Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo ti ide logika , školu si izbegavao a ulica te odgojila.1. Domovinski, secesionistički, zabole me.
2. A ako ubiju Čečena ili Bjelorusa, isto su ubili Rusa?
3. Onda sam ubijao Hrvate, ako je Rus "državljan Rusije", onda je tada Hrvat bio "državljan SRH"
Ti si stigao prije 3 minute s nekog drugog egzoplaneta, warp pogonom? To bi bilo jedino opravdanjeGlupost, Nemacka je uvek bila zabacena vukoyebina kao i Evropa uopste a danas odjednom motor razvoja... nece to cudo dugo potrajati
Vidiš i to su bili okupatori i osvajali su tuđe države. Misliš da ih treba slaviti kao heroje? Ja mislim da neBore se protiv ovoga i savremenih pojava istoga:
Ja se samo pitam sta bi bilo npr.da su Rusi u Meksiku instalisali svoje rakete,da li bi Ameri mirno cutali ili bi napali suvereni Meksiko?
I da li bi taj meksicki predsjednik i narod malo razmislili i rekli...mi to necemo dozvoliti,to ce nam donijeti rat.Ili bi prihvatili i cekali napad Amerike,naravno sami.
Zato što vam je slaba i zapusena memorija.Zašto, pa nemamo 140 godina ili vremeplov.
Branio je istinu i pravdu u partizanima Tuđman, Titov general
Šta hoćeš reći, da je lipa vaša, gde su i cokoladice podeljene po etničkoj pripadnosti "pristojna država"?Znači sve pristojne države, sigurno bi jednu od njih odabrao za život da se želiš seliti

A ko je u Ukrajini instalirao raketeJa se samo pitam sta bi bilo npr.da su Rusi u Meksiku instalisali svoje rakete,da li bi Ameri mirno cutali ili bi napali suvereni Meksiko?
I da li bi taj meksicki predsjednik i narod malo razmislili i rekli...mi to necemo dozvoliti,to ce nam donijeti rat.Ili bi prihvatili i cekali napad Amerike,naravno sami.
Biće i toga .Ja se samo pitam sta bi bilo npr.da su Rusi u Meksiku instalisali svoje rakete,da li bi Ameri mirno cutali ili bi napali suvereni Meksiko?
A ko je u Ukrajini instalirao rakete
Ne nego si se ti malo pobrkao pa me pitaš zašto nešto nisam napravio prije 80 godina. Zato jer nemam 140, okej?Zato što vam je slaba i zapusena memorija.
Relativno pristojna i tolerantna, za razliku od Srbije u kojoj vladaju dramatične podjeleŠta hoćeš reći, da je lipa vaša, gde su i cokoladice podeljene po etničkoj pripadnosti "pristojna država"?![]()
Ma jašta.E vidiš, i ovde ti je jasno koliko su Rusi obazrivi prema civilima. Da su na njihovom mestu bili Amerikanci, ne bi bilo nikakvog snimka jer bi ih sve pobili preventivno...
Evo pa nije ni u Mehiku zahvaljujući Amerima pa im nisu preventivno išli rušiti državu.Pa, zahvaljujući Rusima niko.
Jesu Rusi pobedili? Sta zele?
Prvo se instalira vlast,pa onda rakete...tako to ide.A ko je u Ukrajini instalirao rakete
Ma jašta.
Evo pa nije ni u Mehiku zahvaljujući Amerima pa im nisu preventivno išli rušiti državu.
Они твоји из котлића не шаљу вам информације о ситуацији?Ne, mislim na mapu s trenutno dosegnutim položajima u ovom sukobu...
Vidim da Tixi kači neke mape gdje Rusi drže pola Ukrajine, zanima me točna mapa...
.
Dobro, znači misliš da bi Amer sada trebao okupitari i srušiti npr Brazil?Prvo se instalira vlast,pa onda rakete...tako to ide.
Znaci,mislis da Ameri nemaju pojma sta se desava u Ukrajini?Evo pa nije ni u Mehiku zahvaljujući Amerima pa im nisu preventivno išli rušiti državu.