leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.779
Da li neko zna nešto o nastanku nove jevrejske države na teritoriji Ukrajine ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi niste normalni. Drogiranog klovn kepeca narod ce, ako prezivi, juriti da ga obese o prvu banderu. Njemu je najbolje, ako ne pobegne, da se preda Rusima, tako ce bar imati neko sudjenje. Pa slusas li ti sta Ukrajinci pricaju o njemu, imas klipove na temi?
To kao da neko brani danas Vucica - koji bre Vucic, izdajnik nad izdajnicima, ne sme da izadje na ulicu bez 100 lica u pratnji, isto ti je sa Zelenskim.
A objektivno bice najveci krivac i za ovolika stradanja, mada iskreno ne verujem da on uopste upravlja, niti da bi imao moc da upravlja ni Vojskom, a kamoli paravojnim naci formacijama. Vrlo verovatno da bi zavrsio prosviranog mozga da je pokusao da naredi predaju.
Ukrajinu danas vode najekstremnije naci formacije koje ce zaista ratovati do poslednjeg Ukrajinca, ali da oni pobegnu. Zato je meni prioritet da Rusi zatvore zapadnu granicu, ali izgleda da je tacno da je izdaja u Belorusiji, tamo sa severa nista ne ulazi u Ukrajinu sto mi nije logicno, jer bi to prosirenje fronta jednostavno potpuno rastegnulo Ukro armiju, a i unistilo bi im dodatno moral.

Nisam ja nista uradila lose.Možeš šta oćeš, al ne možeš dokle oćeš (stara kineska)![]()
Apsolutno netačno, nacionalizam veze nema sa ideologijama. Rodoljublje je vezano za patriotizam i to je sve vezano za državu, rodoljub u Srbiji može da bude i Mađar koji je oborio NATO avion i Hrvat i bilo ko ko voli državu u kojoj živi, nacionalista u Srbij ije onaj ko voli svoju naciju, Srbin.Nacionalizam je takodje ideologija . Jednu naciju cine ljudi okupljeni oko iste nacionalne ideologije. Kada nekoga volis zato sto se ideoloski slazes s njim to nije ljubav. Obrnuto kad bi voleo one s kojima se ne slazes to bi bila ljubav.
Brkas nacionalizam i rodoljublje. Rodoljublje je kad ljubis bliznjega svoga. Naprimer brat ti musliman i clan HDZ a ti ga volis isto kao da je SNS.
Ne, ja sam bio dete tada. Ali upoznao sam Djindjica sa 16. On mi je bio mentor. Naucio me da ne budem izdajnik, kao vi.Ti si licno ucestvovao u ratu protiv srpskog naroda nemoj da lazes. I sada radis protiv nas. Neprijatelju srpski odavno smo te procitali.
Opet kasniš, očekivano. Kalve veze ima što je neko Jevrej? I vi muslimani ste u II ratu bili sa ustašama deo tih istih nacista i fašista.Nacisti na čelu sa jevrejom![]()
Kome pokušavaš objasnit. Neki ne vjeruju svojim očima a vjeruju Raša t'dejuBoze dragi, pa vi ljudi kao da živite na drugoj planeti, planeti 'alternativa', pa jel' vidiš čovječe, jel' imaš oči, jel' vidiš ti šta se događa, jel' gledaš, jel' imaš mozga , možeš zbrojiti dva i dva???
Ukrajina se BRANI, Ukrajina se brani od druge vojne svjetske sile, misliš da to rade pod prijetnjom ili kako ti misliš da to ide? Ukrajina se BRANI, jer se želi braniti, jer želi biti nezavisna, jer ne želi rusku čizmu za vratom, a Zelensky postaje simbol tog otpora, zato Putin šalje svoje bitange da ga ubiju, ali kasno mu je sad, Zelensky je postao ukrajinska legenda, i sad da ga i ubiju samo će još pojačati motivaciju ukrajinskog naroda za obranom...
Ljudi moji, pa gdje vi živite, šta vi gledate i slušate, ja ne vjerujem, vi ko da ste hipnotizirani ili šta je s vama, jel' spavate ili šta?
Ko da opet iznova slušam one srpske 'vijesti' iz devedesetih, točno ista situacija, ja na licu mjesta direktno sudjelujem u događajima, a oni u 'vijestima' meni govore kako je, kao da su s druge planete...![]()
Istočna Evropa i sve te Slavenske zemlje samo prekriziti, nikakvi ljudi, ja to mogu reći jer i ja tu pripadam.Da, ceo istok Evrope gotovo da ne prima nikakve izbeglice. Cak i ovi sad iz Ukrajine, pokusace da ih gurnu na zapad Evrope.
Kazi tamo ljudima da se ne zajebavaju, ako angazujes tastatura ratnike sa krste da ti pomognu onlajn, bice belajaNisam ja nista uradila lose.
Odgovorila bih ti ranije ali mi telefon bio zaplenjen.
Evo sad sam dozivela da mi posle ispitivanja policajci ponude i da jedem.
Imamo family lunch. Samo ja nemam apetit.
Sta mene sve nece snaci.
Nisam ja nista uradila lose.
Sta mene sve nece snaci.

