Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.665
Napuštena ruska tehnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznakaNapuštena ruska tehnika

Ma da, docrtavali O pa onda sve zapalili.Опет Руси нешто полупали па ови дотрчали да праве клипове.... Pogledajte prilog 1112091

.Није све баш тако црно-бело. Ако неко подржава Русију или не жели да осуђује Русију, то не значи да аутоматски не жали Украјинце.
Veliki Z ne vidiš. Potraži pomoć okulista.lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
Многи у Америци су свесни тога, овековечили су тај дебилизамКаква огавна пропаганда против Русије на западним медијима. Тај пропали свет од свега прави Холивуд...ништа им није свето. Водитељи глуматају, драме, руља испраног мозга тапше, пева по митинзима, долазе војни стручњаци који у ведром расположењу "анализирају" ситуацију. Увек се извали нека шала јер западни идијот не сме превише да се стресира. Хепи Марић је за њих пример објективног новинарства и укуса...ма шта Марић Пинк је за њих телевизија...
Путине спаси Европу гаси тај Нато!
Мени би се руменили образи ... 1 ком.Ukrajinci se sprdaju sa zastarjelim ruskim oružjem
Eh da je sreće pa da rata nije ni bilo....
Зашто би се било ко радовао страдању Украјинца или било кога на овом свету?
.
ne ti ih vidis i tamo gde ih nemaVeliki Z ne vidiš. Potraži pomoć okulista.![]()
hrvati ne lazu.................osim ako im amerika naredi.Tako je, zato treba lupati po glavama one nesrećene lažove Hrvate jer je JNA bila u svojoj zemlji SFRJ.
Ко има велике губитке?Pa da pa se sprdate da prikrijete da imate velike gubitke.
i ja tvoju pusi za 5Ma sta bi psovao , ja volim tvoju mamu![]()

Premoderno za Ruse, misle da je neka vradžbina.Мени би се руменили образи ... 1 ком. Pogledajte prilog 1112093
Ново русооружје:
Pogledajte prilog 1112095
RusiКо има велике губитке?
Taj samo zutu kucu nije fasovao.Ковид није актуелан, сад је Украјина, а истина је и тада и сада била у првом плану.
Зато, немој да омаловажаваш жртве руског бомбардовања!
Ако је овај новинар могао дав пута да погине за истину:
Pogledajte prilog 1112088
ukrajinci samo sto nisu kapitulirali

ko zna nemacki , bilo bi dobro da uz video stavi sta ovaj idiot pricaОгроман број погинулих: https://cloud.mail.ru/public/4Xif/3M8cdRqM5
Обратите пажњу на лешеве!