Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.333
A Poljake? Jedva čekaju.ne znam za Rumune al ove odvratne naciste gore Litvaniju. Letoniju i Estoniju ima da izbriše sa mape brate..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Poljake? Jedva čekaju.ne znam za Rumune al ove odvratne naciste gore Litvaniju. Letoniju i Estoniju ima da izbriše sa mape brate..
Istina ova tisina ubijaDaj Boze.. Vise se ne moze ovako. Dosta je bilo predigre, red je da pocne jebbacina
Zvanicna kina je odbila kao neistinite spekulacije da planira pomoci rusiju u ratu sa ukrajinom.Kinezi valjda nece biti uzdrzani kao dosad u UN. Red da se neko pridruzi Belorusiji, Severnoj Koreji, Siriji i Nikaragvi.
Pa šta odmah ne krene na Britaniju, čemu zamaranje s Bahmutom.Daj Boze.. Vise se ne moze ovako. Dosta je bilo predigre, red je da pocne jebbacina
Wangeru se svira izuzetno glasan rekvijem.Istina ova tisina ubija
Rizik 0 po njih sto se tice njihove bezbednosti..non stop izvlacitr glupe paralele koje nemaju veze sa zivotomHitler je isto mislio da 'dekadentni' Ameri neće ginuti za europsko tlo, pa se zaebo, isto tako će se i putko zaebati![]()
Nista od toga. Svim tim drzavama je pristup zapadnom trzistu jedno tisucu puta bitniji, od stvaranja nekih neprirodnih saveza poput ovog kojeg spominjes. To su samo neki vasi putinofilski mokri snovi, dok je istina a da osim Sjerverne Koreje i Irana, Rusija nema nikakvih saveznika, osim ako pod saveznistvo ne racunas neki oblik stidljive moralne podrske, od koje Rusija ne moze kupiti nista.trebaju pod hitno da naprave pandam natou i da ubace severnu koreju iran i indiju ako je moguce to je za pocetak siguran sam da je argentina zainterosovana posto ima nerazresene racune sa englezima a onda i ostatak juzne amerike i afrike
6 6 6 pu pu djavole u voduWangeru se svira izuzetno glasan rekvijem.
...poslje toliko mrtvih civila vojske pljačkaške američke intervencijehttps://www.youtube.com/watch?v=cKydfvztHWQNjima je svejedno, spavaju nakon uspješno obavljenog zadatka i vlastite demilitarizacije i denacifikacije.
Bahmut može da stoji i sledecu godinu sve zavisi koliko rezervi su Ukri spremni da potroše ako je to cilj a mislim da nije jer će ostali Bahmuti onda ići brzoВидиш да Бахмут и даље стоји?
万岁 ! 万岁! 万岁!Potrebno je pronaći organizatore sabotaže Sjevernog toka, inače će povjerovati u vlastitu nekažnjivost i počiniti još STRAŠNIJA djela - glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova Wenbin.
![]()
Ben ti zivot mogu da zamislim kako im je
Ludilo mozga je opravdanje nacizma. A kod vas ustaša i ukra je to deo folklora. Zato tvoji ukri i doživljavaju sve ovo.Kako sad, Putin je rekao danas da se Ukrajina spremala nabaviti nuklearke
Više ne znate čega bi se ulovili, od tetovaža preko šišmiša do nuklearnih glava, ludilo mozgića![]()
Na stadionu Lužnjiki počeo je miting koncert "Slava braniteljima domovine". Čekaju dolazak Putina. Koncert je otvorio Vladimir Maškov govorom o tome kako “svako stoljeće za Rusiju počinje ratom sa Zapadom”.