This is Sparta
Elita
- Poruka
- 16.166
Uprkos postovanju Rusa i njhovoj velicanstvenoj borbi protiv nacista mislim da j ova skalamerija jedna od vecih glupsti koju su napravili za vreme sovjetije.
Uprkos postovanju Rusa i njhovoj velicanstvenoj borbi protiv nacista mislim da j ova skalamerija jedna od vecih glupsti koju su napravili za vreme sovjetije.
Nadam se da nece kupiti onu koju ti citas, bio bi to bacen novac.A možeš i da kupiš prvi put u životu neku knjigu iz istorije i nešto proičitaš.
Logori po Sibiru postoje jos od vremena imperije do danas.Nismo nacisti da pravimo logore po Sibiru.
Тражиће азил у Боготи или Меделину, а можда и у Тихуани.Sta mislite koliko je ove zapadne pomoci Zelenski zapravo posmrkao?
Mislim da bi njemu najjace pojacanje bilo da mu posalju vojnu pomoc u vidu Darka Sarica.
Nije okupirana teritorija vec iznajmljena za novac potvrdjeno ugovorom po kome Ameri imaju pravo na koristenje iste dokle god zele.Propustio si cinjenicu da je SAD okupirao deo Kube od 1903 godine i da je od 1959 zahtevano da se vrati okupirana teritorija ali okupatori odbijaju zato sto im se moze.
Kada bi se plasili ne bi pravili ovakve gluposti.Realno gledano, Rusija se upste ne boji Amerike.
Koliko znam gulage su pravili komunisti i nacisti, ne znam zasto uplices carevinu.Logori po Sibiru postoje jos od vremena imperije do danas.
Mr. Mijak there was no 'Talibans' at that time, they called resistance 'Mujahideen' and Soviets had all major cities and towns firmly under their control
backwater is left to Mujahideen. If you can find columns written by Lev Navrozov in New York Tribune you will know what I'm talking about.
A koliko puta čuješ narkoman
Uvek zaboraviš da pogledaš u ogledalo pre pisanja ovakvh postova![]()
Priseti se koliko su vlasnici odlucivali u Krupu pre i nakon 2. sv. rata, znaci u Nemackoj.Bas vala. Gde to ima da vlasnici o necemu odlucuju?
![]()
Zato sto su postojali i za vreme carevine sirom sibira, ime za tadasnje logorase bilo je prognanici, mnogo je Rusa ulazilo u tu kategoriju u to vreme.Koliko znam gulage su pravili komunisti i nacisti, ne znam zasto uplices carevinu.
Reče Torbarija, a Hiperboreja nastavi gde je stala.Na Kubi su bile ruske rakete u Ukrajini nema americkih ni danas, Ameri su onda dilovali sa Rusima a ne jadnim Kubancima, vidoviti Putin vidi rakete kojih nema i izivljava se na Ukrajincima, pi.da.
Kakvih “mnogo”? Ista metoda kojim je i Torbarija naseljavana, plus po koji boljševički ološ.Zato sto su postojali i za vreme carevine sirom sibira, ime za tadasnje logorase bilo je prognanici, mnogo je Rusa ulazilo u tu kategoriju u to vreme.
He fears the truth like cockroaches fear the lightТи ваљда свакодневно или бар кад год изгмизеш на сунце.
Nisam do sada znao da Putin smrce.Страшно како их кепец наркоман шаље у сигурну смрт
18+
Obrnuli zastavuNe kapiram sliku.
U čemu je fora?
Значи, дотични, када му банују један налог пређе на други и наставља да ђубри а модератори као не виде?Ако није слаго да су нас Руси окрпили етикетом за геноцид у званичним документима, треба да му захвалимо што нам даје истину и реалност Руске подвале
Nema Sime nema ni Zilota to su draže dva najbolja momka..Значи, дотични, када му банују један налог пређе на други и наставља да ђубри а модератори као не виде?
Pogledajte prilog 1292090
ja mislim da je bilo stvarno dokazanih zločina da bi kina, rusija i indija uvele sankcije americi. Jesi li se pitao nekada zašto te 3 svetske sile ne uvode sankcije americi?Наравно, доказани су и злочини над Србима у Вуковару, Сарајеву, Кравицама, спаљивање живих људи у Одеси, убијање деце у Ираку ( признала и Олдбрајтова), Сирији, Либији, Србији....и јел неко одговарао за то?
Јел злочин само оно што одобре САД или је злочин сваки невино изгубљен живот?
Зашто нико није увео санкције САД за било коју агресију и силне почињене злочине. Зашто Израелу нису уведене санкције за сва срања која прави?
Наведи ми колико је муслимана, шиптара и Хрвата одговарало за своје злочине?
Где је међународни суд за злочине да суди САД?
Zato sto bi amerikanci jeli vrane onda.ja mislim da je bilo stvarno dokazanih zločina da bi kina, rusija i indija uvele sankcije americi. Jesi li se pitao nekada zašto te 3 svetske sile ne uvode sankcije americi?