Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je uzas...rt prikazuje filmove iz 2014 i-15 kako idiot granatiraju donbas, donjeck... ljudi na ulici bez udova , deca u krvi, zapaljene kuce, plac i vriska ljudi..zena ide hvata se za glavu place i narice otprilike zasto nam to rade, sta smo im ucinili...,jeza...
Ти то тек сад видиш? Ми овде кукали због четири године режираног рата
а они осам година под гранатама и сламању украјинских офанзива.
Једва чекам да ослободе Мариупољ, тамо ће бити ставичних прича
о злочинима над цивилима као из Вуковара и Сарајева.

_123492192_ukraine_russian_control_areas_map_03_02_x2640-nc.png

Ovo je jako slaba pozicija za Ruse. Angažirali su skoro sve invazijske snage, a osvojili su manje više ništa. Upravo traje uništavanje ruskog konvoja kod Kijeva.

Ено су натерали Бугарску, Словачку и Пољску
да Украјинцима шаљу авионе Миг-29 и СУ-25
не би ли се боље са браћом искрвили.!

Бугарска 16 Мигова и 14 СУ-25
Словачка 12 Мигова
Пољска 28 Мигова

Ова перверзија ме подсети на перверзије у нацистичким логорима
где су терали мајке и синове да се је бу,
где су затвореницима делили мочуге са ексерима па ко преживи ...

Коментар на чланак из Српског телеграфа од среде 2.марта 2022.

Čini mi se da su oni rekli da nemaju pojma gde su im ti avioni, da je to neko staro gvožđe... ne mogu ni da polete

Ти то тек сад видиш? Ми овде кукали због четири године режираног рата
а они осам година под гранатама и сламању украјинских офанзива.
Једва чекам да ослободе Мариупољ, тамо ће бити ставичних прича
о злочинима над цивилима као из Вуковара и Сарајева.
pominjem zato sto je zabranjen rt koji to pusta
nisu ovih dana imali su neku dozu korektnosti
da ne dolivaju mnogo na ovu vatru kao zelenski

ali posto je vrag odneo salu
nema vise tolerancije

Ovo nisam razumeo

Шта ниси разумео ?

Усвојен је пакет хуманитарних мера подршке окупационој влади у Кијеву , из тог пакета је следеће усвојено:" Да се на лечење у Србију без икаквих трошкова примају припадници оружаних снага Кијевске окупационе власти :"

Не знам како је то многима на овом форуму промакло или су желели да им промакне.

То је радила Хрватска 2014 када су примали Азовце , десни сектор и оружане снаге окупационе власти у Кијеву.

turci su teske kukavice, ne smeju da im salju vise, a rusi jos nisu ni poceli da prete

ako ne vratimo trampa pod hitno, ode ceo svet u njihove ruke, samo slusamo kevcanje i cviljenje svi kao da su USTROJENI, ne sme niko da zagrize da ne dobije po picci
Турци су заостале своје цивиле извукли ноћас, заједно са Азерима. Много то говори.

2. Шта каже Трампара за цијелу ситуацију - не пратим га од оних Бајден бубњева :tambalamba:

Гаде ми се ЛАЖИ Запада и сви они који се стврставају на страну Запада ...

Како никог од српске делегације која је гласала у УН и ЗАБОЛА нож у леђа руском народу , као нико од њих није осудио напад на Донбас 2014 године ?

Не вреди све је труло , мора да се прави нови свет
Savet

Ovaj lik se u roku od sat vremena pojavio da demantuje kada je hrvatski predstavnik pozvan u Moskvi na raport u MIP
Tako da bolje je da ne baljezgaš ako ti zaključci nisu utemeljeni
OK?

Šeler za Index: Odakle Rusiji da ja šaljem vojnike? Ovo pokazuje da su očajni​

https://www.index.hr/vijesti/clanak...=195160&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Зеленски патетични глумац из Кијева је из свог бункере , где ће Хитлер него у бункер , позвао Америку да сутра донесе одлуку о примању Укрјаине у чланство НАТО Пакта ...

Веома је вероватно да Америка то и уради .
Sad svi koji nisu bili u NATO bice primljeni na mala vrata zato što EU i SAD hoce da stave male narode ispred Rusa osobe
2021 kmumesto svojih. 200 Hrvata plaćenika otislo u Ukr. Poslao ih Plenković.

Francuska Legija stranaca poslala u rat samo Ukrajince.

Ma prijem izbeglica, mada ne verujem da će ih nešto mnogo doći kod nas. Drugi su im bliži, a najčešće i bogatiji.

Нисам писла о ткз избеглицама , него о примању и бесплатној медицинској нези за рањене припаднике окупационе власти Кијева у Србији ..

Значи , да они могу да добију бесплатну лекарску негу , бање , смештај итд...

Okupaciona vlada još nije uspostavljena u Kijevu, mada Putin to verovatno planira nakon osvajanja istog. Verovatno ima već spremnog nekog ukrajinskog Kadirova.
imamo razlicita objasnjenja oko
ko je i sta je i to od vremena puca 2014 godine i za normalne , pametne , intiligentne ljude , zakljucak je da su to okupaciona vlada i da je pro fasisticki orijentisana sa ciljem ubijanja svih , onih koji i nece da su sa njima
e sad, sto reci o tebi i tvojim zakljucima za sadasnje stanje.
za tebe i bi bilo okupacija
za vec naveden broj postenih ljudi
ovo se zove oslobodjenje.
ihhh, jos kada bi i tvoj mozak i mogao da shvati
razliku
gde bi ti bilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back