Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
napisao sam lepo primili u drzavljanstvo, dali pasose. valjda razumes da na popisima nisu bili drzavljani ni Rusije, ni Estonije sve do raspada, a onda su uzimali sta su odlucili da uzmu.

mnogi rusi su sa ruskim drzavljanstvom, a zive po svim republikama. cim prijavis prebivaliste, ti si deo populacije.

imas mnoge Srbe iz Krajine koji drze samo srpski pasos uopste nemaju Hrvatski
imas mnoge Srbe, drze madjarske i rumunske pasose a nisu nikad ziveli tamo niti ce

to je prosto ne mora sve da se crta valjda svakome, mnogo ste supljoglavi
Rusa je sve manje u Estoniji i to baš zbog problema sa administracijama i pravima, ni zbog čega drugog.

Sad je vreme da se Estonci primire i izigravaju pacifiste da im svi dugovi ne bi bili naplaćeni.

Ne, zato sto znam da Rusija nije imala dovoljno novca za odrzavanje tolikog nuklearnog arsenala. Pogotovo u periodu od 1991 do 2003. Cak i da idemo od pretpostavke da nitko od vojnog osoblja tu nije ukrao ni kopejku. Sto naravno znamo da nije istina. Mogu misliti koliko novca je tu nestalo. Savrsen paravan. Nitko nebi ni znao da je nesto ukradeno dok se ne lansiraju rakete,a onda je svakako kasno.

svasta je moguce da je bilo, ali Ruske nuklearne snage su u stanju pripravnosti jos od marta prosle godine.

Znaci. Jedan klik i aufiderzen svete

image.png

вагнер - сила

:zurka:

389c3bb085f9f6512d241a686f3cb207bd3899dc.gif

ZURKA U BAHMUTU - TANCUJU MUZIKANTI :maramica:

Korak 3. Kad je provališ pravi se luda :hahaha::hahaha::hahaha:

Dakle tvrdiš da intervjua nije ni bilo ili da nije izjavio to što je izjavio, samo da proverimo kako trenutno glasi tvoja laž
Pa, ruski mediji plasiraju svoje laži.

Evo, baš pre 4 dana su za beogradski miting podrške napisali da su to Nacisti.

I tebi je baš lepo što te Rusija naziva pogrdnim imenima jer si dayoos (rogonja)

Mislio sam na millijune Kineza koji bi bili poslani kao topovsko meso da jurisaju na ostrv, gdjeih ceka tri milijuna do zuba naoruzanih Tajvanaca i NATO avijacija i mornarica. Plus eventulne posljedice nekog gradjanskog rata u Kini, ako situacija izmakne kontroli komunistickoj partiji. Ja mislim da je sustav vrlo fragilan. Jedino sto rezim drzi na vlasti je visok ekonomski rast u zadnjih 30 godina. Ali i tome bi dosao kraj s invazijom na Tajvan.
Sanjaj, evo već ste razdelili Rusiju pa je sad i Kina došla na red.

Rusa je sve manje u Estoniji i to baš zbog problema sa administracijama i pravima, ni zbog čega drugog.

Sad je vreme da se Estonci primire i izigravaju pacifiste da im svi dugovi ne bi bili naplaćeni.
Rusa je sve manje i u Rusiji, to je nikakav argument

ja bi rekao da je u Evropi ipak stvarni problem trend nataliteta nekoliko decenija unazad u svim drzavama Evrope, pa tako i za Ruse, cak su i siptari presli u minus posle 1999e

ali vi imate te vase teorije da vas ljudi gusteri zrace HAARPom i polivaju kemtrejlsima pa zato nemate copor dece nego samo jedno i dvoje

ma uopste se ne radi o tome. Nisu Rusi i Kinezi krenuli na Zapad nego OBRATNO !

Vidis da i dok je ishod u Ukrajini uglavnom neizvestan Zapad provocira Kinu kao i Rusiju pre rata. Pelosi, pa Stoltenberg non stop ih izazivaju.
Amerika je tako pokvarena da je 1978 promenila strane sveta i sad što je istok je u stvari zapad, to što je danas sever je originalno jug. To su uradili samo iz zlobne namere da ljudi pogrešno misle da je zapad (u svari istok) loš a istok, koji ke zapad - dobar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back