Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај са оволиком опремом на себи.......а све то обесмисли један куррчеви метак промера 7,62. Тужно ! Него.....једва чекам да "Вражја дивизија" опет крене тамо. А мораће кад укроси "баце кашику". И они и сви остали из целе Европе. Има амер да их стисне песницом за муда, унесе у лице и каже....."Брзо....брзо....три руска писца.....ТРИ РУСКА ПИСЦА" !!!

Требали су и извод из матичне књиге умрлих да ти приложе уз лешину капетана америке?
Видиш да није имуни на олово бакар и челик
čitaj sa razumijevanjem.... ok krivo slovo ali napisao sam da i nije toliko bitno... bitnije je koliko je rusa naslagao prije nego je zalegao...

Овај са оволиком опремом на себи.......а све то обесмисли један куррчеви метак промера 7,62. Тужно ! Него.....једва чекам да "Вражја дивизија" опет крене тамо. А мораће кад укроси "баце кашику". И они и сви остали из целе Европе. Има амер да их стисне песницом за муда, унесе у лице и каже....."Брзо....брзо....три руска писца.....ТРИ РУСКА ПИСЦА" !!!
kakvog promjera....

ma sve ok poginuo je vojnik, ali ovi što pojma nemaju nisu u stanju vidjeti da ovako opremljeni vojnici sa određenim stupnjom obuke čine ršum ruskoj vojsci, a kad i pogine on je već svoje napravio... naravno ovi krampovi to nisu u stanju pokopčati
Шта је направио ! У рату од опреме ти је битан панцир, шлем и МОЖДА подцевни бацач граната. Све остало је љуто педерисање. То што оставља бомбастичан утисак, може само вас Хрвате да одушеви. Шта је од све те силне опреме њему могло у рововима да значи. Лик је попио метак у вуглу а опрема је преживела.

ovo neka nova mudrolija.... hrvatski gradovi su 5 godina bili izloženi divljaštvu nevojnika, mi znamo kako izgleda kad te višestruko jači agresor mjesecima i godinama bez ikakvih skrupula udara gdje najviše boli... po civilima, po djeci... ali to se sve istrpi kad znaš da ćeš u konačnici pobjediti...
dobro je da smo se približili vremenu kad će običan rus duboko u rusiji osjetiti posljedice iracionalnog ludila svog vođe, kao što će biti neopisiv gušt gledati kako rus u konačnici skupo plaća svoje bezumlje...

Sačekajmo da vidimo šta će biti u konačnici, ne
strpljen, spasen

Ja ne mislim da će dalja eskalacija doneti nešto dobro Ukrajini ali ok, ja se uostalom ništa ne pitam.
Videćemo kakve će rezultate doneti ta nova taktika i pojačani napadi po dubini Rusije.

Русија је послала тајни сигнал Западу слањем фрегате Адмирал Горшков наоружану хиперсоничним пројектилима Циркон у Атлантик, сматра политички аналитичар Сергеј Марков.
FloctjYWIAEz5p2

Русија је послала тајни сигнал Западу слањем фрегате Адмирал Горшков наоружану хиперсоничним пројектилима Циркон у Атлантик, сматра политички аналитичар Сергеј Марков.
FloctjYWIAEz5p2
i što će s time... napasti USA teritorij... ne bi ti bio ti a da ne blebaš

Руске трупе су значајно напредовале у области Соледара.

Треба напоменути би ослобађање Соледара не само значајно закомпликовало положај Бахмутске групе украјинских снага, већ би тиме био уништен и јединствен систем украјинске друге линије одбране, који би требала служити да заузда и успори руске трупе након пада Артемовска.

photo_2023-01-05_00-34-10.jpg

Sačekajmo da vidimo šta će biti u konačnici, ne
strpljen, spasen

Ja ne mislim da će dalja eskalacija doneti nešto dobro Ukrajini ali ok, ja se uostalom ništa ne pitam.
Videćemo kakve će rezultate doneti ta nova taktika i pojačani napadi po dubini Rusije.
Za sada je 2022. bila najgora godina istorije za Rusiju.

Ali 2023. će vam biti kudikamo Gadnija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back