Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo na pljački.Na intelektu i radu glavom
Nešto što je strano Kadirovu i drugim SVO nacistima
Лажљива руска пропаганда.Od toksičnih padavina u Ohaju ljušti se farba sa automobila
Pogledajte prilog 1299917
Нови РАЈХ се формира у Украјини.
Ово ће бити застава, униформе се већ шију.
Долари стижу у балама, Бредлији такође. биће тек рата.
Pogledajte prilog 1299918
Pogledajte prilog 1299919
To si ti zamjenila sa Rusijom. Oni su ti koji pljackaju kolonizirane narode istocno i juzno od urala. Zapadnjaci ne kradu, nego uredno placaju kupovinu sirovina i to trzisnom cijenom.Samo na pljački.
A da mu udjes u klinc i tada nam prenes sopstveno iskustvo? Ma, da, reci ces - mi muslimanke se ne "'rvemo" sa vise osoba suprotnog pola. Kuranom je to dozvoljeno samo muslimanima.Nastavljaju da se ređaju na Putinu Nejakom
samo si potvrdio svoje nebuloze...Kazu 100.000 NATO ustasa zasuncokretilo u i oko Bahmuta
Он ти је трансссссс ....A da mu udjes u klinc i tada nam prenes sopstveno iskustvo? Ma, da, reci ces - mi muslimanke se ne "'rvemo" sa vise osoba suprotnog pola. Kuranom je to dozvoljeno samo muslimanima.
Dokaži!
Kakve gluposti. Pa zapad je vise potrosio na pelene prosle godine, nego na pomoc Ukrajini. I to je bilo dovoljno da se Rusi zaustave u potpunosti, i jedan od razloga zasto ce Rusija sigurno izgubiti ovaj rat.NATO: Isporučivat ćemo Ukrajini novac i oružje čak i ako to znači glad, bijedu i smrt za naše građane! NJIHOVI DRŽAVLJANI:
NATO: We will supply money and weapons to Ukraine even if it means starvation, misery, and death for our citizens! THEIR CITIZENS:
![]()
Kao što su Indijancima uredno platili zemlju, a i Aboridžinima.To si ti zamjenila sa Rusijom. Oni su ti koji pljackaju kolonizirane narode istocno i juzno od urala. Zapadnjaci ne kradu, nego uredno placaju kupovinu sirovina i to trzisnom cijenom.
Biden puno kaka.Kakve gluposti. Pa zapad je vise potrosio na pelene prosle godine, nego na pomoc Ukrajini.
Gdje je snimka kao kod Borella? Ovako ja mogu reći da si ti kazao kako te Gerasimov sexualno privlači.No ono što ju je najviše razljutilo i razočaralo je to što je otkrila da je Pernar, kako kaže, 'divlji rasist'.
'Njegove rečenice često počinju s '...crnci', ili kaže 'u društvu s crncem se nikada ne možeš opustiti', stalno spominje i citira Hitlera, govori da su Židovi krivi za ovo ili ono, 'holokaust je samo židovska propaganda', 'ropstvo je bilo samo crnačka propaganda' i slično', kaže Lexi.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...i-voli-hitlera-iskrcat-cu-ga-s-broda-15157492
Opet se pravis blesava.Kao što su Indijancima uredno platili zemlju, a i Aboridžinima.
Au!Он ти је трансссссс ....
Pojačat krađu veš mašina. Šojgua citiram.Rusija ima dva velika proizvođača poluvodiča - Mikron i Baikal, no oni su neprikladni za moderno precizno oružje.
- Unatoč ruskoj propagandi i nastojanjima da izgrade domaću industriju poluvodiča, u tome nisu uspjeli i mislim da nikad ni neće. I dalje će ovisiti o stranoj tehnologiji - rekao je James Byrne s Royal United Services Institute (RUSI).
Ruski carinski podaci navodno pokazuju da je uvoz čipova porastao unatoč blokadi, što je naravno ono što Kremlj želi da mi čujemo. U mjeri u kojoj su količine porasle, uvoz se uglavnom odnosi na rutinske niskotehnološke čipove iz Kine koji navodno imaju i do 20 puta veću stopu kvarova od drugih čipova.
James Lewis, iz Centra za strateške i međunarodne studije u Washingtonu, objašnjava kako će trebati dvije do tri godine da se rekonfiguriraju platforme za prihvat mnogih od već spomenutih kineskih uvoza.- Oni ne proizvode sve vrste čipova koje Rusi trebaju - rekao je.
Znači, samo Rusi moraju plaćati mi ostali smijemo pljačkati.Opet se pravis blesava.
Hocemo li i mi sloveni platiti odstetu ilirima i rimljanima?