Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prostudirao sam, ti nisi
Tih 8 godina je bilo uglavnom mirno, ponekad je neki pijani rus ili ukrajinac ispalio rafal ili granatu
Ali to Putin naziva, pazi sad, GENOCIDOM
reko ti ja prvi put
nekompetncija se dokazuje ne kad jednom ocepis nesto pogresno ko pijani drvoseca
vec kad krenes tako pijan da seces sumu koju mislis da poznajes
onda se odjednom cudis kad te zaskoci medved :lol:

Анкара није пребацила беспилотне летелице Баирактар Украјини у помоћ, ради се о куповини приватне компаније, турског министарства спољних послова.

Ukropi ispusili za Barjaktare?

A može i da su se Turci za sada izvukli da im ne hebu majku majčinu i da zažale što su se ikada spuštali sa planinčina oko Bajkala

Зеленски патетични глумац из Кијева је из свог бункере , где ће Хитлер него у бункер , позвао Америку да сутра донесе одлуку о примању Укрјаине у чланство НАТО Пакта ...

Веома је вероватно да Америка то и уради .
Evo trče.

Кличко бивши боксер убија људе по Кијеву и тиме се хвали на интернету а западни медији га величају и проглашавају херојем ..

Убио осморо људи прошлу ноћ

sbb posle ovoga sa rt
i obzirom da nema vise premier ligu
moz da ugasi slobodno firmu sledece godine

ma zabole nato da ulaze u sukob
to je bajden lepo rekao izmedju redova
1646326806027.png

Истина је да је влада Србије потписала документ по коме ће припадници окорелих батаљона и ткз Украјинске војске да се БЕСПЛАТНО ОДМАРАЈУ У СРБИЈИ И ДА ИМ СЕ ПРУЖА МЕДИЦИНСКА ПОМОЋ ...

Да ли је то нормално , да је нормално да се пристане на тако нешто ?
Ovo nisam razumeo

ZZb
Okupaciona vlada još nije uspostavljena u Kijevu, mada Putin to verovatno planira nakon osvajanja istog. Verovatno ima već spremnog nekog ukrajinskog Kadirova.
OG slicnog jezika moze I rus.

Кличко бивши боксер убија људе по Кијеву и тиме се хвали на интернету а западни медији га величају и проглашавају херојем ..

Убио осморо људи прошлу ноћ
Ja sam instalirao jednu Rusku igru gde ima mase rusa (of course). I pitam jednog šta misli i veli on meni da ljudi ne vole o tome da pričaju, plaše se da će biti mobilisani da idu na ratište da ubijaju svoju braću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back