Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupi majcu ako meni ne verujes, guglaj cnn fake news, a shirt ne moras ni da upises, ni news, samo CNN FAKE... CUDI ME DA JOS NISU BANKROTIRALI, KRISTIJAN AMANPUR JE OTISLA NA DJUBRISTE ISTORIJE
1670672751729.png

https://www.googleadservices.com/pa...svzx_O77AhU_FFkFHe86AhcQwg8oAXoECAYQEw&adurl=

Poslednja izmena:
Само што је разлика у томе да су на Куби биле совјетске атомске бомбе,

а у Украјини нема никаквог америчког војног присуства упркос вашим жарким жељама.

Плус, Совјетски Савез је био велика светска сила,

данашња Русија је Горња Волта са совјетским атомским бомбама.
Ta razlika koju pominješ je tehnička razlika. Sada se rakete postave za par sati.

Zanimljivo pitanje, na koje još niko nije dao razuman odgovor, je zašto Rusiji nisu date garancije da tih raketa neće biti? Šta misliš o tome?

Путин:
Русија би могла да усвоји амерички принцип превентивног напада Председник Русије Владимир Путин изјавио је да би Москва могла да размотри могућност увођења америчког принципа осигурања сопствене безбедности,између осталог и тактику разоружавајућег и превентивног напада. „Прво, САД имају теорију превентивног напада. Друго, они разрађују систем разоружавајућег удара. Шта је то? То је напад савременим високо технолошким средствима који треба да се изведе на командна места,лишавајући противника тих командних система“, рекао је Путин.
Он је претпоставио да би руске власти могле да усвоје америчке принципе у осигуравању сопствене безбедности.
„Ако већ говоримо о том разоружавајућем нападу, можда би требало да размислимо о усвајању принципа наших америчких партнера, њихових идеја за осигуравање безбедности? Само размишљамо о томе“, прецизирао је руски лидер.
:per::whistling:

sve takve tv kuce poput cnn treba pred medjunordim sudom pravde presuditi kao jedan od izvoditelja genocida sirom planete jer su svojim lazima neo kolonijalno nacistickom propagandom ubili milione ljudi sirom sveta i za to trebaju biti presudjeni u istoriji kao ratni zlocinci kao sto je to bio slucaj sa gebelsom

Рат у Вијетнаму није почео америчком инвазијом и нема никакве везе са експанзијом комунизма.
Могао си се мало информисати о колонијалним управама и њиховом терору над локалним становништвом.
Такође и западни потстицај развоја проституције као вида привреде је занимљив феномен у Индокини.
Информиши се мало човече!
Rat u Vijetnamu poceo je destabilizacijom Juznog Vjetnama od strane komunistickog Severnog Vijetnama na mig SSSRa i Kine. Francuzi su najureni 12 godina pre uplitanja Amerike u sukob dva Vijetnama, tacnije 53. a nakon 12 godina umesala se Amerika jer Juzni nije imao sanse protiv Severnog opremljenog od strane Kine i SSSRa. Amerika je napustila Vijetnam tek kada su komunistima otupeli zubi i vise nisu bili sposobni za dalju ekspanziju, te dogadjaje sam pratio iz dana u dan kao sada ove u Ukrajini.

Путин:
Русија би могла да усвоји амерички принцип превентивног напада Председник Русије Владимир Путин изјавио је да би Москва могла да размотри могућност увођења америчког принципа осигурања сопствене безбедности,између осталог и тактику разоружавајућег и превентивног напада.
UDRI PARIZ I BERLN, kao garante minskih sporazuma, koji su posluzili samo da se ukrajna naoruza za rat, JA NE ZNAM STA SE CEKA, AKO RAT VEC UVELIKO TRAJE? JA BIH SPRCAO BERLON I PAROZ, NE BOH TREPNUO, NEGO JE PUTIN JAJARA, A NATO NE BI NI MRDNUO, JER NIJE NATO NI POTPISIVAO MINSKE SPORAZUME KAO PARIZ I BERLIN... cist zicer da im se nayebe svega po spisku! posle bi pregovarali i videli ne bi li kina garantovala sporazum? aha. sigirno se berlin i pariz ne bi nista pitali, jer su govna. makrone, jezik za zubima, ni zucnuo da nisi~!

Poslednja izmena:
Prave pravoslavce, oni koji su ostali verni Ruskoj pravoslavnoj Crkvi, u od nacista okupiranoj Ukrajini, Ruskoj svetoj zemlji, ubijaju samo ukro-nacisti
u ova dva reda ništa ne valja,
pravoslavno,
rusko
ukraina
ukro-nacisti
su izmišljeni termini da se ljudima stave nevidljivi lanci i kesa na glavu tako da ne vide gde idu pa im treba vladar

crkva
je institucija bliska/ista državi koja sve to organizuje sa državom

јел знаш ти где је љ на тастатури?
То само ти имаш времена за тривијалности
Кад будем пребацио на руски
мрзи ме да сваком лудаку објашнјавам !
"Лј" овако не разумеш а :fdlan:
Требао би стварно да обидјеш чике у белом
Пасеш ту трави , недостаје ти холестерол који је покретач мозга !
Размисли мало о томе ???:bye:

Белорусија је продужила време вежби , ово ће значити да су ове вежбе продужене за 33 недеље. За време ових вежби Белоруска војска је изводила искључиво дефанзивне вежбе док је Руска војска играла улогу нападача. :whistling:
FjmMH_3XwAE3x5H
FjmMJGIWYAM1qCu

Poslednja izmena:
E bas da vidim i to cudo. Znas li kako bi ti izgledao odgovor?
berlin i pariz su samoinicijativno, bez natoa, garantovali minske sporazume - pa po kom osnovu je nato tu upleten?
rusija je ***** ako ih ne razyebe, nato sa tim nema nista.

rusija da objavi da su garanti minskog prevarnog sporazuma koji je doveo do rata u ukrajini legitimne mete u sirenju rata van ukrajine - formalno-pravno sve pod konac, i samo rokaj-kokaj, nato se nece mesati, nema osnova, i to je makron shvatio i zato se slihta rusima; ajde navedi koji je razlog makronovog slihtanja, onda, ako ja nisam u pravu?

Poslednja izmena:
:klap::klap::klap:

Семаковско гасно поље је пуштено у рад на Арктику. То је постало прво морско гасно поље у Русији које је развијено директно са обале са проширеним досегом. У оквиру прве фазе пројекта, производња би могла да достигне 7,5 милијарди кубних метара годишње.
FjnRyJ-XwAUtcsz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back