Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?


  • Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
98E32A9C-70D2-47DF-9449-C4571AC43680.jpeg


Za lažove koji pišu da je sve počelo 2014.
 
🍖 Денацификовани плаћеници током последње две недеље:

🇪🇸 Педро Диаз Флорес (Шпанија)
🇨🇴 Алексис Ортега (Колумбија)
🇺🇸 Стевен Кеит Мунро (САД)
🇺🇸 Пит Рид (САД)

Pogledajte prilog 1295277Pogledajte prilog 1295278Pogledajte prilog 1295279Pogledajte prilog 1295280
Zapamti ovo, Rusija će biti PORAŽENA, znači ne govorim da ćemo MI POBIJEDIT. Cilj je porazit Rusiju, a ne istu pobijedit.:cool:
 
Odrona od Rusije se ne boji čak niti jedna jadna država poput Ukrajine.
Zamisli šta bi bilo da je umjesto Ukrajine neka ozbiljna država tipa Danske
Озбиљна држава Данска је остала потпуно без артиљерије јер је све послала твојим Укрима, а и нису баш неке импресивне цифре.
 
Zapamti ovo, Rusija će biti PORAŽENA, znači ne govorim da ćemo MI POBIJEDIT. Cilj je porazit Rusiju, a ne istu pobijedit.
Lupaš, idi pa je “poražavaj”. Vi niste baš nikog osim šake jada od Srba iz Krajine, tj one koji nisu pre toga sami pobegli. Nećeš pobeći od povlačenja Amerike sa najistaknutijih pozicija, a ni od sveta u kome se u EU razne spoljne sile bore za uticaj, koristeći evropske državice kao pione.
 
Poslednja izmena:
Bajden dolazi u Poljsku 22.februara.
Ispasce Poljaci naivniji od Ukrajinaca,jer ce da ih gurnu u rat da bi se spasao ostatak Evrope.
hoce sigurno. ovo naoruzavanje poljske sa himarsima im crta metu na celo.
da poljaci imaju gram pameti, spalili bi skupstinu i ove ludake proterali. ali izgleda da je bolest uzela maha medju ljudima na republickom nivou
 
🇺🇸🇺🇦 "Вашингтон пост": Украјинци признали да им Војска САД обезбеђује тачне координате за нападе вишецевним лансерима ракета 🔺ХИМАРС и 🔺М270
✖️ Америчка војска координише ударима у којима учествују вишецевни лансери ракета ХИМАРС и М270 по позицијама руске војске, написали су колумнисти Вашингтон поста.
💬 „Украјински званичници кажу да су им потребне координате које пошаљу или потврде Сједињене Државе и њихови савезници, за огромну већину удара који се реализују напредним вишецевним лансерима ракета америчке производње. Све је то до раније била непозната пракса која указује на озбиљнију и активнију улогу Пентагона у сукобу у Украјини“ – пише Вашингтон пост.
✖️ Аналитичари наводе да су ову информацију потврдила три висока украјинска званичника, као и званичници у Сједињеним Државама.У чланку се каже да украјинска војска скоро никада не напада без конкретних координата које прослеђује америчка војска стационирана у једној од неименованих европских земаља. Новинари су напоменули да је реч о „координатама за удар по руским позицијама“ који се прослеђују украјинским јединицама које поседују америчке вишецевне лансере ракета ХИМАРС и М270.
📌 „Високи украјински званичник описао је цео процес на следећи начин: украјинска војска одређује циљеве на коју желе да изврше удар, и потом те информације сабирају и шаљу вишим командним нивоима. Ови прослеђују захтев америчким савезницима за прецизније координате. Када Американци потврде, тек онда се отвара ватра“, наводи се у извештају.
✖️Извор листа је такође додао да се навођење врши преко „америчких ефектива који се налазе на територији једне од земаља НАТО-а “ и назвао овај процес „веома оперативним“.
🇷🇺 Русија је више пута напоменула да је НАТО усмерен на конфронтацију и изразила забринутост због гомилања њених снага у Европи.Москва је такође упозорила, да западна војна помоћ не слути добро Украјини и само продужава сукоб, а да транспорт оружја постаје легитимна мета руске војске.
#химарс #сад
 
Pogledajte prilog 1295274

Za lažove koji pišu da je sve počelo 2014.
.
Стручњаци који се разумеју у ту проблематику тврде да је требало да прогута око две тоне те материје да би му се нешто десило.

Највероватније би покварио стомак...

.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
20.000
Pregleda
315.928
Odgovora
20.001
Pregleda
278.018

Back
Top