Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.695
Treba smrada trolat na isti način kako trola on.specijalna financijska operacija u Rusiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba smrada trolat na isti način kako trola on.specijalna financijska operacija u Rusiji
Ако само нека се играју са вутром.Сви знамо да 'ХРВАТЕ? Аватаре генеришу власници форума као и моделација ради веће посечености .....

Podrum hladni?ko te ieeebe kad zivis u podrumu hladnom![]()

Putin kaže da su sankcije protiv Rusije kao objava rata.
E. moj Putine, pa nisu to sankcije, to je specijalna financijska operacija u Rusiji
Stavili mu sol na rep aviona' Хрватска послала 140 тисућа тона соли да ставе на реп Руским Миговима '
Зеленски
I to će mu biti poslednje šti je uradio u svom jadnom životu.Herson danas. Dečko se popeo na ruski tenk sa ukrajinskom zastavom

Оклизнула се баба.Okupator polako gubi strpljenje sa narodom. Da nema kamera ko zna sta bi bilo...
Mnooogo je kume...ај у 20 марке да ће и твоју вест да поставе као истину.
Ма немој?To se zove odgovornost i zastita zivota svojih civila i vojnika.
Stvari koje su tebi izgleda nepoznanica.
Jesu odrzali moleban?
Bar će poginuti kao heroj na svom pragu u svojoj državi a ne kao okupator bez imena i grobaI to će mu biti poslednje šti je uradio u svom jadnom životu.![]()
35 godina nakon Afganistana Rusi još nemaju lijeka za Stingere iz šezdesetih.Russian Air Force losses over Ukraine in the past 26 hours:
- 1x Su-30SM multirole aircraft
- 1 Su-34 strike aircraft
- 2 Su-25 close air support aircraft
- 2 Mi-24/35 attack helicopters
- 1 Mi-8 transport helicopter
- 1 Orlan-10 UAV
Točno se vidi da je stigla velika pošiljka Stingera.
Rusi jedino što znaju je proizvoditi neprijatelje, kad tad će im se to obiti o glavu.