- Poruka
- 18.989
Ti prvi put večeras saznaješ za postojanje tržišta akcijaOnako investiraš u naftnu industriju koju drže mafijozi po celoj EU, obavezno dobijaš deonice i svoj procenat, samo uplatiš online, jel da?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti prvi put večeras saznaješ za postojanje tržišta akcijaOnako investiraš u naftnu industriju koju drže mafijozi po celoj EU, obavezno dobijaš deonice i svoj procenat, samo uplatiš online, jel da?
Da iskoristim vaš ruski argument: "Ruska letenja u svemir su ionako lažirana u studiju."
Јесу Руси још увек у близини?Jel pao Bakhmut
Sve je to dobro, ali ja isto mislim da Rusi spremaju drugu rudnu, opet tamo negdje u veljači. Imaju oni force za još jednu ofenzivu, kad pokupe i remontiraju sav krš sa livada.

Da, da, a baš se tako lako svakome prodaju akcije sa masnim dividendama, probaj pa nam javi.Ti prvi put večeras saznaješ za postojanje tržišta akcija
Evo ti jedne Ukro pijanice, čovek se napio zbog straha a tvoji Ukri ga privezali za drvo.Kako ne bi imali ima još alkića željnih krvi po vukojebinama sibira, sve će to tatko putko spakirati i na front, dvije muhe jednim udarcem, šahista je to, i to genijalan
Možda je rekao da voli ____ firera PutinaEvo ti jedne Ukro pijanice, čovek se napio zbog straha a tvoji Ukri ga privezali za drvo.
Nek su oni navijali za nas, rezultat je nebitanArgentina i Srbija protiv Sveta. Tu ni Rusi ne mogu da pomognu.
![]()

Samo zato sto je to bila stvar prestiza za Sovjete te su pored vojske ulupali ogromne resurse u svemirski program. Da bi opet zakasnili za Amerikancima u utrci za mjesec, iako su ovi razvijali sve ostale tehnologije.
Kako se bore Hrvati na istočnom frontu?
Jesu li hrabri?

Koliko je ruski jezik melodičniji od ukrajinskog. Ukrajinski zvuči nekak njonjavo ko poljskiEvo ti jedne Ukro pijanice, čovek se napio zbog straha a tvoji Ukri ga privezali za drvo.
Prati kako se kreće cena pa kupuj, šta da ti kažem.
Pravi si BRE ustaša, samo da se ne upiškite kao i prošli put?Mi kad krenemo linija će biti kod Staljingrada, kao i prošli put, samo što će ovaj put Staljingrad pasti![]()
Kršite ženeva konvencije aUZapazite kako se ovaj junačina iz Desnogod Sektora (plavo žuta mrtvačka glava na grudima) upiškio od straha, dobiće čovek PTSD od ruske artiljerije:
Nisam nesto zainteresiran za INA-u. Ali posjedujem 280 dionica Shell-a, i vjerovatno cu kupiti jos 100 ako im cijena padne ispod 25 Eura.Prati kako se kreće cena pa kupuj, šta da ti kažem.
Čime, pa lik snima selfie.Kršite ženeva konvencije a
Biće nirnberški proces
Ne, Rusija će i dalje ostati sirota i zaostala država, ne brini.Još nas podseti samo, propade li Rusija tada kada je trebalo doplatiti za naftu
pošto se smatra da će propasti sada kada je cena kudikamo veća
Evo ti jedne Ukro pijanice, čovek se napio zbog straha a tvoji Ukri ga privezali za drvo.

Ne, Rusija će i dalje ostati sirota i zaostala država, ne brini.
Samo je sada iskopčana iz svih civilizacijskih tekovina, pa i onih najprimitivnijih tipa sporta.
Zamisli ruskog gimnastičara, sad ima konkurenciju samo u Bjelorusiji
Da ja sam u mladosti posedovala Exxon MobilNisam nesto zainteresiran za INA-u. Ali posjedujem 280 dionica Shell-a, i vjerovatno cu kupiti jos 100 ako im cijena padne ispod 25 Eura.
Koliko je ruski jezik melodičniji od ukrajinskog. Ukrajinski zvuči nekak njonjavo ko poljski