Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.135
A šta tebe briga za ukrajinsku bolnicu u Donjecku?Šta te briga za rusku bolnicu u Marinki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta tebe briga za ukrajinsku bolnicu u Donjecku?Šta te briga za rusku bolnicu u Marinki?
Marinika je bojno polje i linija fronta, na kojoj su sa jedne strane Ukrajinci a sa druge Rusi, koji puskama jurisaju jedni na drugeDa, a u Marinki je uništena do temelja.
I?
Ko je rek'o da me briga?A šta tebe briga za ukrajinsku bolnicu u Donjecku?
Ma kretenskj rezon imaju skroz. Sramotno.Pazi, ruski nacisti već 2 mjeseca raketiraju gradove diljem ukrajine pa je bilo "Rokaj kokaj, evo mraka, nema vode buhahaha" itd.
A kada se batina okrenula pa ide rokanje po Donjecku i BNR, onda je kme kme ustaše gađaju civile. Ne može tako.
Koliko se da vidjeti imaju preopterećenje dijelova elektro mreže i moraju negdje odvesti višak jer zbog uništenja dalekovoda elektrane nemaju kamo sa strujom i dolazi do prenapona.Dok u Kijevu svetle petrolejke, Ukroenergo nastavlja sa izvozom struje u Poljsku i dalje EU ''partnerima''.
![]()
Odlične kombinacije snimaka ispravnog ukrajinskog S300 i snimaka uništenja ruskih S300 kod mosta u Hersona od ljetos.Mikola i njegov S-300

Ne vidim problem, drug Emihs je kazao da je broj civilih žrtava i dalje suviše mali za ovaj nivo sukoba.Marinika je bojno polje i linija fronta, na kojoj su sa jedne strane Ukrajinci a sa druge Rusi, koji puskama jurisaju jedni na druge
Bolnica u Donjecku je 20 kilometara daleko od linije fronta, u centru Donjecka, iz koje nema nikakvih destava na front.
Ako ne vidis razliku izmedju ove dvije stvari onda ja ne znam sta drugo da ti kazem, mozemo da zavrsimo diskusiju odmah.
Pored pregrsta ruskih izvora da je danas pogodjena bolnica, evo jednog arapskog, samo da ne bude da Rusi lazu:
https://english.almayadeen.net/news...-donetsk-causes-fire-to-break-out-in-hospital
Ali nije ni to najstrasnije u svemu ovome. Desi se, da Rusi svjesno ili nesvjesno pogode civile, desi se, mada mnoogo cesce da to isto
urade i Ukrajinci. Ali najgore je sto ti i jos neki takav potez uzdizete i slavite kao neki vojnicki podvig. To mene zaprepascuje...
I na kraju, ono bas najgore...
Doneli odluku da hostuju proksi rat, sad nek se žale Bajdenu.Ne vidim problem, drug Emihs je kazao da je broj civilih žrtava i dalje suviše mali za ovaj nivo sukoba.
Nadam se još da si, dok si pisao svoj post, imao na umu da nijedna bolnica ne bi bila pogođena da Rusija nije izvršila agresiju na Ukrajinu prvo 2014. a onda 2022. godine
Za svo ovo paradiranje POWs ćete odgovarati u Hagu.
Paganski ritual, to je Azov ili KrakenPoslednji (normalno, nacistički) pozdrav vatrenom Mikoli, koji se žrtvovao da se ekipa ne smrzne.
Odvratno, mogli su da ga pokopaju umesto da ga spale i ostave.
OPET ..U Mariniki je bila isključivo vojska a u Donjecku civili..Nije valjda da idu na teror civila pored toliko ciljeva oni zasipaju centar Donjecka ..Los znak moj ti ..Da, a u Marinki je uništena do temelja.
I?
Koji si ti tupan. Juče su na mamce uključena 4 radara ukrajinskih S-300 i sva četiri su spržena antiradarskim raketama, posle su lanseri bili šala.Odlične kombinacije snimaka ispravnog ukrajinskog S300 i snimaka uništenja ruskih S300 kod mosta u Hersona od ljetos.
Koji autogol![]()
Kakve su to lazne rakete koje Rusi ispaljuju ..Kruže i gledaju gde će pvo da se javi ..
Prosto veličanstveno! Hoćemo još ovakvih prikaza!Mikola i njegov S-300
General je visoki oficir, kakve govore ocekujes kada se ratuje, znas vec sta Ukri pricaju o Rusima i obratno.Није он само бивши совјетски официр, већ и председник сепаратистичке чеченске републике коју је назвао туркијским именом. Иначе, није ни официр, већ генерал. Мене занима јеси ли послушао и два наставка осим првог дела и како он говори уопште о руском народу, обичном руском човеку? Да ли мислиш да је то у реду?