Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.471
malo me nema i već nova tema
Jel živ "Sin Dragan" ili je pao za ukrajinu? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sam da vas obavestim da su zapadni mediji koje vrtim po satelitu malko prikocili sa onim ogavnom agitrpopom
bajden za nekih sat ipo se obraca povodom ukrajine i neverovatno, povodom kovida![]()
Te tvoje slike će ubrzo biti protivzakonite i u SRJ.
lep coek ovaj levlje
pa stavio sam ranijemeni najzanimljivije bilo sto su do juce na granici poljske svima trazili covid pass...sad ovi ukri sto dolaze ne traze im maltene ni sosku
nes mi nije jasno sta se desava![]()
Vidim, 7000 ljudi ste izgubili za popodneOni kao da ne znaju Ruse. Ovi su pokušali milom a sad kad krenu silom biće spaljena zemlja.
ko i tvoje kasetne i fosforne bombeTe tvoje slike će ubrzo biti protivzakonite i u SRJ.
Бране своју земљу. Зашто би бежали.. јанукович је за то шампион.![]()

Nisu ruski. Još jedna laž. Nacisti koriste svoju mašineriju za propagandu.Постоји снимак са заробљеним руским клинцима.
zato smo dobili tebeVidim, 7000 ljudi ste izgubili za popodne

Samo jedan gumb rešava sveVidim, 7000 ljudi ste izgubili za popodne
Igrao Soči kući dobio Arsenal iz Tule 2-0Sve normalno. Kup Rusije u Moskvi. Ovaj vikend su nastavili ligu, kup u fudbalu. Ne igraju samo ekipe sa juga blizu ukrajinske granice iz Krasnodara, Rostova I Sočija.

Возају се колима по граду, седе испред драгстора и пију пиво, шетају око торња?
Пре бих рекао да се Укри користе последњим оружјем које имају, Маркалама и Рачком.
Ma više Džegi, kriju Rusi gubitke.Vidim, 7000 ljudi ste izgubili za popodne