Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Pa kako se vi to borite protiv cionističkog entiteta kad pozivate Al-Yahood na paradu sramote
Pogledajte prilog 1269120
Juda je jedini bez georgijanske lente.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako se vi to borite protiv cionističkog entiteta kad pozivate Al-Yahood na paradu sramote
Pogledajte prilog 1269120

Malo provociram da, ali pišem činjenice zato i popizdite...Bošnjaci neki dan slavili po Sarajevu, Zenici i Tuzli, jer smo pobijedili Brazil, Crnogorci preuzeli cijeli hrvatski foklor i pjesme, Albanci nas gledaju kao u Boga. Ovo ti se zove pametna politika sklapanja savezništva.Provociraš kao obični idiot, sve u nadi da nekog iznerviraš, tvojim Ukrima baš nikako ne ide.
До сада нисте, али можда једног дана, срећа је лепа само док се чека... нада последња умире. Међутим господари не ослобађају слуге за џ. Једино неки устанак да покренете.Pa i "brani", tj. tamo se ratuje i za RH interese, ako slomimo Ruse. Imat ćemo slobodne ruke na Z.Balkanu, kao što ste vi imali 1918.![]()

putin ti lepo kaze da prestanes da zivis u proslosti, da smo usli u HAJPER EPOHU, ali tebe je izgleda vreme pregazilo, ne shvatas da pravimo sa njim nspRusija je bila glavni promoter komunizma
Zato treba veličati CIA što je uništila KGB
Ma ona se drogira s nekim njesra pa su joj sinapse ošle na odmor.ma vidis da Tvin Konza samo zamenjuje teze i izopaccuje, zivi u proslosti, ne skida povez sa ociju, kao da ja marks bio rus, a ne svaba, kao da je hladni rat i da rusi nisu VEC SVE modernizovali - sve HAJPER
... и антируске културе.A Jaggie nam je glavi promoter trolovanja.
Ne vredi to ništa, svi će po naređenju EK i fon der Lajave lično morati da mutiraju u insektivorne mravojede.Radi se na tome intenzivno, evo i Kidmanicu su angažirali. Isto kao i kod cjepiva, sve što se reklamira, potreba je oprez, jer to je otrov.
Kad je netko vidio reklamu za čvarke?
Kukci su za nas opasni zbog hitina, biopolimera koji je teško razgradiv, i kao takav neprihvatljiv u ishrani, To je ujedno i razlog zašto se kukci niti u jednoj kulturi ne jedu kao osnova. U Kini i na dalekom istoku su nešto kao poslastica.
Za kaj točno? Da ih sve pošaljemo u Irsku, LU, DE i AT. Jer eto, uspješno smo iselili svoju mladost, njih 500 k pobjeglo je od nas i našeg "blagostanja"Pa i "brani", tj. tamo se ratuje i za RH interese, ako slomimo Ruse. Imat ćemo slobodne ruke na Z.Balkanu, kao što ste vi imali 1918.![]()
Pa, moja teorija je da se ništa nije promenilo od 1999. nego ste vi sami sebe to ubediliputin ti lepo kaze da prestanes da zivis u proslosti, da smo usli u HAJPER EPOHU, ali tebe je izgleda vreme pregazilo, ne shvatas da pravimo sa njim nsp

halo, pa zasto lojd ostin onda dize frku [vidi iznad link, video, neko je ostavio, ili vidi nize, ubacio sam], i kome preti blekrok recesijom, rusima?Pa, moja teorija je da se ništa nije promenilo od 1999. nego ste vi sami sebe to ubedili
putem echo chamber sajtova kao što su WebTribune
Od kud je bio taj Rus koji te nogirao?Pa, moja teorija je da se ništa nije promenilo od 1999. nego ste vi sami sebe to ubedili
putem echo chamber sajtova kao što su WebTribune
A pravoslavci. Hrvatska je oterala milion svojih stanovnika u poslednje tri decenije.Za kaj točno? Da ih sve pošaljemo u Irsku, LU, DE i AT. Jer eto, uspješno smo iselili svoju mladost, njih 500 k pobjeglo je od nas i našeg "blagostanja"

Jaggie mrzi Ruse patološki, kada je bila pucnjava u školi negde u Rusiji rekao/la je "umrlo ti je 16 Rusa"... и антируске културе.
Srbi nikad nisu željeli živjeti u hrvatskoj državi, zato su i otišli..A pravoslavci. Hrvatska je oterala milion svojih stanovnika u poslednje tri decenije.
Pa imali ste slobodne ruke 1941. i ceo Svet osim vas zna šta ste tada napravili,jedino za šta ste i bili sposobni i tada i sada-za genocid nad nenaoružanim srpskim narodom.Pa i "brani", tj. tamo se ratuje i za RH interese, ako slomimo Ruse. Imat ćemo slobodne ruke na Z.Balkanu, kao što ste vi imali 1918.![]()
Za kaj točno? Da ih sve pošaljemo u Irsku, LU, DE i AT. Jer eto, uspješno smo iselili svoju mladost, njih 500 k pobjeglo je od nas i našeg "blagostanja"
Moji razlozi za protivljenje Rusiji su već objavljeni:Od kud je bio taj Rus koji te nogirao?
Ako ti je neka uteha, ti si prilično boles'an u glavuGadi mi se taj nivo psihopatije

Vi i "slobodne ruke". Da nije žalosno, bili bi smešno.Pa i "brani", tj. tamo se ratuje i za RH interese, ako slomimo Ruse. Imat ćemo slobodne ruke na Z.Balkanu, kao što ste vi imali 1918.![]()
Mislim da nije milijun, čitala sam procjenu oko 500-600 k da je iseljeno. U svakom slučaju držva je na gubitku čim joj bilo tko iz države iseli.A pravoslavci. Hrvatska je oterala milion svojih stanovnika u poslednje tri decenije.
ja mislim da vuce traume iz mladosti, period kulminacije hladnog rata, znaci da je mnogo matora, pa lapi pomalo vec, sto je i za ocekivati ako si 1931Ma ona se drogira s nekim njesra pa su joj sinapse ošle na odmor.