- Poruka
- 12.133
U pravu si 100%. Nemas potrebu da brines vise za Ukrajinu i da kmecis.Najbolje od ruskih krseva definitivno. I nju su lagano sprzili. Sad pocinjem da sumnjam i u ruske podmornice...ko zna koliko su stvarno opasne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si 100%. Nemas potrebu da brines vise za Ukrajinu i da kmecis.Najbolje od ruskih krseva definitivno. I nju su lagano sprzili. Sad pocinjem da sumnjam i u ruske podmornice...ko zna koliko su stvarno opasne.
Ukropi propadaju do večeri, rakun će odati sve vojne tajne Rusima, ako već i nije.
de de, izginulo i njih ko muva.. Nego šta znam, zavisi od čoveka al znas kako, nadjes se sa ekipu u neki gradić i sve mozes da uzmes sto oces, otkud znam verovatno bi i ja uturio nešto u tamić
Kerky, Kerky, Ukrajina će opet pred papir sa uslovima o kojima se ne pregovara, samo što će ti uslovi biti neuporedivo treži nego što bi bili da su 24. sami uhvatili Klovna i predali ga Rusima - tad bi i Donbas dobili nazad, samo bi bio republika sa pravom veta, a ne bi bili pred povratkom u neolit, to im je sada izvesno. Koliko će do tada da ih izgine, i koliko će posle rata dugo Rusi da drže iza brave svakog ko sad nosi uniformu ostaje da se vidi.Pa zavisi kakav je poredak stvari u datom trenutku i konkretna materijalna podrska velikih sila, ako su izgledi takvi da moze da se dobije taj neki rat jer pretpostavljam da na to mislis, bih, ako smo previse slabi, ne bih se upustala opet u to.
Ali ne mora rat da bude jedino resenje, postoji nepriznavanje doveka.
Jao Msti, jao, pa zar veruješ još u Ukro propagandu? Zar ne vidiš da je kvalitet montaža postao mnogo slabiji otkako nemaju struju?
Pa dobro, tesko je predati se odmah, i mi smo "ratovali" sa NATO uzaludno 78 dana, ali neki otpor mora da se pruzi.Kerky, Kerky, Ukrajina će opet pred papir sa uslovima o kojima se ne pregovara, samo što će ti uslovi biti neuporedivo treži nego što bi bili da su 24. sami uhvatili Klovna i predali ga Rusima - tad bi i Donbas dobili nazad, samo bi bio republika sa pravom veta, a ne bi bili pred povratkom u neolit, to im je sada izvesno. Koliko će do tada da ih izgine, i koliko će posle rata dugo Rusi da drže iza brave svakog ko sad nosi uniformu ostaje da se vidi.
Ovo je snimljeno s ruske strane.Jao Msti, jao, pa zar veruješ još u Ukro propagandu? Zar ne vidiš da je kvalitet montaža postao mnogo slabiji otkako nemaju struju?
Najprije ce krenut od tebe...i takvih kao tiKadirov najavio da će sve trandže i furundžije koje uhvati nabiti na kolac ?
Kaže, da očisti evropske narode od kukolja.
Tako da, u nastupajućem ratu koji će zahvatiti celu Evropu, vaša branža će izgleda doživeti istrebljenje.
Više se na snimkama trese Putin nego Biden.