Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Одбиј од тога отприлике 30 млрд. УСД које су нестале кроз шему Сем Бринкман Фрид и сл. и то би негде била цифра која је ушла у Украјину

Ту сада урачунај и корупционе шеме унутар Украјине и цифра је негде око до три милијарде долара и то књиговодствене вредности опреме.

Спољна политика "међународне заједнице" је у ствари игра искривљених огледала.

Па ко се упеца...

.

Ne ulazim u to ko je pokrao par a ko je fingirao pomoć

Kažem samo koliko je to precenjeno, a posebno ako je grešnoj Ukrajini sve to fakturisano, što uopšte ne bi bilo iznenađenje.

Jedna UK navodno trubi o velikoj pomoći od 3,7 milijardi i istovremeno šalje rashodovanu tenkovsku četu i polovne haubice što sve ukupno ne vredi više od 50 miliona evra na tržištu.

Dakle NAJVEĆI i najkonkretniji paket pomoći UK, do sada, vredi 50 miliona evra ali su oni nekako ipak skupili pomoć od 3,7 milijardi do sada, odnosno 74 puta više od ovog paketa, kako baš me zanima

ovaj video je zlato.

Razgovor izmedju ljudskog bica i humanoidnog komada mesa bez ikakve vrijednosti. Ovakve Ukrajince niko nista i ne pita a ja bi rekao da je takvih bar pola ili vise (*koje ja licno znam a znam 100 Ukrajinaca i mozda 10 Rusa).

vrijedan covjek i bezvrijedan, i ovo od vojnika, veterana rata.
"Brani svoju zemlju"
brani Sorosa i njegovu nametnutu vlast Ukrajini :lol:

Poslednja izmena od moderatora:

Kažem samo koliko je to precenjeno, a posebno ako je grešnoj Ukrajini sve to fakturisano, što uopšte ne bi bilo iznenađenje.

Jedna UK navodno trubi o velikoj pomoći od 3,7 milijardi i istovremeno šalje rashodovanu tenkovsku četu i polovne haubice što sve ukupno ne vredi više od 50 miliona evra na tržištu.

Dakle NAJVEĆI i najkonkretniji paket pomoći UK, do sada, vredi 50 miliona evra ali su oni nekako ipak skupili pomoć od 3,7 milijardi do sada, odnosno 74 puta više od ovog paketa, kako baš me zanima
Kako,lako! Poslali rashodovane vojne tehnike 100 mileona,a sitnica od 3,6 milijardi obuka, prevoz, municija i ostale slične gluposti! Jbga mora i Perhanu nešto da ostane!

Šta je tu nelogično

Jel niste juče projektilom Handžar pogodili stambenu zgradu u Dniprou
nijesam je ja pogodio. vjeruj mi, da se mene tu nesto pita ovo bi bilo gotovo davno, ne bi bilo ni zapoceto, ili bi u najgorem slucaju bilo zamireno jos u maju.

Nelogicno je to sto se ne uzima u ozbir stanje naroda u Ukrajini i st ato sve znaci za obicnog Ukrajinca. Nista od toga sto ovi rade ne ide mu u prilog.
Ovo od samih Ukrajinaca sa kojima sa dobar.

To uopste nije tema. Iz perspektive tadasnjih legalnih vlasti u Evropi, Napoleon je bio uljez i rusilac poretka. To je jedino bitno. Ne mozes da tumacis istorijske cinjenice iz perspektive danasnjeg vremena.

Jer u tom slucaju i britanski kralj je uljez, i ruski car je uljez, i cijela legalna vlast u Evropi, svi su uljez po toj logici. Sto je cista glupost.

Napoleon jeste bio rušilac tadašnjeg poretka.
Opravdani rušilac naopakog poretka u kom su neki ljudi zbog zasluga svojih predaka od pre par stotina godina imali sve a ogromna većina nije imala ništa.
Dok je raja bila nepismena i zatucana to se moglo održati, kad su se stvari sa obrazovanjem promenile, baš i ne.

Rusija i Britanija su imale višestruke razloge da zauzdaju Napoleona.
Britanija se uvek bori protiv kontinentalne sile koja zauzme luke u Belgiji jer time stiče mogućnost invazije ostrva.
Nebitno je kako se ta sila zove: Francuska ili Nemačka.
Rusiji je smetala Francuska podrška obnavljanju Poljske koja bi dugoročno uzela zapadne ruske teritorije.
Plemstva Britanije i Rusije su imala očigledan razlog za borbu kako bi sačuvali postojeće privilegije.

To da li je neko uljez ili nije je čisto makijavelističko tumačenje.
Onaj ko je jači i ko je na vlasti u postojećem sistemu će onog ko pokušava promenu uvek zvati uljezom.

Ni Britanija ni Rusija ne bi postale sile da nisu kao uljezi zauzeli tuđe teritorije.
Kako su uopšte nastale pomenute sile i njihove vladajuće kuće?
Pa bili su uljezi koji su srušili tadašnji pravni poredak, a nakon toga pronalazili opravdanja za svoje postupke.
Da li se to zvalo širenje vere, civilizovanje divljaka ili falsifikovanje sopstvenog rodoslova kako bi stekao legitimitet - potpuno je svejedno.

