spavach
Poznat
- Poruka
- 9.410
da, strasan dar imas za sarkazam..Ne kažnjavaju se jer moderatori razumeju očigledan sarkazam.
Ali nema svako taj dar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, strasan dar imas za sarkazam..Ne kažnjavaju se jer moderatori razumeju očigledan sarkazam.
Ali nema svako taj dar.
Да, посебно ако упоредимо са НАТО војском. 78 дана дан и ноћ су бомбардовали Србију али нису ушли а на једној страни Србија, била 5 година по санкцијама а на другој цео НАТО. Немогуће сравнити ни по једном параметри и ни метар нису крочили!Sudeci po tempu napredovanja u Ukrajini, mnogi ce otegnuti papke dok ih docekaju.
Buahahaha, stinger se nosi na ramenu i ako letjelice nemaju protumjere kao što ova ruska krama nema, uspjeh je 99%.Stinger koliko god moderan bio, nije svemoćan. Ima stopu uspešnosti 1 u 50 i to na helikoptere.
Stingeri su po meni zastareli jer danas možeš biti daleko od njihovog dometa i lagano uništavati deo koji brane.
Ne bi me čudilo, ruska poslamarijopul će uskoro bitii napadnut a gradonačelnik obješen nasred trga....
Zamislja vec sebe kako jurisa na t14 prema Berlinu (ili barem Zagrebu).Oces i ti sa njima![]()

Ne pratis prepisku ocigledno...pa bit ce da se probudis il narucis drugi san..jer NATO nece ulaziti u ukrajinu, a zelenski posto je komicar vidi se da je glup i ne konta da su mu zabiili noz u ledja..
Ја сам са њима одавно!Oces i ti sa njima![]()
Dovoljno je da se NATO umesa i odosmo u 3pm... Zato je bolje da sto pre rese.
Ne mora NATO uopste da napadne Rusiju, dovoljno je da udje u Ukrajinu i sta ce onda biti???
Svakako bolji od Putinovog.da, strasan dar imas za sarkazam..
После УА, што да не.Brzi prodor do Berlina, tri dana najviše.![]()
ne negoRuska megalomanija i bolesni snovi su doveli do ovoga
Ne, apsolutno nisu probali nista osim sto salju oruzje.ха ха ха НАТО да уђе у УА .... Па пробали диверзију неко вече и остали без двије летЕлице - извињавају се.
И Песков и Зеленски им у лице говоре да су НАТОженке.
Оно друго си у праву идеТЕ у 3ПМ а и господин Лукашенко трола - неће стати овдје:
Pogledajte prilog 1114588
Da, ali mi smo tad još imali kakav - takav izbor. Ukrajinci nemaju.U prevodu, "ako nastavi da pruža otpor stranom agresoru".
Mi smo stradali iz istog razloga, jer smo se u martu 1941-ve ponašali onako kako smo se ponašali, umesto da zasipamo cvećem SS-ovce mi krenuli da se kurobecamo nešto.
I posle nam đavo kriv.
Pukla im industrija kamiona. Morace kineske motore da ugradjuju ubuduce...Elem, to da su ruski dizelski motori neopevano smeće znaju svi koji su imali bilo kakve veze s kamionima. Znaju to odavno i sami Rusi. Zato su još pre dosta godina uspostavili kontakte sa zapadnim proizvođačima, pre svega Mercedes i MAN. Od njih su uzimali motore, tako da sad velika većina Kamaza i ostalih njihovih kamiona proizvedenih u poslednjih 10 - 15 godina pokreću švapske mašine. E, pa sad tu nastaju problemi:
Daimler Truck suspends business activities in Russia
BERLIN, Feb 28 (Reuters) - Daimler Truck said on Monday it would freeze its business activities in Russia with immediate effect, including its cooperation with Russian truck maker Kamaz .No more trucks will be built under Daimler's joint partnership with Kamaz, and no more components will be supplied to it, the group said in an internal memo seen by Reuters.
https://www.reuters.com/business/au...spends-business-activities-russia-2022-02-28/
Ukratko, Daimler - Benz (Mercedes), a i ostali zapadni proizvođači prekinuli su sve isporuke Rusiji, što će reći da će eksploatacija tih vozila biti prilično otežana.

Smijao sam se kada su rusofili slavili kako kolona za Kiev raste.Letece glave u Kremlju ako ovako nastave...Putin je garant poludeo.
Шта ће им онда да им други затвара небо?U medjuvremenu je i PVO napredovala. Ukri imaju najmodernije Stingere i masu MANPAD-a sopstvene proizvodnje.
Poslije UA neće imati vojske.