- Poruka
- 1.861
That link is useless as I said before hymies are congenital liers you ought to provide real verifiable links not that garbageI provided the link and I assume you know how to use them.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
That link is useless as I said before hymies are congenital liers you ought to provide real verifiable links not that garbageI provided the link and I assume you know how to use them.
I imaju podno grijanje."U Belorusiji su ulice popločane dragim kamijenjem."

An IQ of 89 is required to successfully click on the links next to the numbers to display each loss.That link is useless as I said before hymies are congenital liers you ought to provide real verifiable links not that garbage

Da, nešto nije u redu sa tom vešću, gledao sam britansku statistiku i svake godine od smrzanja im umire 50-65000 ljudi.Najoptimističniji, ostali prognoziraju preko 100 000.
ne tupiIzvrstan članak o krstinim filoputinima
https://www.index.hr/mobile/vijesti.../2412361.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_m
Izvrstan članak o krstinim filoputinima
https://www.index.hr/mobile/vijesti.../2412361.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_m
Well, that leaves out the unesteemed Blond KnightAn IQ of 89 is required to successfully click on the links next to the numbers to display each loss.
Лако је из даљине гађат.Tako ste mislili i 1999., kad ono uslijedila je kuknjava koja ni 23 godine kasnije nije manja od prvog dana tomahawkiranja Srbije.
2022 i forecast za 2023kad vec meces sliku, metni je i sa datumom i izvorom![]()

I on bio primoranDa, naterao ga Pavelić.
Nije bas. Al ajde, imas pogresan pogled na zivot. Materijalizam ti osnova. Nemas nista drugo u sebi. Praznina ko rascerecena vagina."U Belorusiji su ulice popločane dragim kamijenjem."
Ona neraščerećena je duhovno bogataPraznina ko rascerecena vagina.

Донт крај фор ми АрџентииинааааI on bio primoran
Ne bi on, ali jga, kao i Putin, sjećaš se kako je jadan i očajan bio u onom svom gadljivom govoru 24.2.
Oh well
Zavisi koliki krastavac odgaji u basti manastiraOna neraščerećena je duhovno bogata![]()
Hitler i Pavelić su najveći svetski ološ, zločinci. Tačka.I on bio primoran
Ne bi on, ali jga, kao i Putin, sjećaš se kako je jadan i očajan bio u onom svom gadljivom govoru 24.2.
Oh well
Vec si banovan… ccccc… barem mozes da mi citas postove.Ništa niste pokrenuli u UN recimo
A to je jer su vam izgovori lažni od starta

A jel ti neverovatno da ga podržava cca 90% Ukrajinaca?Skim god sam pricao o ratu cini se da su samo u jednom saglasni. Onaj Zelenski je antipatican lik ,vise ogavan . Svima drzi predavanja i daje instrukcije. Verovatno ima po vise ukljucenja dnevno u program TV,zavisnik publiciteta. Prosto mi je neverovatno da je izabrani predsednik.