piciginx
Buduća legenda
- Poruka
- 47.424
Rusi ne ginu, to su njihova potrošna roba robijašiŠto je mnogo više nego što su osvojili ukrajinci. I tako svaki dan, uz stotine poginulih ukrajinaca.
Rusi ne ginu, to su njihova potrošna roba robijašiŠto je mnogo više nego što su osvojili ukrajinci. I tako svaki dan, uz stotine poginulih ukrajinaca.
USA izgubila teritorij? Apači, Komanči, Kiowa, Irokezi i ostali protjeruju ih sa svog tla?Naravno da ce Rusija dobiti bitku ima vise oruzja. Ali dugorocno ce da izgubi. Kao i svaki osvajac u istoriji, na kraju ce da izgube.
U principu zapad je ocekivao brzu pobedu Rusije, zato je Bajden davao onolike izjave da planira partizanski rat. Medjutim Rusija se pokazala duboko nesposobna da okupira Kijev. To nije bilo ocekivano, da Rusija u samo mesec dana rata totalno podbaci. Cak sam i ja mislio da ce imati vise uspeha, jer su dovukli stvarno mnogo oruzja.
Al ruski generali su se pokazali ko najvece debilcine u istoriji ratovanja. Ostavili su vojnike po livadama.
Ako sudimo po Soledaru i Bahmutu, zamislimo koliko godina ce im trebati da okupiraju Kijev, ako im treba prosecno kao i za prva dva pomenuta, a grad je milionski.
Ruski komandanti su nekad bili nesto posebno, a danas su nevidjena sprdacina.
Taj profesor za bacanje lopte koji bi mu dao negativnu ocenu, bi se odmah obreo u zatvoruVučić je zakon, najbolji košarkaški trener od svih predsjednika..
Znam Ruski,a i ne moram da kopam forume,i tamo ljudi pricaju ko i svuda,bio sam od pocetka rata dva puta u Donbasu,Rusima se ne zuri da zavrse,niti nesto kukaju i dezertiraju ko sto se pise kod nas.Milijarde se trose za borbu protiv ruskog uticaja i placanje botova ,medije ,propagandu kreiranje javnog mjenja
Otidji na yandex ruski pretrazivac i surfaj po ruskim forumima i portalima i citaj komentare upotrebi gogle translate
pa da vidis da ispiranje mozgova botovima kod nas nije nista sta se tamo radi i kojeg je sve to obima
Rusi ako ne iskljuce internet ocekuje ih revolucija ili ako njihove tajne slube nesto ne poduzmu i suzbiju suberzivne djelatnosti
Putin ce biti obesen na crvenom trgu
Nema nade, Rusi u Zelenog poverenja nemaju, ni on u njih, pregovori su mu služili samo da kupuje vreme, posle digao ruke od njih pod Bajdenovim uticajem i prošli referendumi.
Na zapadu lepo znaju da ga samo opremaju da opstane još neko vreme, a posle šta bude, Ukro problem.
Zeleni da zna da nece biti ubijen pristao bi na pregovore,ovako mora da radi sta mu kazu.Nema nade, Rusi u Zelenog poverenja nemaju, ni on u njih, pregovori su mu služili samo da kupuje vreme, posle digao ruke od njih pod Bajdenovim uticajem i prošli referendumi.
Na zapadu lepo znaju da ga samo opremaju da opstane još neko vreme, a posle šta bude, Ukro problem.
Nisu, alli ako je tenk bambusan '94 to je moguće rađeno sa maljutkama (žičana veza, 3,2 km dometa, probojnost 500mm kumulativno punjenje), sada imaš sredstva kojima gađaju sa 8 i više km i koja probijaju jači oklop.Nisu ti NATO tenkovi baš smeće, ali se neće dobro provesti.
Што се зовеш Чарлс Линдберг а не Корољев?
Што твит неког америчког издајника?
