Ja ništa planirao nisam niti učestvujem u ovom sranju.
Te forice ostavi za tvoju ludu prijateljicu Jaguarku, kad joj skinu ban ili joj daju slobodan dan u Lazi da može da se pojavi na forumu
Ako tebi nije jasno šta se desilo za ovih godinu dana, šta se dešava i šta će se desiti u narednih par meseci nema potrebe da se natežemo, videćemo uskoro ko je bio u pravu a ko je svirao uz onu stvar i ložio nesrećne Ukrajince na masovno izginuće.
Naravno da ce Rusija dobiti bitku ima vise oruzja. Ali dugorocno ce da izgubi. Kao i svaki osvajac u istoriji, na kraju ce da izgube.
U principu zapad je ocekivao brzu pobedu Rusije, zato je Bajden davao onolike izjave da planira partizanski rat. Medjutim Rusija se pokazala duboko nesposobna da okupira Kijev. To nije bilo ocekivano, da Rusija u samo mesec dana rata totalno podbaci. Cak sam i ja mislio da ce imati vise uspeha, jer su dovukli stvarno mnogo oruzja.
Al ruski generali su se pokazali ko najvece debilcine u istoriji ratovanja. Ostavili su vojnike po livadama.
Ako sudimo po Soledaru i Bahmutu, zamislimo koliko godina ce im trebati da okupiraju Kijev, ako im treba prosecno kao i za prva dva pomenuta, a grad je milionski.
Ruski komandanti su nekad bili nesto posebno, a danas su nevidjena sprdacina.