Mstislav
Buduća legenda
- Poruka
- 45.363
Rusi su ispred samo kada je u pitanju oruzje, rezultat dugogodisnjeg razvoja i zakidanje ulaganja na svim drugim poljima.Eto cim se u Siriji umesla haos a nije Evropa,pusti price imate trzavice gde se kod umesa Rusija,bila Evropa,Afrika ili J.Amerika....Rusija je daleko ispred Kine u razvoju odredjeni tehnologija koje te cine supersilom vojnom....dan danas Kina radi copy/paste kada taj problem savlada bice veca supersila od amerike.
Upravo i eto sad nacisti odlucili unistiti Rusiju i to na nacin na koji je ta zemlja jedino mocnija od njih,koliko moras biti glup da to pokusas?Zar nisu pokusali vec dva puta....sta treca sreca ili manjak razuma?Rusi su ispred samo kada je u pitanju oruzje, rezultat dugogodisnjeg razvoja i zakidanje ulaganja na svim drugim poljima.
Super.Sad ćemo to da proverimo u realnosti.Poanta je u tome da ima smisla stavljati oružan sustav na robotizirano vozilo već bi i drugi to napravili.
Čitao sam članak Rusa koji je služio u Siriji i napisao da je jedina korist bila da su se iza njega mogli sakriti kada se zapucalo na njih.
Zamena teza, Rusija je ta koja pokusava da iskoristi neke svoje prednosti u cilju ekspanzije, nikada Amerika nije napala Rusiju vec je kao saveznik pomagala u odbrani iste.Upravo i eto sad nacisti odlucili Rusiju i to na nacin na koji je ta zemlja jedino mocija od njih,koliko moras biti glup da to pokusas?Zar nisu pokusali vec dva puta....sta treca sreca ili manjak razuma?
Amerika nije napadala Rusiju da ne bi dobila po picki (mislim direktno) inace je napadala sve zivo i mrtvo na planeti,to saveznik ko ce biti americi odlucivale su nijanse,kad su videli da je prevladao SSSR i da nacisti gube podrzali su SSSR,da je bilo obrnuto podrzali bi Hitlera.Pa i finansirali su njegovu stranku 30-ti,sve je pocelo tim novcem.Zamena teza, Rusija je ta koja pokusava da iskoristi neke svoje prednosti u cilju ekspanzije, nikada Amerika nije napala Rusiju vec je kao saveznik pomagala u odbrani iste.
Ниси ни ти ништа бољи, само си мало реалнији, јер је Крле самостални стрелац...
За оно што си реко да си и сам предлаго да се пријемптивно нукује Москва, не знам да ли схваташ колико си луд? Ко дрогирани Зеленски...
Много су милостиви Украјинци... јако менталитетом подсећају на Шумадинце, прави словенски изворни прототип са севера... Много више личе на нас Србе од Руса, чак и физички...Spasis neprijatelje koji dosao da te porobi. Veliko je srce ukrajinsko.
Rusi financirali Hitlera do 22.6.1941.Amerika nije napadala Rusiju da ne bi dobila po picki (mislim direktno) inace je napadala sve zivo i mrtvo na planeti,to saveznik ko ce biti americi odlucivale su nijanse,kad su videli da je prevladao SSSR i da nacisti gube podrzali su SSSR,da je bilo obrnuto podrzali bi Hitlera.Pa i finansirali su njegovu stranku 30-ti,sve je pocelo tim novcem.
Stvarno, koliko ti imas godina?Ja bih to zapravo politički odradio, isto kako su nedugo i Rusi, znači da sam ja u Londonu, ja bih usvojio doktrinu preventivnog nukelarnog udara, u slučaju kritične ugroženosti Velike Britanije, znači ako ruski seljober počne nešto srati o potapanju Britanije može očekivati britanski nuke na glavudžu, preventivno, jbg, takva je doktrina, e to bih ja napravio da sam neki šaraf u Londonu
Pa nek ruski seljo sere i dalje o nekakvom potapanju Britanije, ti ćeš Britaniju potapati seljačino azijska![]()
Kako to da izvedu a da ne izazovu svoje potpuno uništenje? Strahovi su zdrava stvar, znaš ti.Ja bih to zapravo politički odradio, isto kako su nedugo i Rusi, znači da sam ja u Londonu, ja bih usvojio doktrinu preventivnog nukelarnog udara, u slučaju kritične ugroženosti Velike Britanije, znači ako ruski seljober počne nešto srati o potapanju Britanije može očekivati britanski nuke na glavudžu, preventivno, jbg, takva je doktrina, e to bih ja napravio da sam neki šaraf u Londonu
Pa nek ruski seljo sere i dalje o nekakvom potapanju Britanije, ti ćeš Britaniju potapati seljačino azijska![]()