Rakela778
Iskusan
- Poruka
- 5.204
Ne citas ti sta ti se pise.Jel po tebi normalno tetovirati nacisticke simbole i raditi sve one odvratne stvari?Rusija ne dozvoljava gej parade pa ih nitko nije vojno napao zbog toga.
How about that?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne citas ti sta ti se pise.Jel po tebi normalno tetovirati nacisticke simbole i raditi sve one odvratne stvari?Rusija ne dozvoljava gej parade pa ih nitko nije vojno napao zbog toga.
How about that?
Духови Кијеваkakvi crni avioni
ko ce to da leti u njima?![]()
On je verovatno Hrvat?Vidis da je napisao "nitko"pa poljaci rekose da sa vama muslimanima nema price
njihov svestenik to ladno iyjavljuje
a ti ih opet volis
how about that
Kakva “opasnost po Evropu”, u to niko živ ne veruje osim tebe. Poljska je opasnost sama za sebe, isto kao i “mlade demokratije” po Baltiku.Znači i sam vidiš da je Rusija opasnost za Evropu. Zašto se onda čudiš što pomažu Ukrajinu?
Rusija je opasna za ceo svet,isto kao i Amerika.Znači i sam vidiš da je Rusija opasnost za Evropu. Zašto se onda čudiš što pomažu Ukrajinu?
pa kad su Ameri ispali strateški idioti...umesto da su pretvorili Rusiju u saveznika u dolazećoj borbi sa Kinom za vladavinu svetom Hazari su iz bolesne pohlepe za sibirskim bogatstvima i drevne hazarske mržnje prema Rusiji i satanističke prema pravoslavlju jurnuli na Rusiju pokušavajući da je podriju iznutra i huškajući njoj susedne zemlje (nekad Gruziju i sad Ukrajinu) i njene delove (Čečeniju nekad) na nju... Rusi pobedili ne pobedili u ovom sukobu, strateški pobednik će biti Kina što me malo i plaši...draži su mi Ameri kao svetski hegemon od Kine...Kina bi lako mogla da ceo svet pretvori u globalni koncentracioni logor..
„Кина јача своје војне и нуклеарне капацитете, и то је забрињавајуће. Не видимо отвореност у вези са овим процесом“, – Стејт департмент САД
@Frtajler @Marin83 @Mstislav @Komandant bele tehnike
Eto zbog toga Ukro propaganda objavljuje one skrinšotove na kojima samo vidiš obeležene transportere, da se ne bi postavljala nezgodna pitanja Zelenom & Co.
Pazi, "hazari" je samo kod za antisemitizam.pa kad su Ameri ispali strateški idioti...umesto da su pretvorili Rusiju u saveznika u dolazećoj borbi sa Kinom za vladavinu svetom Hazari su iz bolesne pohlepe za sibirskim bogatstvima i drevne hazarske mržnje prema Rusiji i satanističke prema pravoslavlju jurnuli na Rusiju pokušavajući da je podriju iznutra i huškajući njoj susedne zemlje (nekad Gruziju i sad Ukrajinu) i njene delove (Čečeniju nekad) na nju... Rusi pobedili ne pobedili u ovom sukobu, strateški pobednik će biti Kina što me malo i plaši...draži su mi Ameri kao svetski hegemon od Kine...Kina bi lako mogla da ceo svet pretvori u globalni koncentracioni logor..
Ne.Rusija je opasna za ceo svet,isto kao i Amerika.
Kada su njihovi interesi u pitanju ne pitaju nikog i rade sta hoce.
Aha, znači problem su nacističke tetovaže pa zato ideš uništavati kompletan narod i njegovu državuNe citas ti sta ti se pise.Jel po tebi normalno tetovirati nacisticke simbole i raditi sve one odvratne stvari?
Svakako nećete vi Rusi određivati nikome modu i stajlingNe citas ti sta ti se pise.Jel po tebi normalno tetovirati nacisticke simbole i raditi sve one odvratne stvari?
Odrona od Rusije se ne boji čak niti jedna jadna država poput Ukrajine.Rusija je opasna za ceo svet,isto kao i Amerika.
Kada su njihovi interesi u pitanju ne pitaju nikog i rade sta hoce.
Rusija se zvala Moskovija, a potom je ukrala ime Kievan Rus' od ukrajinskog narodaRusija je nastala u Kijevu,dala im teritorije i drzavnost
Piše Cvele Dejan o "ofanzivi koju su vršile naše snage"@Frtajler @Marin83 @Mstislav @Komandant bele tehnike
Eto zbog toga Ukro propaganda objavljuje one skrinšotove na kojima samo vidiš obeležene transportere uz lupetanja o “broju uništenih”, da se ne bi postavljala nezgodna pitanja Zelenom & Co.
A inače je lakše lupati nego pogledati onaj duži klip.
Ukrajina ima historijsko pravo na kompletnu Rusiju.Rusija se zvala Moskovija, a potom je ukrala ime Kievan Rus' od ukrajinskog naroda
Problem su.Zar nisu?Aha, znači problem su nacističke tetovaže pa zato ideš uništavati kompletan narod i njegovu državu
![]()
Razmisli malo bolje. Ko je taj komesar koji odobrava tetovaže po susednim zemljamaProblem su.Zar nisu?