marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.279
britanskeo oruzje protivtenkovskoDanasnji snimci iz okoline Kijeva
Sta je ovo na 2,39
ono , sto je ranije isporuceno i pokazano na snimcima , pre ofanzive
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
britanskeo oruzje protivtenkovskoDanasnji snimci iz okoline Kijeva
Sta je ovo na 2,39
I vi i mi se možemo sakriti pred RujamaNama ne treba, imamo svoju, a i vi ste među većim proizvođačima...![]()
Cuj ne vjerujem???. Ne zapad se smije Ruskoj vojsci.Ни сам не верерујеш у то.
Ако ти је утеха, и цео запад кмечи, пати и покушава да се теши Путином који "пропада".
reko ti ja prvi putProstudirao sam, ti nisi
Tih 8 godina je bilo uglavnom mirno, ponekad je neki pijani rus ili ukrajinac ispalio rafal ili granatu
Ali to Putin naziva, pazi sad, GENOCIDOM

Provjeri ponovo. 349 ubijenih civila u periodu 2016-2021. Prema UN podacima.vi uvijek volite malo preuveličavat, imaju redovna dnevna izvješća o kršenju primirja... i broj je za to ratdoblje nekoliko desetaka a to nisu stotine iako nije trebalo ni to izginuti
Svako odlaganje je pojačavanje.Шушкају Руси о заустављању 'спец. операције' - слиједи инвазија.
Тако некако - свака пролонгирана прилика за капитулацију, у брзину више - колико разумијем по руски.
Анкара није пребацила беспилотне летелице Баирактар Украјини у помоћ, ради се о куповини приватне компаније, турског министарства спољних послова.
Ukropi ispusili za Barjaktare?
Cijeli civilizari svijet se danas brani u Kijevu.
Sad je za nedelju dana ubijeno više nego u tih 5 godina.Provjeri ponovo. 349 ubijenih civila u periodu 2016-2021. Prema UN podacima.
Evo trče.Зеленски патетични глумац из Кијева је из свог бункере , где ће Хитлер него у бункер , позвао Америку да сутра донесе одлуку о примању Укрјаине у чланство НАТО Пакта ...
Веома је вероватно да Америка то и уради .
Evo trče.
Ratni psi.ko ne gleda
upravi prica da su otvorali prolaze da bi studenti i svi napustili zone ratnih dejstava
a azovci su ih sprecavali....u nekim slucajevim i pucali po svojima
Okupaciona vlada još nije uspostavljena u Kijevu, mada Putin to verovatno planira nakon osvajanja istog. Verovatno ima već spremnog nekog ukrajinskog Kadirova.Не , него се бранио окупациона влада Кијева заједно са окупационим владама Европе .
sbb posle ovoga sa rt
i obzirom da nema vise premier ligu
moz da ugasi slobodno firmu sledece godine
ma zabole nato da ulaze u sukob
to je bajden lepo rekao izmedju redova
Okupaciona vlada još nije uspostavljena u Kijevu, mada Putin to verovatno planira nakon osvajanja istog. Verovatno ima već spremnog nekog ukrajinskog Kadirova.

Ovo nisam razumeoИстина је да је влада Србије потписала документ по коме ће припадници окорелих батаљона и ткз Украјинске војске да се БЕСПЛАТНО ОДМАРАЈУ У СРБИЈИ И ДА ИМ СЕ ПРУЖА МЕДИЦИНСКА ПОМОЋ ...
Да ли је то нормално , да је нормално да се пристане на тако нешто ?
OG slicnog jezika moze I rus.Okupaciona vlada još nije uspostavljena u Kijevu, mada Putin to verovatno planira nakon osvajanja istog. Verovatno ima već spremnog nekog ukrajinskog Kadirova.
turci su teske kukavice, ne smeju da im salju vise, a rusi jos nisu ni poceli da preteтурског министарства спољних послова.
Ukropi ispusili za Barjaktare?
Ja sam instalirao jednu Rusku igru gde ima mase rusa (of course). I pitam jednog šta misli i veli on meni da ljudi ne vole o tome da pričaju, plaše se da će biti mobilisani da idu na ratište da ubijaju svoju braću.Кличко бивши боксер убија људе по Кијеву и тиме се хвали на интернету а западни медији га величају и проглашавају херојем ..
Убио осморо људи прошлу ноћ