Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ne postavlja se tako link...kad vec moram da te ucimIMa link a imaš i napisan original izvora.. pa bolje skokni do originala, zar ne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postavlja se tako link...kad vec moram da te ucimIMa link a imaš i napisan original izvora.. pa bolje skokni do originala, zar ne![]()

Bolje (na)uči da ne podržavaš nacizam i fašizam..Ne postavlja se tako link...kad vec moram da te ucim![]()
Primijetio si da je zabavljač od KGB oficira napravio vic?
Znači opljačkao dućan
Ali ti opet misliš da je to smislila neka budaletina.
Ja ti tvrdim da je to smislio neko vrlo inteligentan jer točno zna kakav mu je target.
Zaista to misliš
Zelenski se pita i vodi stvari u Ukrajini taman koliko i dementni Bajden u USA.
Ozbiljni igrači vuku konce i vode igru, glumci su samo tu da govore šta im je napisano u scenariju.
Daleko bilo da od glumaca nešto zavisi
Dok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
sta ce ti fotke,samo ga pitaj sta je bilo sa 200 milijardi dolara koje je Gadafi drzao u evropskim bankama,koliko je to preracunato u ves masineSlušaj, kroz istoriju je pljačka bila jedan od ključnih faktora koji je motivisao vojske u pohodima.
E sad, neko krade veš mašine a neko malo više od toga
Nemoj me terati da tražim snimke iračkog zlata i američkih vojnika, znaš i sam koliko ih je.

zapadna donacija ili domaca pamet ?
Ne mora da znaci da lazu...ovu selendru su granatirali koliko dugo, mesec dana? Dva?-Centar Marjinke je očišćen od neprijateljskih trupa. Gotovo sve višespratnice koje su korišćene kao ozbiljni utvrđeni položaji za neprijatelja su pod našom kontrolom. Ostao je samo mali deo grada gde neprijatelj ima mogućnost da zadrži svoje pozicije - rekao je vršilac dužnosti šefa DNR Denis Pušilin.
Pušilin je 15. decembra objavio da je oslobođeno 80 odsto grada Marjinke.
Prema njegovim rečima, preuzimanje kontrole nad gradom omogućiće ruskim trupama da napreduju u oblasti Krasnogorovke, što treba da rezultira prekidom ukrajinskog granatiranja Petrovskog okruga u Donjecku iz tog pravca.
Tanjug
Sad i ovi Grci lažu..![]()

100k uništenih okupatora do nove godine.Dok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
10 mjeseciNe mora da znaci da lazu...ovu selendru su granatirali koliko dugo, mesec dana? Dva?
Mesto sa 9000 stanovnika, idi begaj
Pogledajte prilog 1272977
Evo svakih mesec dana po jedno selo...ihaaaaajDok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
Ma da, sve je to odlučila Duboka DržavaDa i šta s tim, to je uradio Zelenski, sam je sve osmislio i sproveo u delo
Nemojmo se zahebavati, držim te za vrlo inteligentnog čoveka i ti znaš da je Zelenski samo figura, niti šta odlučuje niti povlači poteze.
Čovek je glumac i igra ulogu onako kako je napisana
Putin "nacista" što je protiv ukro fašista, ubica djece i spaljivana živih nenaoružanih ljudi?Ne podrzavam i nikada necu podrzavati. To sto putin trenutno radi je nacizam, a sve mi se cini da se tebi svidja to sto on radi?![]()
Evo samo šta nisu oslobodili Bahmut kojeg napadaju cc 4-5 mjeseci..Dok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
Ajoj, tugo jesenja!10 mjeseci
Ništa, to mu je jedina zemlja gde može da izađeputin i šojgu u minsku...šta se dešava?...ujedinjenje u jednu državu?...prijenos nuklearnog oružja u bjelorusiju?...