Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са фронта, локација непозната.

рферф.PNG

Ja se samo pitam sta bi bilo npr.da su Rusi u Meksiku instalisali svoje rakete,da li bi Ameri mirno cutali ili bi napali suvereni Meksiko?
I da li bi taj meksicki predsjednik i narod malo razmislili i rekli...mi to necemo dozvoliti,to ce nam donijeti rat.Ili bi prihvatili i cekali napad Amerike,naravno sami.

Imamo primer sa Kube i videli smo kako su Amerikanci tada reagovali...

Zašto, pa nemamo 140 godina ili vremeplov.
Branio je istinu i pravdu u partizanima Tuđman, Titov general
Zato što vam je slaba i zapusena memorija.
Znači sve pristojne države, sigurno bi jednu od njih odabrao za život da se želiš seliti
Šta hoćeš reći, da je lipa vaša, gde su i cokoladice podeljene po etničkoj pripadnosti "pristojna država"?:mrgreen:

Zato što vam je slaba i zapusena memorija.
Ne nego si se ti malo pobrkao pa me pitaš zašto nešto nisam napravio prije 80 godina. Zato jer nemam 140, okej?

Šta hoćeš reći, da je lipa vaša, gde su i cokoladice podeljene po etničkoj pripadnosti "pristojna država"?:mrgreen:
Relativno pristojna i tolerantna, za razliku od Srbije u kojoj vladaju dramatične podjele

Imam komšiju koji živi na par kuća od mene. Bio je u Avganistanu kao američki vojnik, preživeo, dobio njihov pasoš i sve ostale beneficije, vratio se ovde i sad sedi i uživa. Pričao mi je da su na kraju njegove ture on i njegov vod pucali bukvalno u ljude koji nose papirne kese u rukama.

Evo pa nije ni u Mehiku zahvaljujući Amerima pa im nisu preventivno išli rušiti državu.

Teško da se situacija može porediti, jer Rusi nisu bili u Meksiku da im obučavaju vojsku, doturaju naoružanje i spremaju ih za rat protiv SAD.

Ne, mislim na mapu s trenutno dosegnutim položajima u ovom sukobu...
Vidim da Tixi kači neke mape gdje Rusi drže pola Ukrajine, zanima me točna mapa...

.
Они твоји из котлића не шаљу вам информације о ситуацији?
То значи да је готово. или немају кад или не знају.
У сваком случају готово.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back