Niko od vas u evropi ne moze da naredjuje nista Rusima. To je problem. Generalno , Rusija je najveca zemlja evrope i najmocnija. I kao takva ce i ostati. Zauvek. I ne samo to, vec civilizacijski i kulturno su daleko napredniji od bilo koga. Ostatak zaostale , kulturno primitivne evrope moze samo da place. Svi mrze onoga ko je bolji od njega. Samo se mrznja pedofasistickog dela evrope pretvorilo u obicnu frustraciju da su postali beznadezno impotentni i depresivni. To je doprinelo da se vecina kao ne prihvaceni indetifikuju sa raznim degenerativnim grupama od pedofilskih, satanistickih, seksualno devijantnih grupica, do morbidno nastranih kao nekrofilnih grupica. Cela evropa sedi na tome. Pukotine su svuda i sadasnju evropu ceka crna buducnost kakvu je oduvek zelela. Slabo naseljenu gde pojedina plemena sede u ogradjenim rezervatima, kao u vrtivima gde ce ih posetioci iz Rusije i celog sveta posecivati i posmatrati, povremeno im bacati oljusten crni luk ili po koju bananu ko zivotinjama u zoovrtovima. Sto je jedna divna buducnost evropskih pedofasista jer ce se vratiti svojim korenima i tradiciji. Jedino ce mozda Rusi da im ugrade radijatore po hladnom pecinama da ih spasu od smrzavanja.
Bice to jedna velika divna naucna laboratorija na otvorenom gde ce mladi narastaji covecanstva moci da uce , posmatranjem primitivnih rodjaka modernih ljudi, kao danasnjih primata i uciti o evoluciji koja se moze manifestovati na razlicite nacine.
Divno. 🥰😇
vi definitivno imate problem sa razumijevanjem... ja napišem da nitko u europi ne želi imati posla sa rusijom, a ti mi odgovaraš da rusiji nitko neće naređivati.... i na taj način ti pobijaš moju tvrdnju koja je nedvojbena.... europa je kroz povijest bila izložena turbulencijama i nikad u povijesti nije bila pod jednim kišobranom kao što je to danas slučaj... naravno da ni ovaj koncept ujedinjene europe u koji se jedino vi i rusi ne uklapate nije savršen, ali je najbolje što se europskim narodima i državama dogodilo od ikad na ovamo....i koliko god vi, pogotovo vi, a djelomično i rusi bili jalni i nezadovoljni razvojem događanja u kojem ćete u konačnici biti potpuno izolirani, ovaj proces je nepovratan.... vi jedino morate svim silama Boga moliti da se rat ne proširi na cijelu Europu, jer u tom slučaju vjerojatnost da vi preživite kao država i narod su vrlo mali... iako živite u nekom svom limbu, trebali bi biti svjesni da kao saveznici rusa u tom slučaju nema šanse da se održite. blok koji bi bio uspostavljen od finske, preko baltičkih država, poljske, rumuinjske i bugarske sve do grčke ni sekunde ne bi trpio trojanskog konja u vidi srbije....

Pa šta da rade ljudi, ovi koji su vojno sposobni brane svoje klinceze, a civili kojima nije do rata su u izbeglištvu

Na nama normalnima je da im šaljemo oružje kako bi ruski svet bio poražen
nista, jadni obicni ljudi.

krivica je na obe strane, na onome sta je ucinjeno i sta nije ucinjeno. Nekome je ovo dobro doslo, ali to sigurno nijesu obicni ljudi ni sa jedne ni sa druge strane.

Od Ukrajinca koji je sa zapada Ukrajine(Lavov) i koji ne voli Ruse, a Poljake jos i manje: Jeste li se vi toliko uvijek mrzili sa Rusima? Ma kakvi, to je sve od 2014. konstantno podjarivanje.

Meni to ima smisla.

.
Апсолутно све је фактурисано као кредит који Украјина треба да враћа.

Пошто пратим украјинске сајтове, сами Украјинци пишу да су уваљене у дужничко ропство неколико генерација будућих Украјинаца.

И сада сложи следеће:

1. 2013./2014. пуч у Украјини и смена легално изабраног председника Украјине.

2. 2014. Усопстављање власти од стране Американаца ("фак јуроп") под фактичком контролом неонациста.

3. од 2014. довлачење НАТО пакта у Украјину и војне припреме за сукоб са Русијом.

4. Истовремено, имитација међународних преговора о смиривању ситуације у Украјини (Минск 1 и Минск 2) што сада признају кључни актери "преговора".

5. Друга половина 2021. окупљање око 100К војске на границама побуњених територија Луканске и Доњецке Репубилике и припреме за коначни напад.

6. Крај 2021. одбацивање и помисли да се, на захтев Русије, организује конференција о безбедности у Европи.

7. Друга половина 2022. буквално исмевање руског предлога Вашингтону о "црвеним линијама" ради избегавања сукоба.

Ми смо буквално све ове фазе на сличан начин прошли кроз распад СФР, касније и СР Југославије и ови светски мајстори обмана су ту имали позитивно искуство, успут рачунајући и на "отпораше" у Русији.

Међутим, испоставило се да Русија није Србија...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back