Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.091
Verujem da bi i najveći ološ izabrao Moskva šnit umesto reforme kad bi ponudili besplatno...pa kada se ti kladis na belog coveka a ne na reprezentaciju Obale Slonovace aka Francuska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da bi i najveći ološ izabrao Moskva šnit umesto reforme kad bi ponudili besplatno...pa kada se ti kladis na belog coveka a ne na reprezentaciju Obale Slonovace aka Francuska
Računaj da padate s vlasti neverovatno uskoro.Stojko je predvideo Argentinu u finalu dok si ti želela Hrvate.
Isto si glupa i za političku prognozu.
Ćao!
Jao ne opet...Računaj da padate s vlasti neverovatno uskoro.
A onda...

Moraju to da rade, zbof nuklearkiDok u Kijevu svetle petrolejke, Ukroenergo nastavlja sa izvozom struje u Poljsku i dalje EU ''partnerima''.
![]()
onda ce opet ONI da se prilagode kao i dosadRačunaj da padate s vlasti neverovatno uskoro.
A onda...
Ajde pogledaj mapu pa mi reci koliko je Donjeck udaljen od fronta, može?
Naprotiv, postoji određena krivica što nije mnogo ranije dato mnogo razornije oružje Kjivu.Načelno moram da se složim za Frt-om po ovom pitanju.
Ovo što gledamo se jednim imenom zove ESKALACIJA rata.
Sada Ukrajinci uzvraćaju istom ili sličnom merom po ciljevima na ruskoj strani gotovo u potpunosti analogno onome što Rusi gađaju njima i tu nema mesta za neku ljutnju, tante za kukuriku, što bi se reklo.
Rusi su gađali i gađaju infrastrukturu, mostove, aerodrome, železničke čvorove kao i svaki cilj koji koristi vojska (ne nužno vojni).
Pošto je u ratu to praktično sve, onda je sve i cilj udara.
E sad su Ukrajinci počeli da vraćaju, koliko god mogu, po istim takvim ciljevima i to ne samo u Ukrajini već i na teritoriji Rusije.
Ovo je jako zabrinjavajuće, eskalacija rata vodi ka potpunoj neizvesnosti i događaji mogu otići u potpuno katastrofalnom pravcu.
Svaki kontraudar izaziva još žešću reakciju jedne ili druge strane i spirali ludila nema kraja.
Slažem se, zato i treba što pre uraditi pravu stvar i eskalirati ovaj sukob ka zapadu.Naprotiv, postoji određena krivica što nije mnogo ranije dato mnogo razornije oružje Kjivu.
Ne treba da geopolitikantski kalkulus bude ispred rađenja prave stvari

Naprotiv, postoji određena krivica što nije mnogo ranije dato mnogo razornije oružje Kjivu.
Ne treba da geopolitikantski kalkulus bude ispred rađenja prave stvari
Radujem se svakoj eskalacijiSlažem se, zato i treba što pre uraditi pravu stvar i eskalirati ovaj sukob ka zapadu.![]()
Ko je rekao da mene zanima deeskalacija. To vi Rusi samo vidite kao slabost, a ja želim da projektujem zastrašujuću riku tigraDa, svakako, oružje kojim može ds se gađa Moskva bi svakako doprinelo deeskalaciji situacije.
To nikako ne bi bio uvod u totalni rat, sasvim sigurno
Onda prestani da mjaučeš kao mokra mačka.Ko je rekao da mene zanima deeskalacija. To vi Rusi samo vidite kao slabost, a ja želim da projektujem zastrašujuću riku tigra
Ja sam underboss of this holocaust. Mojim postovima možeš da zahvališ što se o tvojoj Rusiji sad može govoriti samo u prošlom vremenu.Onda prestani da mjaučeš kao mokra mačka.
Tvojim postovima može da zahvali samo Krstarica... zbog broja klikova.Ja sam underboss of this holocaust. Mojim postovima možeš da zahvališ što se o tvojoj Rusiji sad može govoriti samo u prošlom vremenu.
I nije neki odgovor.
Kako Kijev može da ima nuklearnu bombu kad neće postojati, da to nije neka savremena proza apsurda.Radujem se svakoj eskalaciji
Recimo Girkin je rekao: "Pa, ako mi eksplodiramo nuklearnu bombu, sledeće nedelje će Kjiv imati nuklearnu bombu s našim imenom na njoj."
Recimo vi bacite taktičku na Avdiivku, a sutra Belgorod nestao s mapeKako Kijev može da ima nuklearnu bombu kad neće postojati, da to nije neka savremena proza apsurda.