Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Centar Marjinke je očišćen od neprijateljskih trupa. Gotovo sve višespratnice koje su korišćene kao ozbiljni utvrđeni položaji za neprijatelja su pod našom kontrolom. Ostao je samo mali deo grada gde neprijatelj ima mogućnost da zadrži svoje pozicije - rekao je vršilac dužnosti šefa DNR Denis Pušilin.

Pušilin je 15. decembra objavio da je oslobođeno 80 odsto grada Marjinke.
Prema njegovim rečima, preuzimanje kontrole nad gradom omogućiće ruskim trupama da napreduju u oblasti Krasnogorovke, što treba da rezultira prekidom ukrajinskog granatiranja Petrovskog okruga u Donjecku iz tog pravca.

Tanjug

Sad i ovi Grci lažu.. :mrgreen:

Znači opljačkao dućan

Ali ti opet misliš da je to smislila neka budaletina.
Ja ti tvrdim da je to smislio neko vrlo inteligentan jer točno zna kakav mu je target.

Slušaj, kroz istoriju je pljačka bila jedan od ključnih faktora koji je motivisao vojske u pohodima.
E sad, neko krade veš mašine a neko malo više od toga
Nemoj me terati da tražim snimke iračkog zlata i američkih vojnika, znaš i sam koliko ih je.

Zaista to misliš

Zelenski se pita i vodi stvari u Ukrajini taman koliko i dementni Bajden u USA.
Ozbiljni igrači vuku konce i vode igru, glumci su samo tu da govore šta im je napisano u scenariju.

Daleko bilo da od glumaca nešto zavisi
Untitled-1.jpg

Slušaj, kroz istoriju je pljačka bila jedan od ključnih faktora koji je motivisao vojske u pohodima.
E sad, neko krade veš mašine a neko malo više od toga
Nemoj me terati da tražim snimke iračkog zlata i američkih vojnika, znaš i sam koliko ih je.
sta ce ti fotke,samo ga pitaj sta je bilo sa 200 milijardi dolara koje je Gadafi drzao u evropskim bankama,koliko je to preracunato u ves masine

-Centar Marjinke je očišćen od neprijateljskih trupa. Gotovo sve višespratnice koje su korišćene kao ozbiljni utvrđeni položaji za neprijatelja su pod našom kontrolom. Ostao je samo mali deo grada gde neprijatelj ima mogućnost da zadrži svoje pozicije - rekao je vršilac dužnosti šefa DNR Denis Pušilin.

Pušilin je 15. decembra objavio da je oslobođeno 80 odsto grada Marjinke.
Prema njegovim rečima, preuzimanje kontrole nad gradom omogućiće ruskim trupama da napreduju u oblasti Krasnogorovke, što treba da rezultira prekidom ukrajinskog granatiranja Petrovskog okruga u Donjecku iz tog pravca.

Tanjug

Sad i ovi Grci lažu.. :mrgreen:
Ne mora da znaci da lazu...ovu selendru su granatirali koliko dugo, mesec dana? Dva?

Mesto sa 9000 stanovnika, idi begaj :cepanje:

1671454057213.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back