Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.197
Руска војска је ушла у Енергодар. Пуцњава у току...
Неки *****************и одлучили су да неславно заврше свој овоземаљски пут. Гуме горе на контролним пунктовима у неким областима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руска војска је ушла у Енергодар. Пуцњава у току...
Неки *****************и одлучили су да неславно заврше свој овоземаљски пут. Гуме горе на контролним пунктовима у неким областима
Mnogo je tu dobrih ljudi gurnutih u sukob..Zarobljeni Ukrajinci. Nisu bili obavešteni od generala o akciji vojnih snaga rusije (prepušteni sudbini).
https://t.me/RVvoenkor/2274
Pogledajte im lica, sve su to izmučeni ljudi, našli se u situaciji kad nemaju šta...
Savet
Ovaj lik se u roku od sat vremena pojavio da demantuje kada je hrvatski predstavnik pozvan u Moskvi na raport u MIP
Tako da bolje je da ne baljezgaš ako ti zaključci nisu utemeljeni
OK?
Šeler za Index: Odakle Rusiji da ja šaljem vojnike? Ovo pokazuje da su očajni
https://www.index.hr/vijesti/clanak...=195160&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Шта ово треба да значи ?
Који је ово комад будалеKotromanović: 'Hrvatska sada mora reagirati, Putin neće stati dok Dnjepar ne postane granica'
"Vlada treba pregledati robne zalihe, zalihe naftnih derivata i plina i svih onih sredstava i energenata namijenjenih funkcionalnom životu. Hrvatska treba biti spremna za izvanredan scenarij, za slučaj da Putin potpuno obustavi isporuku plina u Europu. Trebamo već gledati tko bi nam u tom smislu mogao biti alternativa. Isto tako, potrebno je detaljno pregledati sva skloništa u velikim gradovima i biti spreman ako situacija izmakne kontroli.
https://www.vecernji.hr/vijesti/kot...-stati-dok-dnjepar-ne-postane-granica-1568037
Da, to pokušavam reći. Žalosno.Mnogo je tu dobrih ljudi gurnutih u sukob..
Ne verujem. Francuska je država možda parfemisanih ljudi koji ne vole mnogo da se kupaju ali je narod u mozak retko normalan.ja mislim da vrancuzi lazu da bi jos vise urotili druge protiv rusa. stare su to qurve.
Nije to mozda ni izuzetak.Шта, треба да им дају три оброка, шах и кураве да им не буде досадно. Сони Плејстејшн, можда![]()
Teško. Isuviše problema unutar granica da bi bili primljeni.То ће и урадити ..
U danasnje vreme gomore , malo je dobrih ljudi , preciznije je reci , obicni ljudi.Mnogo je tu dobrih ljudi gurnutih u sukob..
ja mislim da su rusi vece - u ratu, a i dalje prodaju gasКоји је ово комад будале
Да ли је истина да је влада Србије , председник Вучић лично , донео одлуку да уведе ПАКЕТ МЕРА ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ за Кијевску опкуациону владу .
Из тог пакета мере се издваја следећа ставка , то је помоћ и БЕСПЛАТНА НЕГА за рањене припаднике војске Кијевске окупационе власти ..под бесплатном негом се подрзумева БАЊА , РЕХАБИЛИТАЦИЈА, ОПЕРАЦИЈЕ итд...
Да ли то значи да ће српски наорд у своје бање да прима рањене нацисте ?
Шта ово треба да значи ?
Романа сигурно има на ту тему али нисам чуо да на било ком ратишту постоји осим ако није нека размена у питању али, плаћеници се обично не размењујуNije to mozda ni izuzetak.
Prihvatis ranjenike I ukrajine I rusije , pa nek se upoznaju na lecenju.
Bilo je romana o tome , francuska bolnica.
dobar komad i to na kubКоји је ово комад будале
Kotromanović: 'Hrvatska sada mora reagirati, Putin neće stati dok Dnjepar ne postane granica'
"Vlada treba pregledati robne zalihe, zalihe naftnih derivata i plina i svih onih sredstava i energenata namijenjenih funkcionalnom životu. Hrvatska treba biti spremna za izvanredan scenarij, za slučaj da Putin potpuno obustavi isporuku plina u Europu. Trebamo već gledati tko bi nam u tom smislu mogao biti alternativa. Isto tako, potrebno je detaljno pregledati sva skloništa u velikim gradovima i biti spreman ako situacija izmakne kontroli.
https://www.vecernji.hr/vijesti/kot...-stati-dok-dnjepar-ne-postane-granica-1568037
Pa kad je najlepša, ruska plava. Da eliminišu konkurenciju.Zabranili ruske macke na izlozbama zaxaxa
Koliko moraš biti neinteligentan pa da napišeš konstataciju koju si ti izveo?Portparol ruskog ministarstva obrane Konašenkov:
Plaćenici nemaju pravo na status ratnog zarobljenika
Znači Putinova država se i službeno, sistemski, sastoji od ratnih zločinaca.
Ovo vazi za strance kao Hrvate npr.Portparol ruskog ministarstva obrane Konašenkov:
Plaćenici nemaju pravo na status ratnog zarobljenika
Znači Putinova država se i službeno, sistemski, sastoji od ratnih zločinaca.