Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Укропски зликовац подмеће експлозивну направу у двориште дечјег вртића. "Наравно", оптужиће Русе да су гранатирали вртић...
Screenshot_20220307-125700_Telegram.jpg

Kako da čovek čita kad u startu piše "prema britanskim..."bla,b.bla.
I objasni sad ti nama kako to Moskva otvara humanitarne koridore. Moskva je u okruženju?
Mislim...daj malo ozbiljnije pristupite copy-paste radnji!

Devet mrtvih u gradu Vinnytsia​

Rusija je posljednjih sati nastavila svoju vojnu ofanzivu na Ukrajinu zračnim napadima na mjesta poput Harkova, drugog po veličini grada u zemlji, i bombardiranjem na obali Crnog mora. Dok Kremlj pojačava opsadu Kijeva, ruska agresija i rasprava o opsegu sankcija, kao i scenario zabrane uvoza, uticali su na otvaranje azijskih berzi i cijenu nafte u ponedjeljak.​

REDAKCIJA
PODIJELI
7c1ea37b61c40fad5587c6f63a19b59b.jpg

11.25 Najmanje devet osoba ubijeno je u nedjelju u ruskim raketnim napadima na civilni aerodrom u ukrajinskom gradu Vinnytsia, oko 200 ki

ako su pametni cutace i smrdece u svom uglu.

koliko vidim italija, spanija, portugalija se nesto ne eksponiraju. madjari su rekli da preko njihove teritorije nece ici nikakvo oruzje. poljaci su se uzmahali, ali su uvukli kandze, kao i cesi i slovaci. u grckoj i bugarskoj narod vikao protiv nato.

rumune neko navukao, pa je ispalo da su im avion i helikopter pali usled losih vremenskih uslova ko da su to putnicki avioni, a ne brbene letelice.

zanimljivo da se norveska nije uskopistila (osima kao ja nesto nisam propustila), dok svedjani recimo jesu (nisu preboleli neke stare rane izgleda)...ko zna mozda ovo i bude raspad evropske unije na kraju, jer koliko vidim svaka zemlja bez obzira na uvedene sankcije rusiji gleda da se izvuce iz cele price, zato neke tihuju.
norvezani su jos naduvani
ni ne znaju da je poco rat

raspad eu je kvota 1,10...pitanje je samo kada ce se svi vratiti iz eu vratiti na nacionalne valute
sto mi rece rece mistik pre po ure...bice garant jedan euro-2 marke :lol:

Прочитах, као и неке коментаре. Биће да је он очекивао да се украјина може прегазити за 24 часа?
За разлику од многих вас, слушао сам Путина у суботу. Потпуно је ноншалантан и дословце је рекао, све се одваја по плану?!
Какав је тачно план, то зна само најужи круг око Путина. Стрелкова овде одавно нико и не спомиње? Ово је само његово лично размишљање на основу онога што може чути и видети ако и ја и други у Русији.

Rusija objavila spisak neprijateljskih zemalja – među njima Crna Gora i Sjeverna Makedonija​

7. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
IMG_4761_28-696x392.jpeg

https://saff.ba/rusija-objavila-spi...-medju-njima-crna-gora-i-sjeverna-makedonija/
bogati u istoj sekundi :lol:

dobro je... bice evro jos makar mesec dana na 119 :lol:

ne znam za vas al ja odo da bazaraim iphone 13 maxpro na 24 rate...ako nema klauzule da rate vezuju za euro potpisujem...ima me dodje na kraju 300 evradi :hahaha:

norvezani su jos naduvani
ni ne znaju da je poco rat

raspad eu je kvota 1,10...pitanje je samo kada ce se svi vratiti iz eu vratiti na nacionalne valute
sto mi rece rece mistik pre po ure...bice garant jedan euro-2 marke :lol:

znali ne ili ne norvezani su na listi neprijatelja. :lol:

pa eu ce se raspasti kad nastupi rasulo i grabez oko energenata. procitah negde da je nemacka uvezla sebi tecni gas za neko vreme da ima....jedini problem je sto sad nema za druge eu zemlje.

orban vec pravi odstupnicu.

ja sma anarhista po svojoj prirodi...sto se mene tice nama treba jedna veliki reset i povratak u kameno doba. :D

Pa šta je ovim ludim Rusima, tako slati kamione bez pratnje bez ičega?
Vidis da na forumu postoji cela vojna strategija u vezi toga.
Ja sam vise obucen za desantna dejstva I snabdevanje , pa cutim o kolonama od 70km.
Sve ostalo da opravdam a ne mogu kolonu od 70km koja stoji , jer sve I da je termovizija I raketna podrska I sta god , lakse je busiti kolonu od 70km nego kasarnu na otvorenom.
Ne verujem da na svakih 100km ne postoji aerodrom.
U srbiji na svakih 50km imamo aerodrom. Mozda sad nemamo kasarne I poligone ali imamo aerodrom.

znali ne ili ne norvezani su na listi neprijatelja. :lol:

pa eu ce se raspasti kad nastupi rasulo i grabez oko energenata. procitah negde da je nemacka uvezla sebi tecni gas za neko vreme da ima....jedini problem je sto sad nema za druge eu zemlje.

orban vec pravi odstupnicu.

ja sma anarhista po svojoj prirodi...sto se mene tice nama treba jedna veliki reset i povratak u kameno doba. :D
tebi das ukrajinka i da je zelenski dao kalas u ruke, mogu napravim spisak koga bi sve oladila :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back