Ako Ukrajina bude pregovarala morace narod da ga lincuje,kod nas je posle 78 dana bombardovanja rasao revolt u narodu pa je Sloba brzo smaknut s vlasti,mada kad pogledas ove danas,Sloba je bio doktor iako nisam bio pristalica.Nisam ja rekao da će da pregovara Zelenski nego Ukrajina, ne vidim razlog da se stavlja znak jednakosti između Zelenskog i Ukrajine, kao uostalom ni između Rusije i Putina.
Zelenski je već dao dovoljno signala da je samoubica od koga ne treba očekivati bilo kakvu sposobnost da vidi korak dalje i 6 meseci, godinu dana, 2, 3 unapred. On od starta forsira taktiku borbe "kao da sutra ne postoji" koja je Ukrajini donela katastrofalne posledice.
Zato sto ne voli Orbana jer se protivi slanju oruzja Ukrajini 🤣Што се ти зовеш носферату а не Елизабет Батори?
Помутило ти се све од л до т па плус оно + или ти 2 значи да си као носферата родитељ2, тј усвајач?
Naravno da ce Rusija dobiti bitku ima vise oruzja. Ali dugorocno ce da izgubi. Kao i svaki osvajac u istoriji, na kraju ce da izgube.
U principu zapad je ocekivao brzu pobedu Rusije, zato je Bajden davao onolike izjave da planira partizanski rat. Medjutim Rusija se pokazala duboko nesposobna da okupira Kijev. To nije bilo ocekivano, da Rusija u samo mesec dana rata totalno podbaci. Cak sam i ja mislio da ce imati vise uspeha, jer su dovukli stvarno mnogo oruzja.
Al ruski generali su se pokazali ko najvece debilcine u istoriji ratovanja. Ostavili su vojnike po livadama.
Ako sudimo po Soledaru i Bahmutu, zamislimo koliko godina ce im trebati da okupiraju Kijev, ako im treba prosecno kao i za prva dva pomenuta, a grad je milionski.
Ruski komandanti su nekad bili nesto posebno, a danas su nevidjena sprdacina.
Možda ti tako misliš, ali u suštini ti to ne ide. Ginu svi, a računa se samo rezultzat na terenu. On za sad nikako nije povoljan za zločince iz NATO.Rusi ne ginu, to su njihova potrošna roba robijaši
Pa ako im daju rakete veceg dometa,Rusi ce da idu jos napred da bi smanjili opseg dejstva raketa.Ameri eskaliraju sinoć javili da šalju GLSDB domet 140km sto može praviti dosta problema Rusima u dubini .. Ovo izgleda neće stati ocito je cilj Amera da Rusi zveknu logističku bazu u Poljskoj pa da svi idemo u 3 pm ..
Ђе нађоше овог лигњослава?
Estonci javljaju da je NATO prdnuo uncabar u Bahmutu
Danas je situacija vanredna i budi siguran da Kinezi nece proizvoditi nesto u Nemackoj sto Nemci ne zele.
Što ne bi Ukrajina napala vas kad ste vi njihAmeri eskaliraju sinoć javili da šalju GLSDB domet 140km sto može praviti dosta problema Rusima u dubini .. Ovo izgleda neće stati ocito je cilj Amera da Rusi zveknu logističku bazu u Poljskoj pa da svi idemo u 3 pm ..
I Rusija prodala Aljasku. US je posela te teritorije ljudskim kapacitetom, sve su to Amerikanci danas. To sto si ti neobrazovana ne moram ja valjda opet da te ucim sve detalje.USA izgubila teritorij? Apači, Komanči, Kiowa, Irokezi i ostali protjeruju ih sa svog tla?
nece rusi da imaju bitan pomak. hiljade kilometara rova se kopaju dan i noc.ukri ce da imaju desetine rezervnih polozaja kod svakog naseljenog mesta, a zelenskom nece biti tesko da ih salje da ginu
pola ukraine ce biti staljingrad