi čisto iz podjebavanja rusofiličara, iz ljubavi prema Ukrajini, zar ne? U dubini duše si ipak svestan kol'ko su se zajebali Ukri, zar ne?Ti ne razumiješ da će od slavne ruske vojske ostati samo vic
Ganjaju yebeno selo od 5k stanovnika zadnjih 9 mjeseci
Do 5. marta je gotovo.Opkoljavanje Bahmuta se finalizuje:
Jeste BRE:Trenutno je u toku ozbiljno hajmarsiranje kod Hersona
I da se malo divimo originalu, poštovani forume, ovo dobro proučite.Ako znaš nekog u Melitopolju reci mu da BEŽI
dosta su im i 3 rakete.cenis da Rusi nemaju 10 raketa v-v- srednjeg odmeta ? Opet vas troluje Mi6
necesAko nekog ovde blokiram,hocu li i dalje videti njegove poruke?