Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мапа*
483706_91471816_Mapa dejstva.jpg

kakve to veze ima, ako eu odluci cas ce da nas preskoce i budu prvi na rang listi. pitanje je samo dal je ovo navlakusa za ukrajince ili stvarno imaju nameru da ih prime.
kako su sve ostale primali po kratkom postupku, a nama u sitna crvca svako poglavlje.
Нема од тога ништа Злоћко.
Сви Укри би нагрнули у ЕУ. Не би више имао ко да се бори против Руса. :lol:

Rusi masovno beže iz Rusije:

Rusi kupuju aviokarte u jednom pravcu u strahu od opšte mobilizacije​

Rusi užurbano kupuju avionske karte za inostranstvo u jednom pravcu zbog straha od opšte mobilizacije i uvođenja ratnog stanja.
Zbog toga je avioprevoz poskupeo višestruko, navodi radio Komersant FM i ističe da se posebno traže letovi za zemlje u kojima ruskim državljanima ne treba viza ili u koje mogu da putuju samo sa ličnom kartom. Radio navodi da je broj emigranata iz Rusije porastao duplo, što pokazuje statistika potražnje karata na internetu, kao i sociologa. Rusi plaćaju mnogo više kako bi se našli na nekim od malobrojnih letova.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov pokušao je da umiri Ruse govoreći da se vesti o mogućem uvođenju ratnog stanja u nekim regionima lažne.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...om-pravcu-u-strahu-od-opste-mobilizacije.html

Nešto Vam gos'n Peskov raja ne veruje. Kao ni Vašem šefu. :mrgreen:

Karen Hačanov, aktualni osvajač Davis Cupa i srebrni s Olimpijskih igara te 26. igrač svijeta, uradio je isto što je dan ranije napravio i najbolji tenisač na svijetu i njegov sunarodnjak Daniil Medvedev. Kako bi se mogao nastaviti natjecati, s društvenih mreža je maknuo sva obilježja Rusije.

Da, danas je vrlo sramotno biti Rus.

Rusi masovno beže iz Rusije:

Rusi kupuju aviokarte u jednom pravcu u strahu od opšte mobilizacije​

Rusi užurbano kupuju avionske karte za inostranstvo u jednom pravcu zbog straha od opšte mobilizacije i uvođenja ratnog stanja.
Zbog toga je avioprevoz poskupeo višestruko, navodi radio Komersant FM i ističe da se posebno traže letovi za zemlje u kojima ruskim državljanima ne treba viza ili u koje mogu da putuju samo sa ličnom kartom. Radio navodi da je broj emigranata iz Rusije porastao duplo, što pokazuje statistika potražnje karata na internetu, kao i sociologa. Rusi plaćaju mnogo više kako bi se našli na nekim od malobrojnih letova.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov pokušao je da umiri Ruse govoreći da se vesti o mogućem uvođenju ratnog stanja u nekim regionima lažne.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...om-pravcu-u-strahu-od-opste-mobilizacije.html

Nešto Vam gos'n Peskov raja ne veruje. Kao ni Vašem šefu. :mrgreen:
kupuju li jod na zapadu....

ne znam da li sam te najbolje razumeo.)

svaki nacinalizam sužava svest ljudi a takvima je lako upravljati jer su svezani nakaradnim predrasudama. moderni nacionalizam je nastao i poslužio je da se stare monarhističke vlasti skinu. pa su tako nastajale nacinalne države gde se kod nemaca nacionalizam pokazao najmalignijm. u biti, kao državna ideologija, svaki je nacionalizam maligan jer preferira svoje sledbenike. gotovo da ga je nemoguće eleminisati u nacionalnim i "demokratskim" državama jer su i politička elita i narod zarobljenici vlastite nacionalne ideologije.

što se mene tiče meni zemlja služi da se popišam na nju. neka isto kažu milanivić ili vučić ili zelenski.

što se tiče simbolike nebitno je li to ovaj simbol ili onaj.

Da, nisi me razumio, ja sam pisao o razlozima upotrebe nacistickih simbola u postrojbama suocenim s naizgled nepobjedivim neprijateljem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back