Instagram? I ti na prvu poveruješ? Čak i kad vidiš da taj što trči nosi uniformu i oružje.Jedanaest dana se nisam oglašavao, ali mislim da je ovo kap koja je prelila čašu
Kako Rusija može da gleda drugu stranu u oči kada se dogovaraju oko humanitarnih koridora, i onda prvi put prekrši primirje , a pri drugom pokušaju evakuacije civila iste ubije!?
Biće da su sva belosvetska g***a ista, nema veze da li se država zove SAD ili Rusija.
Upozorenje na osetljiv/uznemirujuć sadržaj na slici br. 2 :
https://www.instagram.com/p/CaxN1LZO0K5/
Cela porodica je ubijena. Žao mi je svakoga ko je svojim životom platio ludost.
Kazao sam ti da se ne drznes vise da mi repliciras ni dobar danИнтервенцију у Словенији је наредио Анте Марковић, а Милошевић је био изричито против ње.
A komentari na one linkove sa hiljadama nacista u Ukrajini, to si izgleda zaboravio?Kazi tamo ljudima da se ne zajebavaju, ako angazujes tastatura ratnike sa krste da ti pomognu onlajn, bice belaja
Garant su je uvatili kako gleda erotske slike sa Ljisa na javnom mestuevo ja cu da svedocim da si radila lose stvari kao moderator na 4umu krstarica
i kako to nista lose nisi uradila kad te vodila 3 policaica i jos ti oduzeli telefon?![]()
Tenkove niko nije slao u Sloveniju,ti tenkovi su tu bili 45 godina posto im je to baza,Slovenci su pobili djecu na odsluzenju vojnog roka kada su se poceli povlaciti iz kasarni,tu je bilo i srba,hrvata i bosanacaNe zamenjujem nikakve teze. Slovenija je odrzala referendum, glasali su gradjani, i to je bilo legalno
Nelegalno je bilo da Milosevic salje tenkove u Maribor
moze li to malko da se objasniNisam ja nista uradila lose.
Sta mene sve nece snaci.
Jeste, sjećam se jos blokadi u Hrvatskoj da ti tenkovi ne bi prošli za Sloveniju.Tenkove niko nije slao u Sloveniju,ti tenkovi su tu bili 45 godina posto im je to baza,Slovenci su pobili djecu na odsluzenju vojnog roka kada su se poceli povlaciti iz kasarni,tu je bilo i srba,hrvata i bosanaca
Biće dugmića
Pislao se o tome zadnjih 10 god i ta prica je izgledala kao SF filim ali sad posle ovoga sam sigurn da tu ima nestaDa li neko zna nešto o nastanku nove jevrejske države na teritoriji Ukrajine ?
naravno, svi ti američki izgovori...markale, račak, hemijsko oružje u iraku, pa i ranije, koreja, vijetnam, kuvajt, libija itd itd...tako rade velike sile, tako radi i rusija, a uskoro će i kina kada krene na tajvanImam utisak da Rusija gura kontru Amerima...koristi njene fore...Na primer u Iraku su trazili oruzja za masovno unistenje a nisu ni postojala a to im je bio izgovor za intevrenciju, tako i sad ove laboratrije.... Slicno i sa opravdanjem intervencije...vi ste bez dozvole UN intervenisali u Jugoslaviji, mozemo i mi Ukrajinu... svodi se na kraju na iste principe tako da ameri ne mogu da im nista progovore ...
inace kad smo kod laboratorija podseti me na pesmu iz filma KOSA...
"I još se oseća miris laboratorije dok posmatramo oči umiruće nacije" (Umiruce ukrajinske nacije)

Najvise je tamo ubijeno muslimana za veliku Srbiju,svasta i vi vjerujete a ti tenkovi su krenuli da oni kreteni ne bi djecu ubijali ali nazlost nisu spreciliJeste, sjećam se jos blokadi u Hrvatskoj da ti tenkovi ne bi prošli za Sloveniju.
zar ti nisi govorio kako su bile lažne vesti zapadne štampe o pripremi napada rusije na ukrajnu?
УДРИТЕ БРАЋО ! ПО НАТО НАЦИЗМУ СВИМ СНАГАМА!