Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čujem Amerikanci, Njemci, Španjolci, Portugalci, Norvežani, Holanđani, Kanađani, Francuzi, Finci, Danci, Poljaci, Šveđani, Englezi, Slovenci, Sjeverni Makedonci, Rumunji, Bugari, Česi, Slovaci i dr. šalju ili su već poslali svoje tenkove radi spašavanja Bahmuta od ruskih osuđenih krimosa. Kakvo je stanje, je li im uspjelo otjerati ruske bivše zatvorenike oko Bahmuta? Nije valjda da se jedan NATO ne može nositi sa par tisuća alkoholiziranih krimosa?

Shokiran sam

:ceka:

ukrajina je počela da sliči na južni vjetnam 70tih

Ukrajinski predsjednik Volodymyr #Zelensky sinoć je otpustio Eduarda Moskalyova, svog višeg zapovjednika u borbama na terenu u istočnoj #Ukrajini. Zelenski nije objasnio potez, samo je rekao da će Moskaljov biti smijenjen sa svoje dužnosti
Zbog prezimena.
***********i su osjetljivi na sve što počinje sa "Mosk"

Čujem Amerikanci, Njemci, Španjolci, Portugalci, Norvežani, Holanđani, Kanađani, Francuzi, Finci, Danci, Poljaci, Šveđani, Englezi, Slovenci, Sjeverni Makedonci, Rumunji, Bugari, Česi, Slovaci i dr. šalju ili su već poslali svoje tenkove radi spašavanja Bahmuta od ruskih osuđenih krimosa. Kakvo je stanje, je li im uspjelo otjerati ruske bivše zatvorenike oko Bahmuta? Nije valjda da se jedan NATO ne može nositi sa par tisuća alkoholiziranih krimosa?

Shokiran sam

Demilitarizacija Ukrajine je zavrsena,sad se demilitarizuje NATO.

Shokiran sam

poslali bi al je problem kako da stignu ti tenkovi do Bahmuta :D

Shokiran sam

Fp_TLgSaEAEyCXa

Podignuti borbeni avioni u Rusiji​

Nebo iznad aerodroma u Sankt Peterburgu je zatvoreno.

Gradski zvaničnici su saopštili da je do zatvaranja došlo zbog neidentifikovanog letećeg objekta.

"Neidentifikovani objekt leti u blizini aerodroma Pulkovo. Nebo je zatvoreno, polijetanja i slijetanja aviona su stopirana", rekli su nadležni.

Prema izvoru RIA Novosti koji se poziva na telegram Federalne agencije za vazdušni saobraćaj, ograničenja su na snazi do 13:20 po moskovskom vremenu (11:20 po našem vremenu).

U Sankt Peterburgu su borbeni avioni podignuti u nebo iznad grada zbog nepoznatog objekta u vazduh, javljaju lokalni mediji.

Takođe svi avioni koji su poletjeli sa aerodroma Kalinjingrad ili su se nalazili iznad Baltičkog mora u letu prema kopnenom dijelu Rusije su vraćeni u eksklavu.

Не напротив опет понављам брат од супруге ради у Мурманску имам инфо из прве руке.
ne znam sta treba da repliciram na ovo, ne znam cak ni o cemu pises

prethodne poruke se odnose na Kinu, ti pises o Murmansku na Norveskoj granici

ne bih te vise zadrzavao, jer ovo je preglupo, totalni promasaj

Podignuti borbeni avioni u Rusiji​

Nebo iznad aerodroma u Sankt Peterburgu je zatvoreno.

Gradski zvaničnici su saopštili da je do zatvaranja došlo zbog neidentifikovanog letećeg objekta.

"Neidentifikovani objekt leti u blizini aerodroma Pulkovo. Nebo je zatvoreno, polijetanja i slijetanja aviona su stopirana", rekli su nadležni.

Prema izvoru RIA Novosti koji se poziva na telegram Federalne agencije za vazdušni saobraćaj, ograničenja su na snazi do 13:20 po moskovskom vremenu (11:20 po našem vremenu).

U Sankt Peterburgu su borbeni avioni podignuti u nebo iznad grada zbog nepoznatog objekta u vazduh, javljaju lokalni mediji.

Takođe svi avioni koji su poletjeli sa aerodroma Kalinjingrad ili su se nalazili iznad Baltičkog mora u letu prema kopnenom dijelu Rusije su vraćeni u eksklavu.
Guza sule zvace :D

brate izgleda da slabo pratiš stanje na frontu

da ti nacrtam situaciju u Bakhmutu.. ti si zabarakadiran u nekoj sobi u nekoj kući... oko tebe sa svake strane kuće po 50 ljudi.. u kući imaš 3 konzerve sardina , dve paštete, 4 mesna nareska i municije za narednih 20 dana.. ne postoji nikakva ali nikakva mogućnost da ti neko dobaci još hrane ili municije..

super ti je situacija brate.. evo čak je i tvoj Kokainski rekao da je sve pod kontrolom :D

iz ovoga vidim da Zelenski bolje snabdeva svoje vojnike nego tebe Vucic

iz ovoga vidim da Zelenski bolje snabdeva svoje vojnike nego tebe Vucic
kako ih snabdeva brate? preko podzemnih kanala? ili nevidljivi svemirci u nevidljivim letećim tanjirima preko Ruskih položaja donose oružje i hranu.. je l si glup il se praviš glup? je l vidiš da nemaju ni jednu dostupnu komunikaciju do centra grada.. sve su odsečene..sve! pa i on je juče priznao kakve je trenutna situacija tamo.. brate tim ljudima nema spasa!! gotovo je!! znam da ti je jbno teško da prihvatiš poraz fašista al jbga pomiri se s tim biće ti lakše

Osamdesetih sam bio u Mađarskoj i Čehoslovačkoj. Bili su teška sirotinja, željna svega. Policija je nadzirala svaki aspekt života pojedinca. Propustili su 40 godina kada se formirao moderni svet. Isto je bilo i u SSSR-u.
Današnja Rusija je kapitalistička zemlja koja osim autokratije, nema puno dodirnih tačaka sa SSSR-om i komunistima.
Čehoslovaci su putovali gde su hteli.Poljaci isto tako. Vi jugosloveni imate iskrivljenu sliku o životu u istočnom lageru.Oni su isto imali i svoju rok i džez scenu a izdavali su i licencirana izdanja zapadnih bendova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back