Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali što je najlepše, nemate izlaz.

Ili će Rusija nestati, ili će biti ponižena kapitulacijom sramote
Ova baš ne preterano inteligentna konstrukcija i ne ostavlja previše prostora Rusima za uspeh ove operacije (ovog sukoba), ja ne bih tako samouvereno postavljao mogućnost jednoj super sili koja ima nuklearni arsenal (možda čitaju, pa se uplaše od ovakvih prognoza i pritisnu ono zajebano crveno dugme a onda nema pobednika).

Ova baš ne preterano inteligentna konstrukcija i ne ostavlja previše prostora Rusima za uspeh ove operacije (ovog sukoba), ja ne bih tako samouvereno postavljao mogućnost jednoj super sili koja ima nuklearni arsenal (možda čitaju, pa se uplaše od ovakvih prognoza i pritisnu ono zajebano crveno dugme a onda nema pobednika).
Ja i navijam da vi posegnete za WMD. Jer tada će gospodin Patreus da izbriše rusiju

Zasto se ne pripremi plan za Ukrajinu, po receptu korejskog poluotoka? Lijepo, podijeliti Ukrajinu na dva dijela to jest na rusku i NATO teritoriju. Krim se vise nikada nece vratiti Ukrajini i svaki pokusaj bi izazvao III svjetski rat. Ovaj Zelensky misli da je Ukrajina mnogo bitna za svijet pa cak i po cijeni svjetskog rata, ali to je pogrijesno i treba se vec jednom spustiti na zemlju.

Zasto se ne pripremi plan za Ukrajinu, po receptu korejskog poluotoka? Lijepo, podijeliti Ukrajinu na dva dijela to jest na rusku i NATO teritoriju. Krim se vise nikada nece vratiti Ukrajini i svaki pokusaj bi izazvao III svjetski rat. Ovaj Zelensky misli da je Ukrajina mnogo bitna za svijet pa cak i po cijeni svjetskog rata, ali to je pogrijesno i treba se vec jednom spustiti na zemlju.
Ukrajina polaže pravo na Krim, to je njeno.

A vi rusošiiti ako mislite da možete izdržati dug rat, samo napred

Ceo svet navija za ruse, ti nato lopovi i lazovi su se svima smucili a i ne mogu vise nikog da nateraju da se prave glupi i ludi i da im kao veruju. Jos malo parica da nastampaju, malo organa da pokradu ...sve je to sitno...ceo svet ce slaviti kad se tih monstruma rese.
Samo cu ovo ovde ostaviti. Da vidis koliko nemas pojma.

Zelene su clanice UN koje osudjuju rusku agresiju na Ukrajinu.

1670851548588.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back