Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.618
А ЦННnajobjektivnji na tv-u, pa ne bi bio popularan da nije, a lazni mediji, fejk njuz gube na gledanosti, tramp je zasluzan, ali sada su svi vec ukapirali da samo lazu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ЦННnajobjektivnji na tv-u, pa ne bi bio popularan da nije, a lazni mediji, fejk njuz gube na gledanosti, tramp je zasluzan, ali sada su svi vec ukapirali da samo lazu

kupi majcu ako meni ne verujes, guglaj cnn fake news, a shirt ne moras ni da upises, ni news, samo CNN FAKE... CUDI ME DA JOS NISU BANKROTIRALI, KRISTIJAN AMANPUR JE OTISLA NA DJUBRISTE ISTORIJE
Profesorski! Samozvani profesor i njegova filozofija!To ti onako iz glave Profesore![]()
![]()
Ta razlika koju pominješ je tehnička razlika. Sada se rakete postave za par sati.Само што је разлика у томе да су на Куби биле совјетске атомске бомбе,
а у Украјини нема никаквог америчког војног присуства упркос вашим жарким жељама.
Плус, Совјетски Савез је био велика светска сила,
данашња Русија је Горња Волта са совјетским атомским бомбама.

sve takve tv kuce poput cnn treba pred medjunordim sudom pravde presuditi kao jedan od izvoditelja genocida sirom planete jer su svojim lazima neo kolonijalno nacistickom propagandom ubili milione ljudi sirom sveta i za to trebaju biti presudjeni u istoriji kao ratni zlocinci kao sto je to bio slucaj sa gebelsomkupi majcu ako meni ne verujes, guglaj cnn fake news shirt
Pogledajte prilog 1268491
https://www.googleadservices.com/pa...svzx_O77AhU_FFkFHe86AhcQwg8oAXoECAYQEw&adurl=
јел знаш ти где је љ на тастатури?
On profesor...Profesorski! Samozvani profesor i njegova filozofija!![]()
Nije teško biti pametniji od krezubog febe. Čim ti pišeš "muzei" jasno je da nisi napisao mnogo pismenih sastava.To ti onako iz glave Profesore![]()
![]()
Rat u Vijetnamu poceo je destabilizacijom Juznog Vjetnama od strane komunistickog Severnog Vijetnama na mig SSSRa i Kine. Francuzi su najureni 12 godina pre uplitanja Amerike u sukob dva Vijetnama, tacnije 53. a nakon 12 godina umesala se Amerika jer Juzni nije imao sanse protiv Severnog opremljenog od strane Kine i SSSRa. Amerika je napustila Vijetnam tek kada su komunistima otupeli zubi i vise nisu bili sposobni za dalju ekspanziju, te dogadjaje sam pratio iz dana u dan kao sada ove u Ukrajini.Рат у Вијетнаму није почео америчком инвазијом и нема никакве везе са експанзијом комунизма.
Могао си се мало информисати о колонијалним управама и њиховом терору над локалним становништвом.
Такође и западни потстицај развоја проституције као вида привреде је занимљив феномен у Индокини.
Информиши се мало човече!
Pravi intelektualac! Bas zamlataOn profesor...
Podvojena licnost, kiti se tudjim perijem a ne zna iz glave jednu smislenu recenicu sastavit, krstaricina zamlata jos iz 2006![]()
UDRI PARIZ I BERLN, kao garante minskih sporazuma, koji su posluzili samo da se ukrajna naoruza za rat, JA NE ZNAM STA SE CEKA, AKO RAT VEC UVELIKO TRAJE? JA BIH SPRCAO BERLON I PAROZ, NE BOH TREPNUO, NEGO JE PUTIN JAJARA, A NATO NE BI NI MRDNUO, JER NIJE NATO NI POTPISIVAO MINSKE SPORAZUME KAO PARIZ I BERLIN... cist zicer da im se nayebe svega po spisku! posle bi pregovarali i videli ne bi li kina garantovala sporazum? aha. sigirno se berlin i pariz ne bi nista pitali, jer su govna. makrone, jezik za zubima, ni zucnuo da nisi~!Путин:
Русија би могла да усвоји амерички принцип превентивног напада Председник Русије Владимир Путин изјавио је да би Москва могла да размотри могућност увођења америчког принципа осигурања сопствене безбедности,између осталог и тактику разоружавајућег и превентивног напада.
u ova dva reda ništa ne valja,Prave pravoslavce, oni koji su ostali verni Ruskoj pravoslavnoj Crkvi, u od nacista okupiranoj Ukrajini, Ruskoj svetoj zemlji, ubijaju samo ukro-nacisti
E to je sustina. Sprecavanje ekspanzije. Mada, mislim da su kauboji lose odigrali Vijetnam. Ali su naucili lekciju. Ukrajina je primer njihove naucene lekcije.Amerika je napustila Vijetnam tek kada su komunistima otupeli zubi i vise nisu bili sposobni za dalju ekspanziju, te dogadjaje sam pratio iz dana u dan kao sada ove u Ukrajini.
Naebala jaguarka.Ако нестане нета да знате шта је![]()
То само ти имаш времена за тривијалностијел знаш ти где је љ на тастатури?

E bas da vidim i to cudo. Znas li kako bi ti izgledao odgovor?UDRI PARIZ I BERLN, kao garante minskih sporazuma, koji su posluzili samo da se ukrajna naoruza za rat, JA NE ZNAM STA SE CEKA, AKO RAT VEC UVELIKO TRAJE? JA BIH SPRCAO BERLON I PAROZ, NE BOH TREPNUO
Slozim se onim sta si napisao a ti se upletes ko pile u kucinu, zaronis u mistiku i patetiku.Trla baba lan, da joj prođe dan, i luda misli na muda ...To je jedini smisao svakog tvoga posta... Dosta, za Božiju volju dosta, jer Srbi svoje duše plemenimo za vreme Božićnog posta ...![]()

ovima da uzmeš futur iz gramatike ne bi znali šta da kažu!
berlin i pariz su samoinicijativno, bez natoa, garantovali minske sporazume - pa po kom osnovu je nato tu upleten?E bas da vidim i to cudo. Znas li kako bi ti izgledao odgovor?
Za putiniste sustina nema znacaja oni samo vide da je Amerika napustila, "pobegla" sa bojnog polja, decja posla a zalosno je sto nikada nece da odrastu.E to je sustina. Sprecavanje ekspanzije. Mada, mislim da su kauboji lose odigrali Vijetnam. Ali su naucili lekciju. Ukrajina je primer njihove naucene lekcije.

Kakav odgovor? Pa SAD bi ušle u rat samo kada bi njima zaprijetila opasnost a inače ne bi ćunom mrdnuli.E bas da vidim i to cudo. Znas li kako bi ti izgledao odgovor?