Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako,samo sam realan.
Od početka sam govorio da će rusi popušiti ovu agresiju,da će besni patuljak Putin visiti negde na Crvenom trgu,i da će se Rusija raspasti na male državice...
U Ukrajini rusi puše svaki dan,kanapče za besnog patuljka se sprema a nezadovoljstvo među državama federacije raste iz dana u dan...
Не равна се све(т) према САД. Реалност је да у Руској Федерацији не постоје државе.

Možete li mi to preraditi, recimo, McDonalds? To može biti, na primjer, Renault
Ja sam glup pa ne znam kako to ide, sad McDonalds prodaje više sendviča u Kazahstanu?
Naravno za većinu onih firmi sa postera nemaš podatke ili ipak imaš?
McDonalds? Pa to je rupa od koje u Srbiji svaka pristojna hamburgerija vise zaradjuje. Ne znam sta ih u Srbiji zadrzava,mozda sujeta

Ako na neki način uspete da izbegnete zakon sankcija, to je i dalje klošarenje

Po modelu prodaje benzina u korišćenim flašama "Jupija" što ste vi dodikovci takođe radili 1993.
Али обострано је , доказано је да Американци купују руску нафту преко Италијана.Ћуте и једни и други и трећи јер како смо оно рекли-обострана корист.

Британски железничари започели су данас нову годину једнонедељним штрајком, због чега је поремећен повратак на посао милионима путника.
Велика Британија је погођена најгорим низом радничких протеста још од времена када је Маргарет Тачер била премијерка 1980-их, јер растућу инфлацију прати више од 10 година стагнирања раста плата, што многим запосленима онемогућава нормалан животни стандард, преноси Ројтерс

Zamisli sledeći dijalog:

Hitlerov pomoćnik: "Gospodine, meni se čini da ovo spaljivanje Izraelaca u visokim pećima nije u skladu s ljudskim pravima?"

Hitler: "Pa, u pravu si nije. Ali mišljenja sam da su ljudska prava nevažna u poređenju s slavom rodine."

Kao što vidimo, fašizam je mišljenje da su ljudska prava glupost. Ko to danas smatra? Rusija.
Da, zamisljam da je tako tekao razgovor izmedju Julije Timosenko i saradnika nakon spaljivanja ljudi u Odesi. Bas si to sjajno objasnila

Rusi u Druzovki osim ukrajinske vojske pogodili Himarse i dosta municije. To je bila zeleznicka tacka za dopremanje oruzja, minicije i ljudi za Bahmut i taj deo fronta.
Reports that as a result of Russian strikes, Druzhkovka no longer has an ice arena. Not entirely true, there's no longer a platform for unloading military trains. At time of impact, an echelon was unloading with 2 HIMARS MLRS launchers, 4 Czech Vampires and ammunition for them.
Reports that also on this echelon, Ukrainian mobilized troops arrived, who were transferred to resupply the battered units of the AFU near Bakhmut. The rubble is still being cleared, but according to morning data, enemy losses have already exceeded 100 people.

FlhtqBKXgAEBsav

Nikad jedinstveniji!
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=01&dd=03&nav_category=78&nav_id=2268166
"Finska i Švedska su donele zadivljujuću odluku da se pridruže NATO-u, ali ruski trgovinski i vojni partneri još uvek nisu odustali od nje, nažalost uključujući Tursku, čije članstvo u NATO-u bi trebalo da bude pod znakom pitanja 2023. ako predsednik Erdogan bude ponovo (verovatno prevarom) izabran", napisao je Bolton u članku koji je u ponedeljak uveče objavio Dejli Telegraf.

Takođe je primetio da izjave Nemačke o nameri da poveća troškove za odbranu još nisu materijalizovane.

"Redovni budžet Nemačke za odbranu u 2023. godini biće manji nego u 2022. godini", rekao je Bolton i dodao da sredstva iz posebno kreiranog fonda za Bundesver u iznosu od 100 milijardi evra još nisu iskorišćena za modernizaciju naoružanja i vojne opreme.

Istovremeno, Trampov bivši pomoćnik je primetio da bi produženje sukoba u Ukrajini doprinelo rastu nezadovoljstva na Zapadu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Британски железничари започели су данас нову годину једнонедељним штрајком, због чега је поремећен повратак на посао милионима путника.
Велика Британија је погођена најгорим низом радничких протеста још од времена када је Маргарет Тачер била премијерка 1980-их, јер растућу инфлацију прати више од 10 година стагнирања раста плата, што многим запосленима онемогућава нормалан животни стандард, преноси Ројтерс
Da, Rusija je imala plan Brexitom uništiti EU.
Ali zato danas u Britaniji imaš Bregret i nešto nisu filoputinski nastrojeni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back